Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за избор на лекар по време на бременност?
Какви са препоръките за предотвратяване на наддаване на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за избор на лекар по време на бременност?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са опасенията и притесненията на бъдещите майки, изразени във форума?
-
Какви са фолиевата киселина и магнерота, споменати в публикацията?

Докторката ми се скара и каза да огранича храната и че бебчето си взема необходимите неща от мен. За режима на хранене подкрепям с две ръце Констанс! Когато го спазвах се чувствах прекрасно, а и смъкнах 7 кг. за два месеца. Сега ще се опитам отново да го въведа, дано да успея.
Много ли са 

и си търси фирма, чрез познати, която да те осигурява. такива нещастници, като твоят шеф, са за разстрел.
,ще си ударя най малко 75 сигурно ама какво да правя,то пък един път ми се е паднало хе хе,после ще свалям с тичане по бебо и кърмене надявам се,много искам да имам хубава кърма и да го кърмя както трябва за да ми е здравичко:)