Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, дали успехите някъде да видите и пробвате новия Alien Extraintense?

# 631
Здравейте, нахълтвам с невъзможен въпрос, но ако някой може да помогне- това сте вие Heart
ММ харесал някакъв "нов шанел", ама не с онзи силния мускус, а другия Rage
Ни име, ни бутилка, ни цвят запомнил Triumph
Нещо да ви говори?

# 632
Празните бутилки от рефили директно заминават в коша. Не обичам да се затрупвам, имам един Плюшкин вкъщи вече.😖
Днес се наслаждавам на пролетния ден с един от най-често ползваните ми парфюми, и най-бързо преполовен.
Супер неангажиращ и неглиже, което го прави лесен избор.

Поздравче 💜
Скрит текст:
По-късно се помотах из магазините и пръснах да си припомня коментирания Мис Диор... ами, много, много хубав е, нищо чудно да се вземем за пролетта. 😏

# 633
Ако разбрах правилно питането беше не за бутилките с рефил съдържание, а тези които могат да бъдат рефилнати.
Аз имам няколко и ако нещо не са ми омръзнали определено бих ги рефилнала някой ден като използвам съдържанието.

# 634
Ейй колко сте изписали Simple Smile
За Arabians tonka говорите.. аз втора година се боря с 10мл отливка. То защото най-много 2 фъс. Това може би е най-мощния парфюм който съм помирисвала/имала. Там където попадне върху дрехи и след пране ухае, и след къпане както Денси каза. Но пък има нещо много чаровно в него ❤

За BDK, сдобих се с Velvet tonka и страшно го харесвам, но аз като цяло тонка много обичам.
Влюбих се и в Wood jasmin. ❤ това е един абсолютен разкош, ухае невероятно, много топъл, нежен и женствен..
Пробвах и French bouquet, с него изобщо не се разбрах, не е моето

# 635
Ако разбрах правилно питането беше не за бутилките с рефил съдържание, а тези които могат да бъдат рефилнати.
Аз имам няколко и ако нещо не са ми омръзнали определено бих ги рефилнала някой ден като използвам съдържанието.
FigPancake, имах предвид бутилките с рефил, защото се чудя след като напълня оригиналното шишенце какво да правя с тези (какво правите Вие с тези).

# 636
Рефилните бутилки се хвърлят, ако не ги архивира някой за бъдещите поколения.

# 637
Да, тези определено и аз бих ги хвърлила като са празни. Има голям шанс да не стигна скоро до такъв момент обаче Grinning

# 638
Имах refill на Alien Essense Absolu, изпръсках, рециклирах.

Пудрен ирис с черешов нюанс.
A blast from the past. При мен пролет няма. Още месец поне. Снегът и отива.

# 639
Аз въртя, суча, нови, стари, спрени, позабравени и все накрая свършвам с Laudano Nero TT. Обожавам го просто. Всичко му е съвършено. Много ми се ще да намеря нещо в тази стилистика, но за момента не съм успяла. Това е един от много малкото парфюми, чието дъно НЕ искам да виждам.

# 640
Мерси много на всички, които се включихте с мнения по въпроса за "refillable bottles "!
И за да не ми е празен постът искам да споделя за Versace Crystal Noir parfum 2024. Днес го пробвах в Нотино и останах приятно изненадана. Различен е от EDT и EDP и за мен е супер съблазнителен и интересен. Впечатли ме!

# 641
  • София
Привет!
Моля за помощ 🙏 Познавам и ми допада Bianco Latte и понеже знам, че Eclair на Lattafa го спрягат за dupe, го гръмнах насляпо направо 100-ца (изгоден ми се стори 😆)… Та питането ми е доколко е сходен и има ли я присъщата на арабелките опушена нотка (която изобщо не мога да понасям)?
BTW офертата е в ozone с безплатна доставка до box now. - https://www.ozone.bg/product/lattafa-parfyumna-voda-eclaire-100-ml/
(“Чака” ме в автомата, но се чудя дали да го взимам 🤔). Та моля за помощ Simple Smile

# 642
За мен са 1:1 , бързо ми омръзна , но иначе е хубав аромат . Чела съм коментари, че е добре след като го отворите да го оставите няколко дни да “отлежи”. Наистина с времето се разгърна по-добре при мен .

# 643
  • Sunshine state
Пръскаш и оставяш да отлежи . За мен са доста сходни. Няма никакви арабски нотки в него. Честито!
Аз си поръчах в край на сметка Escapade Gournand, нещо си промених мнението и сега не лога да спра нося, а в началото не ми беше нищо особено, но миналата седмица си душех отливките и тази на ЕГ ме омагьоса направо.
Парфюм на деня ми е Devotion Intense. 🩷
Днес пробвах Валая Ексклузив - мирише ми на Коколоно омекотител в драй дауна. Не е лоша, но не искам да мириша на омекотител.

# 644
  • София
Много благодаря! Ще го преспя, както се казва и вероятно ще го взема. Принципно не си падам изобщо по гурме ароматите и смятам, че е нелепо да мириша на храна Joy Но този се разви много добре на кожата ми. Оригиналът обаче!
Питах, защото обикновено спряганите за dupe миришат като оригиналните си събратя първите 15 минути и после си избива нотката на евтин парфюм. Доста аромати "намразих" след като съм взимала техни клонинги. Любимият ми дълги години Chanel eau Tendre вече направо не мога да го понасям, след като ползвах ябълката на Зара (същия е, амааа друг път Stuck Out Tongue Winking Eye)

Общи условия

Активация на акаунт