Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 993
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 365
  • гр. София
Ми щото вчера бях като луд с картечница 🤣

# 1 366
Колкото теб съм mimoza, 24см стъпало, като нищо високите газели да са точни, ще го имам предвид
Значи точен номер.38 от тях 👍
JiD, нямам кокалчета и май няма да съм ти особено полезна, но според моя крак имат ширина. Аз пристягам връзките повече.
Тета, усещането е за ниска обувка, така, че няма драма.

# 1 367
  • София
За феновете на Десигуал, в Answer (учудващо) има добре намалени неща.
Снощи от мъка Joy, че нищо не си бях взела с чудният код, си поръчах:

Тази сутрин реших, че съм се прецакала, но каквото ...
Аеро, и аз се включвам в групата, която не харесва ботите Wink. Дано на теб ти харесат Hug

# 1 368
Еее как съм изпуснала този купон с намаляващите %, много исках да си пусна маратонките, но като видях, че другите не хващат и снощи не съм влизала 😢
Някой, ако има друг код за спортни обувки ще съм много благодарна 🌸
Пробвай с Denitsa25. При мен още хваща.

Пробвах и този и IVAM25, GABIS25, STEFIE25 нито едно не хваща 🫤

# 1 369
Поръчвай горе ботите 37 и върти рулетката. Паднаха ми се 30% портфейли и 25% на спортни обувки. Не съм гледала какво намалят точно.
Падна ми се 20% tom tailor 😭

# 1 370
На мен пък ботите на Aero ми харесват.
Токът ги прави много интересни. Избягвам токчета иначе щях да ги отнеса и аз.

# 1 371
Аз сега най-нахално изпратих имейл да питам защо ми отказват 10 поръчки по ред, като има наличност Grinning

# 1 372
Aero много си им бръкнала по намаленията 😃 Дойде “динята” на Colmar, прибрана е, седи точно като на снимките на Дейзито. По-леко е якето от на ТХ (от аулета). Между другото и ТХ да похваля и да благодаря на съфорумките, които дадоха инфо за офертата. Взех синьото и мога да кажа, че е много топло и с хубава кройка.

# 1 373
Аз сега най-нахално изпратих имейл да питам защо ми отказват 10 поръчки по ред, като има наличност Grinning

И аз пуснах над 10 поръчки, докато ми се падне спортни обувки и пак не е валиден за тези, които искам 😠

# 1 374
Чакаш "фабрично" намаление тогава, тяхно.
Те Самба ли бяха? Там 99% код не ги лови. Само на високосна май пускат някой модел.

# 1 375
  • Пловдив
JJXX  панталона точно ми беше голям,може би наистина са уголемени.
Хмм, аз съм М-Л, по английската номерация 12 за панталони, но от такива широки често 10 са ми по-добре. Сега ме замисли дали да не пусна и един С размер?

Получих преди малко тези бели кецове ТТ Багат - много са хубави, единствено не ми харесва, че ципът е метален и заяжда леко. Взех 40, нося 39 - леко са ми широки, но пък моят номер сигурно щеше да ми стяга. След малко ще пусна снимки

Дойде и прекрасната рокля на Тед Бейкър - не съм я мерила, малко големичка ми се струва, но ще видим довечера. От нея взех 38 - не съм имала досега толкова висок клас рокля Simple Smile
 https://www.aboutyou.bg/p/ted-baker/roklya-21583722

Ето снимките - извЕнете ме за сивите чорапки Bowtie
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 11:12 от змейковица

# 1 376
Емиииии ето ти един неискан съвет Grinning
Ако ще заръчваш по-малък номер, го заръчай с ботите 37 номер. Хем ще ползваш код -25, хем тях ще ти ги откажат и само панталона ще дойде.

# 1 377
  • Popovo
Някой да има телефон, различен от този в сайта, на който да позвъня и да получа адекватен отговор , кога ще ми върнат парите.

# 1 378
Разкараха го най-накрая тъпия 37 размер.

Няма, Рени. Какво се случва при теб? Аз така и не разбрах защо не са върнати парите. Дори да е изгубена пратката, декларация пращат и така превеждат.

# 1 379
Змейковица,роклята не Тед на каква цена беше,много е хубава!

Общи условия

Активация на акаунт