Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 60 873
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Денси, напълно си права! Аз имам 10 мл от класическата Делина и Валая. Толкова са трайни и излъчващи, че не ги пръскам. Задушават ме,а Валая дори и след душ остава върху мен. Последния път 2 пълни дни изкара да се промъква като аромат.
Ще ги търкалям сигурно 3-4 зими, ако не реша да ги продам 🤭

# 676
Момичета , в търсене съм на летен аромат . Пак си питам за ylang in gold и Ylang Ylang Nosy Be Perris Monte Carlo

# 677
Пробвай новия Армани My way той е с чуден иланг. Плажен, екзотичен. Една 30-тица ти стига за лятото плюс твоите.
Тези не ги познавам, за които питаш.

# 678
Candy_girl,
M. Micallef Ylang in gold е в много красива бутилка, има версия със златисти частици. Вчечатлява, но като аромат, за мен е труден и съвсем не ми се струва удачен за лятото, но това е въпрос на вкус. Има и нещо особено в него, също и ретро. Такъв го помня. Според мен е тежък и бързо би ми омръзнал, ако го имах. Доста е сладък. Иланг, ванилия, нещо плодово, бели цветя...Хубав аромат, но не си представям да ми се носи често. По-скоро от време на време, а аз вече избягвам такива парфюми. Нямам проба, иначе бих ти пратила. В никакъв случай, не е за покупка на сляпо. Другия не го познавам.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 20:56 от Magda Dimitrova

# 679
Благдоаря прекрасни 💕 втория ми е много интересен от тик ток може да се изкуша да го взема на сляпо🤗😬

# 680
Ох, аз днес пробвах CH Very Good Girl Elixir:

Няма такова начало! Божествено, просто разтапящо... череши, бадеми и гъст сок от касис и ванилия.🤤
Веднага започнах да се оглеждам за цената, исках да си го взема на мига.
Оказа се, че го нямат в наличност, което е отделно безумие, ама то било за добро.
15-20 минути след прекрасното начало, ароматът просто става само за в коша.
Душна, същевременно измита, роза. Все едно си бил с парфюм, изкълал си се, но все още усещаш слабо аромата от кожата си.
Тубероза, какао, ала-бала, аз не срещнах.
Жалко. Бутилката е страшно съблазнителна.
Има някаква вероятност моето обоняние да е сбъркано, че носът ми видя доста Судафед тия дни, ама не ми се вярва много.
Ще го пробвам пак.

Сега пък прочетох Денси с "плажен и екзотичен"  My Way... ох, и него ще търся. 🤭

# 681
Днес ми пристигна Boucheron Quatre, който поръчах почти на сляпо само четейки коментари. Хем си знам, че така не трябва да правя. За мен е прехвален, но и не е лош. Нетраен е. Ще го ползвам през деня през лятото.
Скрит текст:

Пристигна и мострата на Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense
Утре ще споделя впечатление.
Скрит текст:

# 682
  • USA
Аз намирам за много чаровно да се поръчва на сляпо. Някак си ентусиазма е двоен.
Да отидем в парфюмерията и да изберем аромат е банално,за мен поне.
Марли например, бях много ентусиазирана. Обаче откакто ги подуших и загубих интерес. Има 2-3 аромата,които ще поръчам другия месец и приключвам с тях.

В сайта на Амуаж разпращаха мостри на парфюм/и (безплатно) и мисля,че са ми пратили Dia,за който тук се споменава,че е ужасен.
По друг повод идвам обаче:
С поръчка за козметика ми пратиха парфюмни мостри и др козметика. От мострите на парфюми се загледах в 2:

Creed Millesime Imperial Парфюм,който ухае на морска ваканция в Италия.
Усетих го морски аромат с лимони? нещо цитрусово и ми напомня на парфюм,който съпруга ми е имал.Бих казала,че е унисекс,но аз го виждам повече върху кожата на мъж. Не е лош,но не го намирам за уникален,невиждан аромат и категорично не си заслужава $470. Бутилката също въобще не ми допада,както и всички такива на Creed.Намирам ги за прекалено семпли за такъв клас парфюми и по-скоро са подходящи за одеколоните от едно време на дядо ми.
За себе си никога не бих го купула,защото липсва тази секшуъл,женствена нотка,която аз обожавам в парфюмите.
Като трайност - очаквах повече.

Byredo Mojave Ghost
Не ми харесва,отново не намирам женственост в това ухание.
Woody аромат,дали не усещам и деликатно ухание имитиращо кожа. С течение на времето флоралните нокти се разгръщат и успокояват силното влияние на сандаловото дърво в увертюрата, но не толкова осезаемо,колкото ми се иска. Съвсем леко загатната магнолия,въобще не усещам виолетки,каквито има в описанието. Бих го възприела върху мъж,върху жена - не.
Пратили са ми ми мостри на душ гела и лосиона със същия аромат,който евентуално ще изхвърля,освен ако съпруга ми не изяви желание.

Допълвам:
Tom Ford Black Lacquer - Не съм го тествала, пръснах просто върху дланта и веднага го усетих много мъжествен и атрактивен аромат.Парфюма би отивал на милионер, елегантен, уверен в себе си,в 40-50те.
Ако трябва да отгатна кой е любимият парфюм на Елон Мъск,това ще е парфюма.
Бих се обърнала след мъж,ако на разминаване усетя този аромат,който между другото е агресивен и не остава незабелязан. От любопитство и интерес бих се обърнала.
Още от името си знаех,че няма да открия нищо женствено в мострата. Пак от woody категорията,но има и нещо растително в него,което балсирана комбинацията на дървото и кожа. Кожата е мноого леко загатната и това ми харесва,защото тази парфюмна нотка много не я понасям.
Нямам престава дали е траен. Измих си бързо ръцете,защото е толкова присъстващ,че чак го усещах в носа.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:32 от Adoralova

# 683
Здравейте и аз съм "ЗА" поръчка на парфюм на сляпо. В очакване на изненада си и има тръпка.
Често съм поръчвала така. Flowers Hibiscus Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 684
Момичета, мнение за Kayali Capri in a bottle? Чудя му се за покупка на сляпо.

# 685
Здравейте, мнение за този аромат, моля:blush:
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Nightfall-P … chouli-31054.html
Благодаря Heart

# 686
За мен kayali не си струват парите , не познавам аромата , но висчко , което съм тествала е приятно , но скучно .

# 687
Kayali при мен са много нетрайни. Това, скучните композиции и високата им цена ме кара да ги подминавам.

И аз бях запалена по новата Еликсир Обувка, но наистина драйдауна ме отказа. Тествах я няколко пъти, първият път ме впечатли, но после разочарова. Сега съм на вълна новото Gucci Guilty Love Edition. Предстои ми да го тествам отново за да преценя влиза ли в топ листата за покупка. В момента имам ЕДТ и този ми се струва по mature, без да е превземащ, което ми допада повече. Ще видим Simple Smile

# 688
  • Sunshine state
Момичета, мнение за Kayali Capri in a bottle? Чудя му се за покупка на сляпо.
Разкошен е - много е летен, плодово флорален, сладък и ефирен. Не е траен, но е наистина хубав. Simple Smile

# 689
С Мъск значи сме с един парфюм.😁
Много обичам Tom Ford Black Lacquer, жесток е. Влюбих се от първо пръс и си го нося понякога.

Общи условия

Активация на акаунт