Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Някой може ли да каже някоя дума за INITIO Parfums Privés Musk Therapy ?

# 496
Писала съм много, потърсете с търсачката.
Най- добрият чист мускусен парфюм на този свят. Изключителен. Летен е обаче. И има цитруси.

# 497
В крайна сметка днес отидох до Нордстром и на място помирисах всички парфюми на Марли,които исках да са изненада. Но аз не се славя с търпение и следователно нямаше как да са изненада.
Много непретенциозни, ежедневни, сладички като за млади момичета/жени. Тип Клое парфюми и се чудя дали си заслужават $400. Ще видя как ще бъде като трайност,дадоха ми отливка от Palatine.
Харесах си най-много Oriana и Palatinе.
И парфюма с праскови ми хареса - Cassili? Захаросано апетитен на тарт с праскови
Делина и всички производни нейни - нищо особено. Най-новият също е ок,бих го носила,но нямаше Уау ефект.

O, и минах през щанда на Том Форд,нямах време за разглеждане,но грабнах една случайна бутилка и ОМГ, феноменален аромат - Lost Cherry. По принцип гурме не ме впечатляват особено,обаче този е черешки с някакво сладко ликьорче и цветя, нежен и вкусен.Бих го купила,но цената ме спира. $615 + такси.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 20:25 от Adoralova

# 498
Tom Ford подминавам, защото при мен е някак нетраен и така и не ми паснаха изцяло, освен Black Orchid. Освен това не ми се наливат толкова пари точно в него, както и в PDM. За добра череша хвалят https://www.fragrantica.com/perfume/Fragrance-Du-Bois/Sirene-91166.html. Искам да го тествам заедно с La Capitale на Xerjoff, където има ягоди 😁

# 499
Хебав е. Мек и ненатрапчив. В мерак листа ми е от известно време. Ще видим кога ще му дойде времето, но определено ще бъде закупен тази година.

# 500
Sirene е жесток парфюм.
За утре съм извадила 1932 Шанел, но за другиден ще си извадя него.

# 501
Sirene е жесток парфюм.
За утре съм извадила 1932 Шанел, но за другиден ще си извадя него.
Ха, съвпадение. И аз. Бях го забравила, но днес го изрових. Ще видим как ще се държи в студа.

# 502
С 1932 бях вчера. Днес с Гардения. Един мил джентълмен ще ми прати 10 миниатюрки от 1932, неочаквано силно го харесах. За утре в студа още не съм решила. Вероятно Фуриоза Фенди Simple Smile

# 503
Гарденията по към пролет ще я вадя, но виж Мизията ще стане.

# 504
  • Враца
densi, Paragon  има ли парфюмна вода или е само екстракт. Срещам по сайтовете различно и се обърквам.

# 505
Здравейте, някои пробвал ли е вече новият bulgari omnia crystalline ( EDP) ,който бил малко по различен от EDT.
Споделете мнение за аромата и най-вече трайността.
Аз си очаквам доставката,ноо нямам търпение Grinning
Иначе при мен EDT е доста нетраен,но пък много любим,затова скочих и на EDP Heart Eyes
Аз пробвам ЕДП от лятото и се опитвам да се убедя че цената си заслужава, но его вече 8 месеца, не успявам да се навия да го купя. Допада ми чаената нотка в него, но до там. Трайност ниска, излъчване слабо, цена надута. Търсих тестер с надеждата за по-добра цена поне за повече милилитри, но не успях да намеря. Най-евтино съм го намирала за 50 мл - 165 лева. Ми не, мерси. За тези пари какви нишови има...да не започвам темата.
Класическия ЕДТ сигурно е най-дълго използвания от мен аромат в живота ми, близо 10 години ми беше парфюмен подпис, винаги наличен в колекцията ми, но мисля че го реформулираха 100 пъти и вече не е това което помня. Преди миришеше плътно, свежо, луксозно. Едно фъс и цял ден го усещам и получавам комплименти. Преди година и малко го взех отново от носталгия и нямаше нищо общо като плътност и трайност, иначе като аромат горе-долу, да. Продадох го и от тогава вече не тъжа за него.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 05:44 от Lale_Lili

# 506
densi, Paragon  има ли парфюмна вода или е само екстракт. Срещам по сайтовете различно и се обърквам.
Само Екстракт е мисля. Жесток е този парфюм, супер специфичен и различен.

# 507
  • София
Приятен мускусен парфюм, но нищо особено. Има една дразнеща за мен сапунена нотка, като от едновремешните сапуни за пране. Трайността му също не е впечатляваща. Цитруси не усещам, само сапунен муск и лека сладост.

Аз да попитам за отзиви за този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Peace-Love-100386.html
Прилича ли достатъчно на Soie Malaquias?

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:40 от jasmin tisane

# 508
Само Екстракт е мисля. Жесток е този парфюм, супер специфичен и различен.

Денси, арабския му клонинг доближава ли се до него?
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Vintage-Radio-89454.html

# 509
Да, има общо, но не е еднакъв.

Общи условия

Активация на акаунт