Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 60 860
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Имам една дилема. Гледам за един парфюм на Армани из сайтовете и намирам за 100лв 30 мл и 130лв за 100 мл без опаковка. Обаче не съм сигурна дали искам чак 100мл. Но пък цената ме кара да се замислям. Вие как постъпвате в такъв случай?
Взимам по-евтината разфасовка като обща стойност, не гледам на мл.
Дори да излиза по-скъпо, ако не си сигурна, това са си 30лв отгоре за нещо което ще ползваш рядко и надали ще изхабиш. Ако е за парфюм който искам и харесвам, ще взема по-голямата.

# 706
Днес пробвах всичките парфюми на Jusbox в Елинор. Много са изпипани, почти няма слаб парфюм, красиви флакони, капачки и идеи. Вдъхновяващ бранд.
Купих последния Carioca Heart Джусбокс и съм супер щастлива. Невероятно сладко манго, разкошен парфюм.

https://www.fragrantica.com/perfume/Jusbox/Carioca-Heart-85950.htm

# 707
Dareland,
Аз не съм от най-практичните и ако "...не съм сигурна, дали искам чак 100мл.", бих взела 30мл. Имам и слабост към по-малки бутилки. Но разумно погледнато, може би е по-добре 100мл. Кой е парфюмът? Стана ми любопитно.
Giorgio Armani Si Passione Eclat - приятно парфюмче, наистина не съм влюбена в него и докато чакам един друго любимец да го намалят, рекох да поровя за друг.

# 708
Dareland, аз почти винаги взимам по изгодната като цена / количество бутилка. После щом ми омръзне (което е неминуемо) го продавам на добра цена и всички сме доволни.

Жасминче, ще го тествам отново и ще драсна потвърждение. Очаквах по друго да усетя и се изненадах при първата проба.

Дано да са заредили и новите парфюми на Ланком, Мюглер. Толкова много има за проба. 😍😍😍

# 709
За да взема 100 мл трябва да съм се влюбила безпаметно в парфюма, и да е на добра цена.

Много се разглезих аз с опциите за мини бутилка или отливка, от там ми се промениха възприятията.

# 710
Имам една дилема. Гледам за един парфюм на Армани из сайтовете и намирам за 100лв 30 мл и 130лв за 100 мл без опаковка. Обаче не съм сигурна дали искам чак 100мл. Но пък цената ме кара да се замисля. Вие как постъпвате в такъв случай?
Аз бих взела по-малкото мл.,за да мога от време на време да пробвам друг парфюм.
Освен ако не мислиш дълго време да ползваш конкретния парфюм,че 100мл. няма скоро да свършат.

# 711
  • USA
Adoravlova, късметлийка си за 10те мл на Light Blue, макар и да не ти харесва аромата Аз много обичам подобни минита и трудно се намират, а подарък абсурд.

Ако имам място в багажа,ще ти до донеса и пратя по пощата в България. Аз и от тук мога да ти го изпратя,но е течност и ще имам ядове с пощите ми се струва.

Днес се разхождах с Initio Atomic Rose. В жегите се държи по-сладко и цветно,но пак не е парфюм,за който бих казала Уааау,купувам го.
Tук една дама препоръча Absolute Aphrodisiac и по описание все едно за мен е правен. Обаче пише,че има кожа в него,а аз мноого мразя тази нотка и в крайна сметка днес поръчах на Марли прасковите - Cassili. Откакто го помирисах, този парфюм ми е все в задните мисли.Чудесен ще е за 20-те градуса при нас тези дни,ние сме вече във фаза Късна пролет.

# 712
Влюбена съм в този на Oriflame - Eclat Femme

(днес презапасих отново. съвсем случайно видях, че е намален Heartbeat)

https://applink.oriflame.com/follow/kwAmg5fZRe6HkTr2A

# 713
  • Пловдив
Влюбена съм в този на Oriflame - Eclat Femme

(днес презапасих отново. съвсем случайно видях, че е намален Heartbeat)

https://applink.oriflame.com/follow/kwAmg5fZRe6HkTr2A
а трайност има ли?

# 714
На кожата ми не толкова, колкото на дрехите. Но съм забелязала, че на кожата ми почти нищо май не държи ... не знам при вас как е?

В момента ползвам и този, подарък. На дрехите държи прекрасно. На кожата ми почти нищо ... незнам дали в мен е проблема (иначе е чуствителна, незнам дали влияе това)

https://www.fmperfume.com/pure-royal-collection-23-c.asp

# 715
Има ли тествали  новия LA NUIT TRÉSOR VANILLE NOIRE?

# 716
Има, аз. Топъл, хубав, ванилов аромат. Доста ми хареса, но ще го разнося хубаво, преди да го опиша и евентуално поръчам.

# 717
  • Пловдив
Има, Денси го е тествала. Във фейса видях. 😜

# 718
Направо ме нави,май ще правя поръчка в сайта на Ланком.Другаде не го намирам из Бг сайтовете. А уд усеща ли се много или е помосим?

# 719
А дали някой тества новия Alien Extraintense?
Видях добра цена за него, но на сляпо съм си обещала да не поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт