Отговори
Здравейте! Дъщеря ми е на 8 години и днес бяхме на гинеколог в София, (Инвитро център). Има секрет - жълто-зелен със странен мирис и за това докторката каза, че се налага да и вземе вагинален секрет. Детето доста плака и след като се прибрахме вкъщи и направих душ, видях кафеникаво петно с примес на кръв. Какво да правя? Утре ще и звънна, но съм ужасно притеснена, да не и е разкъсана ципата.

# 1
Оле, миличкото 😢.
Кървенето със сигурност е от прегледа, но не мисля, че чак ѝ се е разкъсала ципата. Може би леко на някакви малко място. За да се скъса ципата е необходимо доста повече от взимане на проба за микробиология, предполагам, само са и взели с тампон, без да се слага спекулум.
Иначе - със сигурност при такъв секрет трябва изследване, вероятно има инфекция, която трябва да се лекува.
По-скоро е плакала, защото се е стегнала много от страх и затова я е позаболяло, а и при активна инфекция то и мястото е възпалено. На мен са ми взимали неколкократно секрети като съм била девствена и не е имало проблеми, но си спомням, че веднъж слагах превантивно някакъв тампон и се бях разкървавила леко. Иначе си ползвах тампони още от както ми дойде, поне 4 години преди да почна да правя секс. Ципата е доста разтеглива, пък и тя има отвор все пак, наистина не смятам, че чак е разкъсана.

# 2
  • На изток от Ада
Нормално е да има леко кървене,

# 3
Оле, миличкото 😢.
Кървенето със сигурност е от прегледа, но не мисля, че чак ѝ се е разкъсала ципата. Може би леко на някакви малко място. За да се скъса ципата е необходимо доста повече от взимане на проба за микробиология, предполагам, само са и взели с тампон, без да се слага спекулум.
Иначе - със сигурност при такъв секрет трябва изследване, вероятно има инфекция, която трябва да се лекува.
По-скоро е плакала, защото се е стегнала много от страх и затова я е позаболяло, а и при активна инфекция то и мястото е възпалено. На мен са ми взимали неколкократно секрети като съм била девствена и не е имало проблеми, но си спомням, че веднъж слагах превантивно някакъв тампон и се бях разкървавила леко. Иначе си ползвах тампони още от както ми дойде, поне 4 години преди да почна да правя секс. Ципата е доста разтеглива, пък и тя има отвор все пак, наистина не смятам, че чак е разкъсана.
Тя ми отговори по същия начин. Благодаря ви за включването. Бъдете здрава!

# 4
Благодаря, ти и детето също бъдете здрави!
Надявам се, че днес тя е по-добре и че каквото и да излезе, ще е лесно лечимо. 🍀
Ако искаш - пиши като излезе резултата от МБ, ще ми е интересно какво са изолирали, защото аз самата преди да започна да водя полов живот си имах инфекции и от гъбички, и от бактерии…

Общи условия

Активация на акаунт