Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Много интересен аромат...води се унисекс, но на съпруга ми му "стои"по -добре.Много ясно усещам какаото и ми е малко "прашно", но пък на него му харесва.Ще се носи 😊

# 616
Macadamia, усещаш ли роза? Кажи още малко , че го мисля сериозно 💕
Нека да пръсна тази вечер на шията и утре и ще ми е по- достоверно мнението, но на първо четене роза почти не усещам, в базата на кожата ми се разви бонбонено като Делина Ексклузив….. Сега разбирам, защо доста дами ме питаха когато нашумя тази Делина, дали в изсъхването си прави препратки към монтанското ДНК ….
Сега след душ, там, където бях тръснала на ръката, е останал само муска, характерното ДНК на Монтал …..

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 19:19 от macadamia

# 617
Вчера пробвах няколко аромата и реших да споделя тук.
Първо Alien Goddess Intense - бях решила, че това ще е следващия ми парфюм, само по описание. Е да , ама не. Твърдо не. Не че е лош, просто нищо интересно.... дори не знам как да го опиша.
От доста време се чудих и на LPRN оригинала - тъй като доста ме смущаваше анасона. Наистина не се усеща изобщо, но нотката на мухъл е тук, както и в Black Perfecto и Rose Noir. Ох, много исках да ги харесам, но не се получава и това е. Единствения който харесвам си остава Intense.

И най-същественото е, че съвсем случайно открих за себе си страхотен летен парфюм и това е Champs Elysees на Guerlain. Много се изненадах от себе си, тъй като изобщо не съм фен на свежи аромати. Но тук има нещо магнетично. Представям си младо момиче с шарена рокля, тича боса по ливада с цветя. Това е моята асоциация. А ако трябва да го оприлича като аромат, за мен това е на букет от люляци и други пролетни цветя. Обичам когато подуша капачката и да си кажа - О, да, страхотен е! В този студ щом ми хареса, не знам лятото как ще е. Simple Smile
И сега остава да реша откъде да го поръчам.

# 618
Липа, липа е Герленът.
Много е хубав, но е леко душлив при много топло време и омръзва бързо, не маже да се носи поредни дни при мен.

# 619
Здравейте,
За първи път пиша в тази тема, но я следя и ми е много полезна! Искам да попитам, тези от Вас, които са ползвали Refillable Bottles, след като си напълните оригиналните шишенца, тези бутилки могат ли да се ползват пак по някакъв начин, или идеята им е да бъдат изхвърлени след това. Имам Angel Nova, например.

# 620
  • Бургас
Champs Elysees на Guerlain ми е един от вечните любимци.Прелестно липов е.

# 621
Miss Dior 2024 си е секси парфюм. Имам 30 мл от миналия 8ми март. Въпреки, че го харесвам, съм ползвала за близо година около 20 мл. Не знам как се справяте с 50 мл за месец. Аз 30 търкалям 2 месеца, ако ползвам само него, пръскам по много и подновявам веднъж през деня. Чак ме е вд колко хубави парфюми си стоят така вкъщи.
macadamia, няма никакво сравнение между Miss Dior 2024 и предишните.
Си на Армани к аз ползвах тези дни, много е хубав.
Coco Mademoiselle ми престоя няколко месеца, станал е леко сладък и сега вече ми точно.
Good girl blush е другият много хубав парфюм, който ползвам от Нова година насам.

# 622
Имам две рефил бутилки и още не съм решила какво ще ги правя, когато се изпразнят. Излизат най-изгодно като цена, ако парфюмът ви е много любим, или сте решили да правите отливки.
За моите сега ми хрумна нещо, но ще споделя, ако проработи.

# 623
  • София

Ще помоля за мнение за този парфюм😊Купих си го от летище Брандебург,преди това го тествах  много оскъдно на ръката ,но се измих два пъти докато се кача в самолета и  не успях да преценя в крайна сметка дали е моя аромат. Двоумя се  дали да го отворя или да го оставя за подарък на приятелка. Може ли някой да ми го опише? 😌😊Нямам от другите варианти и не знам приличат ли си..

# 624
Имам две рефил бутилки и още не съм решила какво ще ги правя, когато се изпразнят. Излизат най-изгодно като цена, ако парфюмът ви е много любим, или сте решили да правите отливки.
За моите сега ми хрумна нещо, но ще споделя, ако проработи.
Благодаря много за отговора! Flowers Hibiscus
Да, парфюмът ми е един от най-любимите и ще запазя засега бутилките

# 625
Само да съобщя нещо НЕВЕРОЯТНО:
Ще си изпръскам Arabians Tonka- та с кеф. Чак не мога да повярвам, че го казвам, но много си го харесах…..Сладък и уютен ми е, нищо прекалено и накъртващо няма, очаквах мега натегнат Монтал, а получих мъркащо коте 😊

# 626
Липа, липа е Герленът.
Много е хубав, но е леко душлив при много топло време и омръзва бързо, не маже да се носи поредни дни при мен.
Champs Elysees на Guerlain ми е един от вечните любимци.Прелестно липов е.
Липа! Леле, изобщо не го свързах с нея.

♥ Димяни ♥, и този Fame пробвах, пропуснах да напиша по-горе. За мен той е по-лека версия на оригинала. Но тъй като не го познаваш, не знам как да те ориентирам. Тежък, плътен аромат.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 16:57 от Dareland

# 627
Fame (оригиналът) е един от много любимите ми парфюми. Манго, ванилия, лека смолиста нотка, креместо сандалово дърво. За мен не е чак толкова тежък  но плътен - да. Черният Fame Parfum също ми допадна и да, той е по-тежък и дървесен. Кутюр с този ирис е много изкусителен и ако ми попадне на добра цена, ще си го подаря.

# 628
  • Враца
Получих три красоти: Musk Therapy Initio, Paragon Initio и Unica Furla.

Musk Therapy Initio е чистота и нежност. Мириша на бебешки шампоан и се чувствам, все едно съм на облаче. Става любимият ми аромат, за почивка и медитация.

Unica Furla е сол, морски бриз, пясък. Всичко ме води към плажа и ми домъчнява за Созопол. Взех си 30-ичка, ще си използвам с кеф.

С Paragon Initio, не можахме да се спогодим. Не го усещам, не ми стои. Изчезва. Усетих санталовото сърво и боровите иглички, но трябва да вдъхна дълбоко и ги усещам чак на края на вдъхването и след това - нищо. Иска ми се да го задържа, но хич не можем да се спогодим, а определено е красавец. Ще видя, какво ще го правя.

Сега, искам Hibiscus Mahajád Maison Crivelli , естествено, не го познавам, на сляпо скачам аз.

Продължавам да се радвам на Flamenco Ramon Monegal - уникален е, радва ме, колко е жизнерадостен и съвършен!  

Запознах се и с L'Ombre Dans L'Eau Eau de Toilette Diptyque - уникален касис, листа от касис, клони от касис, коренища ако щете, всичко от касис, без грам сладост, свеж, зелен хубавец, прииска ми се да го имам. И... като ме натисна една розаа.. от снощи до сутринта щеше да ме умори. Нахалница. Уби всичкият касис.

# 629
  • Бургас
Мака, радвам се няма да се даваме на един Монтал я.А и този е мръсен топ.Обожавам L'Ombre Dans L'Eau Eau de Toilette Diptyque.Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт