Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 770
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
От горните мнения мисля, че тая Тонка ще е моя, ама другият път….. Но около мен има 2-3 човека, които са на standby режим и веднага ще го приютят, понеже го намерих на доста добра цена….. Ще го пробвам….. ако се престраша , че с арабската нотка съм много на Вие…..

# 601
Откъде поръча?

# 602
От тук https://perfume-bg.eu/
Много замря темата ..... толкова минорна не е била никога ......
Някой може ли да направи сравнение между Мис Диор 2021 и Мис Диор 2024?

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 13:59 от macadamia

# 603
Започвам да се  "стягам" за лятото 🙃 Тепърва ще го разнасям, но на първо "четене" много жизнерадостен аромат.Много силно усещам мандарината, заедно с джинджифила и ванилията са...❤️

# 604
Започвам да се  "стягам" за лятото 🙃 Тепърва ще го разнасям, но на първо "четене" много жизнерадостен аромат.Много силно усещам мандарината, заедно с джинджифила и ванилията са...❤️

Да ти е честит,сподели после мнение и за трайност Blush

# 605
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз установих за себе си,че не харесвам парфюми със силно изразена ванилия. Банална ми е,скучна ми е и я свързвам с печка и печене на бисквити.
Чакам един парфюм на Mеmo Paris,тук го препоръчахте. Намерих го от $300 на $120 намален и въобще не се замислих.

# 606
  • София, Лагера
Мили дами, моля споделете откъде си купувате мострички на парфюми?
Преди се хвърлях и взимах, като не ми харесват - подарявах, или разменях, но сега, след като премахнаха темата с размените, реших да съм по-внимателна с емоционалните покупки. (а не ми се занимава с продажби)

# 607
Мили дами, моля споделете откъде си купувате мострички на парфюми?
Преди се хвърлях и взимах, като не ми харесват - подарявах, или разменях, но сега, след като премахнаха темата с размените, реших да съм по-внимателна с емоционалните покупки. (а не ми се занимава с продажби)

В Нотино можеш да си избереш 5 мостри, понякога има и сетове, но няма кой знае какъв избор. Поръчвала съм също и от Starcorp. Там вече има много.

# 608
Търся си парфюм с хубава, плътна роза, без пролетни, киселеещи, локумени и мускалени и без розови пъпки и тръни. Видях пирамидата на  Frantic Rose Cavalli  - точно нотките, които ми харесват (няма мускус, ирисов корен, плодове и уд, слава на парфюмера му). Дали някоя от вас го е пробвала, та да сподели? И още нещо заглеждам, висока цена е - Universe Black Rose на Метаноа. Бг марката с черните рози. Става ли за носене или е надценен?

# 609

Може ли призиви за този аромат ? Никъде не го намирам за проба Sad

# 610
Някой може ли да направи сравнение между Мис Диор 2021 и Мис Диор 2024?
2021 го усещам доста цитрусов. Женствен е, дамски, мисля че става и за доста млади жени.
2024 силно пачули и розова роза усещам в него. За уверени дами, секси, но и делови.
Лични впечатления. Имах и двата и продадох 2021. Драйдауна му не ми понасяше, защото ми миришеше на препарат за почистване.
И двата са доста трайни на моята кожа.

# 611
  • The Evergreen State
По подобен начин усещам и аз като Lale Lili нещата с Мис Диор.
И за моя нос 2021 е интензивна, монотонна, перилно натегната, леко задушаваща плътна и захаросана смес от неопределени розови цветя -  имам го по чиста случайност в колекцията и то голяма бутилка защото издирвах 2017 версията и мислех че поръчвам нея, но ми донесоха вместо това 2021 (Амазон). Реших да го запазя. Имам и 2024 версията, която не звучи така чисто и плътно заради пачулито, което дава дълбочина и прави парфюма по-мек и по-секси. 2024 версия много хора сравняваха като излезе с Коко Мадмоазел заради пачулито, макар че за мен ако има някаква прилика тя е бегла.
И с двете версии Мис Диор и 2021 и 2024 се запознах след като вече ги бях поръчала. И двете са топли и жизнерадостни и с много добра трайност. Могат да се носят целогодишно, но аз ги предпочитам повече и ги нося като се затопли времето от ранна пролет до късна есен.

Тези дни поносих малко последната ми придобивка - Армани Си, имала съм го преди като излезе, намерих го наскоро сравнително изгодно онлайн и реших да си го подновя. И него обаче предпочитам в по-топло време и се върнах към по-уютния Guerlain La Petite Robe Noire.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 14:51 от Athena

# 612
Благодаря, момичета Flowers Hibiscus
Обожавам Мис Диор 2024 / за месец изпръсках една 50-ца /. Искам го в максимален размер но към момента не го намирам на добра цена и ми попадна Мис Диор 2021, но мисля, че няма да може да замести любимецът ми, дори и временно ..... Ще дебна за добра оферта - видях, че има бутилки по 125 мл. В Друни го намерих на чудесна цена, но не открих надежден начин за доставка от там.
Пристигна ми Arabians Tonka - пръснах съвсем плахо на горната страна на ръката / много ме плашат тези Монтали Simple Smile / ... от това нищожно фъс , Жадор Лор 2023, с който буквално съм се поляла,  изобщо не се усеща .....

# 613
Здравейте! Моля, някоя дама да ми опише тази обувка с две-три думи, защото няма къде да я пробвам в близко бъдеще. Дават я близка до оригиналната. Интересуваме най-вече дали е прекалено сладка и тежка. Със сигурност е обсъждана в тази или предишни теми, следя редовно, но точно това съм го пропуснала, търсих в търсачката, но нищо не открих за нея.
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-B … Parfum-88937.html

# 614
Macadamia, усещаш ли роза? Кажи още малко , че го мисля сериозно 💕

Общи условия

Активация на акаунт