Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 743
  • 318
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Монда, страшна си! Много добре си оформила темата!

# 31
Хоп троп-да се запиша и аз, макар че засега положението ми е само на наблюдател.....ще се опитам да отида и до ПИБ, да видя за карта и там.

# 32
С разочарование открих, че цените на някои детски дрехи са различни за по-големите размери  Confused

Не е само на детските, на почти всички дрехи е така.

До4ке,
à partir de
25,00 ? par mois**
ou 130,00 ? 
ще рече, че можеш да си ги вземеш на изплаща,е по 25 евро (за най-евтините, това е минимуът на месец), но има лихва и трябва да живееш във Франция, а иначе цената си е 130 евро.

# 33
Написали са ти, че не можеш да поръчаш този продукт в товята поръчка и ти благодарят предварително за това, че ще го изтриеш от кошницата си.
Предполагам, че не се доставя до България.
Стоки,които не са налични в момента, не могат да  бъдат включени в поръчката ти, но можеш да  ги поръчаш когато са в наличност- 2,3,12 седмици- колкото пише.

# 34
днес пак получих нещо на мейла, ще помогнете ли с превода?
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4870c001ad42c0011a

# 35
днес пак получих нещо на мейла, ще помогнете ли с превода?
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4870c001ad42c0011a
ами това е някаква промоция , за 48 евро покупка-24 намаление, за 85 евро-35.Това важи за колекцията "пролет-лято 2007", но не и за стоки, които вече по няакъв начин за отбелязани, че са с някакво намаление. Това е някакъв бон за намаление, така се води ,cheque de reduction.  bouquet

# 36
искам да попитам какво озна4ава  Livrasion a domicile uniquement ? Благодаря предврително!

# 37
искам да попитам какво озна4ава  Livrasion a domicile uniquement ? Благодаря предврително!
Доставка само до вкъщи.(а може би имат предвид , че само за Франция? newsm78).
Дай ми цял линк, за да видя контекста.

# 38
Доставка само до вкъщи.(а може би имат предвид , че само за Франция? newsm78).
Дай ми цял линк, за да видя контекста.
опитвам се да си поручам ето това http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117885&doc … t=1&hasPrev=1

# 39
A domicile ozna`awa do w ky]i, a ne do ofisi и пощенски купии. На всички поръчки пише така, след като се  приключат.

# 40
A domicile ozna`awa do w ky]i, a ne do ofisi и пощенски купии. На всички поръчки пише така, след като се  приключат.
но това го изключва от поръчката ми  Cry. Сега трябва да си го поръчвам от тък, а е с 40 евро по скупо Sad

# 41
сигурно ти пише  disponible  en 2 (3-12)semaines  под номера на продукта. Дай линк към продукта, че този,който си дала,ми отваря форума.

# 42
# 43
кой рзмер и цвят?Всъщност-няма значение. Всички номера от свата цвята ще ги има след 3 седмици
Disponible sous 3 semaines

# 44
Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт