София - Лозенец II

• 6 639
  • 113
  •   1
Отговори
# 90
Извинявайте, че ви се намесвам, но ми се струва, че и в мола има къде да кърмиш, мама Мамут. Мисля, че горе до киното имаше закътано местенце, не съм сигурна ...

# 91
И аз ще дойда сигурно, ама къде по-точно?

# 92
в 13.30 на кафето на 2 етаж? там е малко скъпичко но е спокойно, ако няма места в зоната за хранене ще се преместим, хайде кажете ще идва ли някой:) да знам да ви чакам

# 93
Аз ще дойда. Може би ще съм със слинга - дънков, тип чанта. Че ми писна с таз количка, много ми е тясно с нея в магазините  Laughing

# 94
а такааа, аз чаках чаках и никой не дойде

# 95
Аз бях на кафето, ама към 14:00ч. Обаче с количката. Ама като никой не писа и аз реших че ще съм си сама, та не сметнах за нужно да се поправям...
pipilotata ти на кафето ли беше? Щото аз не видях нито едно детенце там... Ама може да съм ви изпуснала.

# 96
кафето на COSTA, ми може да сме мръднали за малко, след 2 до към три бяхме там с още една мама, но тя не е от лозенец, много глупаво че сме се разминали:( другия път ще си оставя телефона

# 97
Май не е това кафе newsm78 Аз бях до киното, най в дъното, където има прозорци. Сега може би пак ще мръдна, че не ми се седи в къщи.

# 98
не е това кафе, costa е на първия етаж над партера, до woman's secret, айде като ходя пак ще свирна

# 99
# 100
Честита Нова Година!!!Много здраве,щастие и успехи!

# 101
За много години!

# 102
За много години и от мен, утре ще ходя към мола, ако някой иска да се присъедини в часа в кафето на COSTA 1 етаж:)

# 103
Аз тръгвам към Ситито, ама в колко часа, pipilotata?
Ще ти пратя телефон на лични. Аз ще съм с още няколко мами-октомврийки.

# 104

както гледам мъглата се вдига, мами желаещи да пием кафе в мола в кафето на COSTA а втория етаж в 3?

Общи условия

Активация на акаунт