Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Обожавам Gris Charnel Extract! Вчера го извадих за носене идните дни. Пестя си го 🙈

# 556
То май никъде го няма Gris Charnel Extract..
В Beautinow го има BDK Parfums Gris Charnel Extrait. Добавяте купон SAVE10 и получавате най-ниската цена към момента - 184,50 евро. При поръчки над 180 евро доставката до България е безплатна.

# 557
В Beautinow го има BDK Parfums Gris Charnel Extrait. Добавяте купон SAVE10 и получавате най-ниската цена към момента - 184,50 евро. При поръчки над 180 евро доставката до България е безплатна.
Благодаря за офертата, а дали доставят до офис? Simple Smile

# 558
Кой е най-безопасния парфюм на BDK за жена ? Много искам да взема нещо на Ven cleef, но нямам къде да пробвам. Моля за мнение и съвет.
Не разбирам въпроса за безопасен парфюм, може ли разяснение?
Иначе аз  пробвах на Van Cleef Santal Blanc (мога да взема отношение като аромат и трайност, по мое мнение.)
Като аромат не е лош ,макар ,че понякога кремообразно сладникав ми идва,но при мен пак трайността е слаба. А за такива пари очаквам уаааауууу ефект.  Иначе на van cleef в дъглас има  комплект от три аромата  по 15мл.Има също и тестери на същата марка ,относно въпроса за пробата.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 17:52 от Angelima

# 559
  • Бургас
Щях да гръмна на сляпо Montale Аrabians tonka/ сигурно само аз не го познавам/ обаче видях, че има проба и си поръчах.Харесвам и Бакара и Интенз кафе с които го сравняват и се надявам и този да е мой.Парфюм за днес Hibiscus mahajad откривам прилики с Armaf Club De Nuit White Imperiale и то не малко.

# 560
  • София
Търся парфюм на Xerdjof,който да се доближава максимално до Жадор на Диор

# 561
  • Пловдив
Xerjoff не е някаква имитационна парфюмерия, а марка с свой стил и почерк. Едва ли ще намерите техен аромат, който чак толкова да прилича на Жадор.
Много близък до Жадор е Blanc Edp на Dupont.

# 562
  • София
Е, и Нишаните са ниш, но Анито е като мюсюлмански натегнат Адикт.

# 563
  • BG-DE
За моя нос между Адикт и Ани няма абсолютно нищо общо. Първият харесвам много, а вторият ми е откровено неприятен 😀

# 564
И аз съм точно така. Адикт най- стар бач е съвършена ванилия. Ани е просто ванилия с джинджифил и арабски нотки.

# 565
  • София
Аз имама, нося и харесвам и двата, но единствено общо между тях за  мен е ванилията и дори тя ми се струва различна в двата парфюма.

# 566
Благодаря за офертата, а дали доставят до офис? Simple Smile
Последно до България съм поръчвал, когато БД им беше над 80 евро и май ги обслужваха Спиди. Когато получите известие за пратка на и-мейла може да я пренасочите до офис. Но дори с други куриери може да се пренасочи до офис.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 22:22 от LSF MCMXIV

# 567
На мен парфюмите на BDK много ми допаднаха - имах 5 проби и всички ми харесаха. Rouge smoking, Tubereuse Imperial, Velvet Tonka, Gris charnel, Nuit de sable страшно ми допаднаха. Видяха ми се с натурални съставки и лесни за харесване, но в същото време много интересни.

# 568
  • на последния етаж
Заинтригувахте ме с Букета на БДК и сега ги търся на изгодна цена. Blush
Споделете ако знаете от къде да го взема.

# 569
  • Пловдив
Е, и Нишаните са ниш, но Анито е като мюсюлмански натегнат Адикт.
При мен двата аромата нямат нищо общо. Може би само ванилията. Ани ми е откровено мъжки и изобщо не ми харесва, а Адикт.....ами наистина е пристрастяващ Simple Smile

Относно парфюмите на BDK - имам почти всички, харесвам ги, но не ги нося често. Стоят ми близко до кожата, а аз харесвам по-забележими аромати.

Общи условия

Активация на акаунт