Виена тема 16

• 32 106
  • 635
  •   1
Отговори
# 630
Много благодаря на всички! Много сте мили.Blush

# 631
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте и благодаря за отговора на предишния ми въпрос. Сега се включвам с нов за идеи за забавления за деца на 9-10 години. Планирала съм зоопарка, Техническия музей, къщата на музиката и евентуално на водата, природо-научния музей и историческия. В последния не сме ходили. Като цяло ние с дъщерята сме били във всичко, без Техническия, та ще се ръководим от другите 2 деца, които са момчета. Но все пак, търся идеи за места, на които и не сме били. Разбира се вечер ще сме на базарите. Ще отседнем на 1 спирка от Шонбрун.

# 632
  • София
Влизам в темата, за да споделя за една нова атракция (поне за мен) в градините на Шьонбрун - https://imperial-lights.at/en/
Изглеждат впечатляващо, надявам се скоро да ги посетя.

# 633
  • София
Здравейте,
Нашето пътуване мина и се включвам с информация, която може да е полезна.
Предварително бях закупила от приложението карти за градския транспорт, а от летището до границите на Виена, взехме от гишето на ÖBB.  В поста си, преди да тръгнем, питах за отстъпките в градския транспорт за деца. За моя сигурност, се свързах с центъра им за обслужване на клиенти и получих веднага обратна връзка, че деца до 6 г пътуват напълно безплатно, включително и от летището, а тези до 15 г пътуват безплатно в неделите, като това важи и за гостите на Виена.
Предвижването ни до мястото, където бяхме отседнали стана мн лесно с S7 и като цяло градската им трансп мрежа е много лесна и удобна. Посетихме зоопарка, като билети закупихме на място. Събота и неделя имаше много хора по коледните базари.
Валя сняг и беше доста студено, но това не ни попречи да си изкараме перфектния уикенд във Виена. Полетът ни на връщане беше в 6.10, затова решихме да не рискуваме с влакчето и наехме трансфер до летището- българи, които имат фирма за тази дейност.Изключително доволни сме от апартамента, в който отседнах ме /отново на българка/ и осъществения трансфер.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:58 от Litsiana

# 634
  • моята мила родна страна
Може ли да оставите координати на апартамента и трансфера, би било полезно?

# 635
  • София
Може ли да оставите координати на апартамента и трансфера, би било полезно?
Iva Gecheva , която открих в групите за пътуване във ФБ, беше нашият домакин, а тук са координатите за трансфера https://www.vietransfers.at/2024/12/06/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5% … sWRLhI583A_kHxV5w

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:57 от Litsiana

Общи условия

Активация на акаунт