Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 165
  • 738
  •   2
Отговори
# 570
  • София
Bouquet de Hongrie го има тук в момента изгодно:
https://perfume-bg.eu/bdk-parfums-bouquet-de-hongrie-parfyum-za- … compear&utm_id=02

На мен парфюмите на BDK много ми допаднаха - имах 5 проби и всички ми харесаха. Rouge smoking, Tubereuse Imperial, Velvet Tonka, Gris charnel, Nuit de sable страшно ми допаднаха. Видяха ми се с натурални съставки и лесни за харесване, но в същото време много интересни.
Да, хубави са, а сега ме подсетихте за тяхната тубероза, която е страшно красива, изискана и нежна, нищо общо с тежкото, индолово чудо, което са повечето туберозни аромати.

# 571
Заинтригувахте ме с Букета на БДК и сега ги търся на изгодна цена. Blush
Споделете ако знаете от къде да го взема.

В момента е на прекрасна цена в Parfumi-shop.net. За тестера говоря 🙃

# 572
Здравейте, търся си парфюмен лосион за тяло кой бихте ми препоръчали?

# 573
# 574
  • Бургас
За пореден път се убеждавам във възприятията на Денс, като моите са, описва много точно, какво се усеща и приликите с други парфюми са абсолютно точни за мен.Аrabians tonka НАИСТИНА Е комбо между Бакара и Интенз кафе, началото на Бакара бързо се разсейва до няколко минути и удобно се настанява Интенз кафе, аз усещам нещо леко и от Хибискуса на Кривели тук.Парфюмът е страхотен много захарен, сладострастен, истинска бомба, за мен има повече от Интенз кафе, отколкото от Бакара.Утрепа на мига Коко Мадмоазел с който съм напръскана по косата и който е също много силен.Този парфюм е за хора, които могат да понесат много силни, нахални парфюми, прилепва за теб и няма отърване.Бих носила с удоволствие Аrabians tonka и ще си го поръчам.Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 18:47 от Bright Crystal

# 575
Здравейте ! Идвам с питанка в темичката ви, чудя се за подарък на 15 годишен младеж , между sauvage edt и edp, edt нетраен ли е, edp за по-зрели мъже ли е..

# 576
Penhaligon's The Favourite Eau de Parfum
Сляпа покупка,която не е точно уханието,което ми харесва. С такъв аромат си представям дамите през 80-те. Много ми е остър,няма сладникавост и загатнат сексапил. С времето омеква,но не толкова,че да ми се носи.
Или ще го върна или ще го подаря на майка ми,която знам,че ще го хареса.
Бутилката е тооолкова сладка,тооолкова чисто романтична и нежна.Очаквам парфюм,който млада жена би носила в ежедневието,а се оказва демоде, остър аромат.                                                                                                                                                                               

# 577
  • на терасата
Здравейте ! Идвам с питанка в темичката ви, чудя се за подарък на 15 годишен младеж , между sauvage edt и edp, edt нетраен ли е, edp за по-зрели мъже ли е..
Ако ще е сляпа покупка, за 15 годишен бих избрала Sauvage edt. Не е нетраен.

# 578
Мъжът ми има Sausage edp, мъжки е, не е за момче според мен. Предлагахме го на сина ми, който е на 14. Не го иска. Избра си Armani Aqua si Gio.

# 579
  • Варна
Синът ми от 17 годишен носи Sauvage EDT, има и 5-6 други, но този му е любим.

# 580
  • Sofia
Моят на 17 носи Sauvage parfum, иска и еликсир.
Едт е траен и излъчващ, за 15г е по-лесен за възприемане, другите от линията са по-зрели и тежки аромати.

# 581
Моят син на 16 също ползва  Sauvage ЕDT и много си го харесва.Определено е траен и много хубав.

# 582
Не бих казала, че предпочитанията винаги имат общо с възрастта. Баща ми например наближава 70 и все така харесва леки цитрусови и/или морски аромати.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 10:53 от bell_87

# 583
Май сте прави, сега подуших Sauvage пак, наистина е страхотен и виждам сина ми с него. Всъщност, когато сме му го предлагали, е бил с година по-малък. А и вкуса, настроенията и вижданията за парфюм се променят.

# 584
Заинтригувахте ме с описанията на Аrabians tonka / даже вече проверих от къде мога да поръчам /, а се бях зарекла , че Монтал няма да пипна повече в този живот .....

Общи условия

Активация на акаунт