Януарски празничен СПАМ (01.01.2025 г. - 31.01.2025 г.)

• 3 235
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
  • На Марс
аз па сам скрил и тайно си пуцам бирета Simple Smile

# 46
Grinning

Аз лежиМ по гръб и гледам Убийства в рая.
Имам много работа на работа, но така е при мен началото на годината.

Днес пуснах желания за курсове, а дано некое  да ми одобрят и да е у Сф в най-лошият слушай Банкя....

Инак нищУ интересно при мен!

Викаш, откак изнуди съпружието да инсталира 68-инчовия екран на тавана в спалнята, любимата ти поза е морската звезда?

# 47
Зимата морската звезда може да стане кълбенце. Така де, да пазим топлината. Joy

Днес смятах да пиша тук. Заведох една котка на кастрация. Колкото е тихичка на двора, толкова рева днес в клетката. Като престъпник се почувствах. Обаче пък иначе - нови котета ... ами на двора са три, има и една обща, петата е вкъщи. Стига толкоз викам аз. Ох! До следобеда ще съм така. Но, ще мине.

От вчера - кексът ми е станал хубав, ама хляба - реших да не го пръскам с водичка и покривам - е малко твърдичък. Грешката ще се превърне в опит. Такова е. Grinning

# 48
  • София
Аз само работя, работя, работя. Желание за живот не ми остана.
Някое купонче тук-там да не губя тренинг.

Нищо интересно, генерално, иначе се случват някакви неща, повечето хубави Heart .

Инак чакам Нора да си дойде да я нагушкам.
Днес й стискаме палци! Много Heart .

# 49
Работа и купони, какво повече да иска човек, Дайсче? Grinning

Кастрираната маца е добре. Вчера беше изключително гальовна. Странни са след упойка милите.

Стис за Норче! После да кажете за какво. Grinning

# 50
  • София
Стискаме палци на ръцете и краката!
Рейче, не ти ли одобриха вече някой курс тук да ни разнообразиш ежедневието? Simple Smile
И този месец се изниза неусетно...

# 51
Rodiva, оооо при нас става бавно и славно Simple Smile някога за 2025 г ще дода.

# 52

Общи условия

Активация на акаунт