Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 861
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • UK

По въпроса за вестителките - аз съм реално подходяща, тъй като съм с късен термин. Имам неограничен нет
Ура имаме си 1ва вестителка, май ще се приеме единодушно   bouquet
За годините аз съм на 28, поне до 24 май !

Ейййй аз бях първа  Crossing Arms... ааааааааа

# 241
  • Ланкър, планините Овнерог
Мен не ме ли видяхте,че си предложих услугите за вестителка  Sad
Само уточних, че терминът ми е в началото на месеца и вие да прецените дали става, но никаква реакция...

Аз лично нямам против. Само ти си прецени дали ще имаш възможност с бебе на ръце. Аз не се навивам, въпреки че сигурно е голям гъдел да съобщаваш такива новини. Мятам те отпред, пък има време да решиш.

# 242
  • Златна Добруджа
Абе, мога да се пробвам, ако видя че не ми се отдава - прехвърлям топката на друга вестителка  Mr. Green
Сериозно сега - и да не ме пишете няма да се разсърдя, просто ми направи впечатление, че се предлагам  Blush, а всички ме подминават сякаш нищо не съм казала  Crazy

# 243
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета, и тая тема почти свърши. Кое заглавие да е за следващата?

# 244
  • UK
Момичета, и тая тема почти свърши. Кое заглавие да е за следващата?

Давай подред, че те много се натрупаха  Peace

# 245
Според мен последната темичка сякаш най-пасва на етапа, в който сме  Simple Smile

# 246
Здравейте коремчета  bouquet

И аз си предлагам услугите за вестителка, тъй като моя термин е по накрая на месеца и имам постоянно нет

Вчера питах кога  е най подходящо да отида на 4Д за да се вид инай хубаво бебо, но никой не ми отговори. Ще съм благодарна ако някоя мама ми каже.

Лека вечер и целувки Heart Eyes

# 247
Здравейте коремчета  bouquet

И аз си предлагам услугите за вестителка, тъй като моя термин е по накрая на месеца и имам постоянно нет

Вчера питах кога  е най подходящо да отида на 4Д за да се вид инай хубаво бебо, но никой не ми отговори. Ще съм благодарна ако някоя мама ми каже.

Лека вечер и целувки Heart Eyes

Арвен, ако питаш за феталната морфология, тук ехографското изследване се препоръчва между 20-та и 25-та седмица.

# 248
Мами, вижте... Аз не държа да съобщавам добрите и хубави новини, въпреки,че ще е супер! И без това тогава можем да бъдем и при родителите ми, защото по принцип там празнуваме рожденните дни на Рая и Йоан и го съчетаваме с ходене на море. Може обаче и да сме се върнали, незнам...... Но държа на нещо друго - всички бебенца, които ще се родят тогава, да бъдат живи, здрави, всичко около тях и майчетата им да е нормално и да няма неприятности. Ей, това - последното изречение, ако стане - по щастлива от мен няма да има. Пък кой ще каже добрите вести...... Ядката на добрите вести са бебенцата все пак! Важното е те да са добре!

# 249

Арвен, ако питаш за феталната морфология, тук ехографското изследване се препоръчва между 20-та и 25-та седмица.

Сонита не за фетална морфология. просто да  го видят и да го снимат няколко пъти за бъдещия му албум  Party. Обикновен преглед. Но ми се иска да се вижда вече добре. Затова питам.
Благодаря за отговора   bouquet

# 250
Здравейте и от мен!
Колко много неща са се случили за един ден и много съжалявам ,че не мога да си говоря с вас ,но тази седмица ме чака много работа .
MAGI--ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! -пожелавам ти най-хубавото бебче и много здраве за теб и него .  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
MARIAMAMA-на теб честито ти  stork-boy
JANET-съжалявам за твоята загуба  Sad.Само не унивай,нали знаеш Господ поставял пред всякакви изпитания само най-силните ,за да ги проверява.Споделяй с нас и остани в нашата тема .
В никакъв случай не мога да смогна на темпото с което пишете .Май всеки ден с нова тема .Няма лошо  има  много талантливи мами  тук ,които ще измислят нови заглавия. atwork
И мен тези дни ме гони един цицосърбел  newsm09и  се спасявам с крема на Мустела и зехтин. Днес реших и пообиколих набързо магазините за бельо ,току виж пуснали нещо свежо/за сутиени  говоря/за бременни ,ама нейсе -само бабешки  #2gunfire #2gunfireи си купих едни с банели ,супер секси -по -голям размер .ТАКА СИ ОПРАВИХ НАСТРОЕНИЕТО СЛЕД МНОГО РАБОТА .  261uu

# 251
Привет и от мен мили мамчета! newsm51Толкова бързо ги изписвате тия теми,че не успявам всичко да изчета.Днес правихме морфолагията-всичко ни е наред и ще си имаме бебка stork-girlАма тя толкова много шава изобщо не спира.И аз вече я усещам от няколко дни и то съвсем осезателно.Ами това е от мен -ако може да ми сложите и на мен розова количка и термина ми не е на 20,а на 19,а за годините и аз до 24 май съм на 24 год.Чао!Приятна вечер коремчета и всичко да е наред.

# 252
Babylove, честита розова новина   bouquet

# 253
Благодаря ти,Sonita!На татенцето малко му дойде като гръм от ясно небе,защото той беше убеден,че ще е момченце,дори мислеше само мъжки имена,но му мина и сега е много щастлив. Той за първи път идва с мен на преглед и му беше много интересно как бебка шава постоянно.Само се моля да е жива  и здрава и всичко да е наред,което пожелавам на теб и на всички мами.

# 254
  • Pb
Babylove, честита принцеска!!!

За вестителките, всяка която желае може да си даде номера, предлагам аз. Все пак само 3-4 момичета се предложиха и нека ги уважим. Мисля, че няма нищо лошо, ако хубавите новини се оповестяват по няколко пъти. И като дойде времето, да пишем произволно на някоя от мамите или на всички - въпрос на избор!

Лека ви нощ и да спите в кош!!!! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт