Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 791
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Над Таб,
Офертата е валидна 3 седмици от изпращането на писмото и е при минимална поръчка от 55 евро. Важи от страниците на летния каталог за жената, бельото, красотата, деца, мъже, за къщата, мебели. Не важи (предполагам от тук идват порблемите ти) за вече намалени цени, новостите, на които е отбелязано exclusivités, prix minis, prix futés et prix rouges, prix verts, трябва да видиш дали някой поръчан от теб продукт не е от там. То там са най-хубавите неща обикновено  Wink Не важи заедно с друга оферта. Бонът е персонален и е за една поръчка. Има и още, но може и без него  Simple Smile

# 151
Вчера се регистрирах и аз защото също се запалих. Всичко изглеждаше наред. Получих и мейл с данните по регистрацията. Днес обаче реших да пусна поръчка, но не мога да вляза. постоянно ми изписва че има грешка в и-меила или паролата, а аз дори ги копирах от писмото което ми пратиха Sad

Паролата (поне тук) обикновено е първите две цифри от фамилията, ако не го промениш. Цифри ли имаш или букви за парола? Не би трябвало да има проблем. Нямаш ли и номер на клинет, с него също може да влезеш?

# 152
Ихааа, колко набъбнала новата тема....  Wink

Докато бяхме на ски, са ми задръстили пощенската кутия с бележки за двата колета от Ларедут..Като отидох, ми казаха, че вече са мислили, че няма да отида. Казах, че такова нещо е невъзможно  Crazy

Резултата от поръчката е следният- боти 38 номер, ми залепнаха, пола 36 номер- малка ми е. ако намеря снимка, ще я пусна, може някой да я иска. Беше евтина,  11. 94Е

Бяла риза, 40 номер, която пък ми е малко голяма, така, че като се разровя и ако и открия снимката, ще я пусна тук, яко някой я иска и нея 12.99Е беше тя.

Полата-

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324115002&doc … t=1&hasPrev=1

Гледам вече е 20Е  ooooh!

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 11:42 от БУБА

# 153
Другите поръчани неща се оказаха добри попадения и точни размери. На мъжа ми дънките му залепнаха(страхотни са, за без пари-11.20Е); закачалка за вратата на банята(  Heart Eyes); пижама, бермуди и суитчер за детето....

# 154
  • София
Блонди, мерси... яд ме е, ще разгледам какво има във въпросната лятна колекция  Hug поне безплатна доставка да бях намазала  Embarassed

Другите поръчани неща се оказаха добри попадения и точни размери. На мъжа ми дънките му залепнаха(страхотни са, за без пари-11.20Е); закачалка за вратата на банята(  Heart Eyes); пижама, бермуди и суитчер за детето....

Бубе, дай линк за дънките  Hug
Аз на моя в миналата поръчка му поръчах страхотен суитчър, детски, бая дете ще да е... размер 185см  Mr. Green
Сега съм му поръчала този, пак детски, само дето е за 180см. ама мисля че ще му стане...

# 155
Линк и снимка към полата съм дала в преден постинг. ето я и ризата, но моята е бяла:

Линк- http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324087919&doc … t=1&hasPrev=1

цената на ризата е същата- 12.99Е( за 40 размер)

# 156

Бубе, дай линк за дънките  Hug
Аз на моя в миналата поръчка му поръчах страхотен суитчър, детски, бая дете ще да е... размер 185см  Mr. Green
Сега съм му поръчала този, пак детски, само дето е за 180см. ама мисля че ще му стане...

А колко е висок мъжът ти?За да се ориентирам все пак кой детски номер би му станал на моят..Той не е много висок, но е доста широчък в раменете и гърба, та си мисля, че може да не се надене в детски размер  newsm78

дънките сега ги търся, но не мога да ги позная  Thinking Ако ги открия, ще ги пусна, резбира се. Ако са им променили, обаче цената и вече не са с намаление, не знам как ще разбера кои бяха(аз търся като ориентир цената от 11.20Е(а те даже бяха и по-евтини, към 8-9Е, но за по-големият размер станаха 11.20Е. оригиналната им цена, сега гледам по фактурата ми, е била 27.99Е, което пак не е скъпо..)

# 157
Вчера се регистрирах и аз защото също се запалих. Всичко изглеждаше наред. Получих и мейл с данните по регистрацията. Днес обаче реших да пусна поръчка, но не мога да вляза. постоянно ми изписва че има грешка в и-меила или паролата, а аз дори ги копирах от писмото което ми пратиха Sad

Паролата (поне тук) обикновено е първите две цифри от фамилията, ако не го промениш. Цифри ли имаш или букви за парола? Не би трябвало да има проблем. Нямаш ли и номер на клинет, с него също може да влезеш?

Не ме искат за клиент май Crossing Arms Опитах и с клиентския номер, и с първите 2 цифри от фамилията, обаче продължава да ми дава грешка "Cette adresse e-mail ou ce numéro de client est incorrect.". Реших да разгледам и какво има в хелпа. Открих нещо и аз не знам точно какво защото съм скарана с френския Embarassed, но с помощта на преводача разбрах, че трябва да си въведа клиентския номер и първите 4 букви от фамилията. След това обаче ме уведомиха че:"Format de numéro de client incorrect. 9 chiffres", а моя е 5?!?!.  А колкото за паролата - тя се състои от буквички.

Минава ми през ума, че е възможно след като съм направила регистрацията, а не съм поръчала нищо след нея може и да са ме задраскали в списъка си, но аз съм упорито същество и мисля да се регистрирам отново  Grinning

# 158
Dendy, аз ще поръчвам тези дни, ако искаш и твоите неща ще включа Peace

# 159

Прати ми на ЛС писмото, което си получила след регистрацията си, ще се оправим, не е вярно, че не те искат за клиент, няма такова нещо, прати ми го и ще ти кажа точно какво и къде да напишеш, не може да не стане  Hug

# 160
Natisni suivie de commande i ottam vlez s e-maila i parolata

# 161
Moмичета при вас за колко време пристигат нещата?

# 162
  • София
Moмичета при вас за колко време пристигат нещата?

Първия път 2 седмици  Wink

# 163
При мен на 17-я от ден от поръчката

# 164
A az направо не мога да повярвам, има някакви ризки за по 3Е  Shocked Някой купувал ли си от тях?

Общи условия

Активация на акаунт