Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 605
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Търсих, но не намерих подходяща палитра, която да ми харесва. Търся палитра с руж, бронзант и хайлайтър като да са с хубави бляскави частици или поне ружът.
В "Любими" в Нотино от много време ми стои тази палитра, виждала съм я наживо и е красива:

Но имам бая и ружове, и бронзанти, и всичко! 😊

# 421
Относно кремове за ръце - Най-накрая прочетох, че ще пускат отново любимият ми Love Magnet на Oriflame. Беше спрян с месеци, незнам защо???  Имам наистина сухи и груби ръце. И по принцип, и покрай работата още повече загрубяват Sad Това нещо правеше кожата на ръцете ми толкова гладка, нежна, попива бързо, а ароматът е божествен. Когато видях, че вече го няма щях да се разрева...

https://applink.oriflame.com/follow/kN8yKwTZ1UnfVKJK7

Преди 3 дни разглеждах последният каталог и попаднах на една оферта за Love Potion в първият момент се обърках, че става дума за моят крем , още повече, че и визуално си приличат. Като прочетох и отзивите, и коментарите, които бяха от преди няколко дена, седмица-две, общо взето от когато е пуснат каталога, всичко пасва точно за моите ръце. Но вече беше изчерпан .... Днес получих мейл, че отново е наличен и веднага го поръчах, нямам търпение да го тествам Simple Smile Отзивите за него са 5 от 5.
*офертата в каталогът е 4,29 лв (редовна 11лв) но той изтича утре 19и Апр.

https://applink.oriflame.com/follow/C6svT59PJFggx1Qu7

*ще дам отзив и за него другата седмица Wink колкото и кремове да съм ползвала, са били ок. Но никой толкова добър, да прави кожата ми като коприна, колкото Love Magnet.

# 422
  • Русе
На скинциклопедия ползвам серумът с хиалуронова киселина и съм доволна. Кожата на лицето ми го обожава. По -етикет се нанася на влажна кожа и наистина по-добре се усеща. Но не е проблем и на суха. Попива бързо и не лепне. Няма кир ефект,след това като нанасям ББ крем . Но друго още не съм ползвала на марката. Набелязала съм един околоочен и серумът с аха киселини.

# 423
На Скинциклопедия съм ползвала серумът с хиалуронова киселина ,хареса ми. Ползвам в момента околоочният серум с кофеин и Q10 ,харесва ми. Има ролер ,който охлажда ,хидратира много приятно ,попива бързо. Приключих и слънцезащитният им флуид за лице с ниацинамид и чаено дърво.
Нанася се лесно ,тежичък е ,попива малко по-бавно. Има сатенен завършек.
Прекрасен за чувствителна околоочна зона.
Имам и още продукти на Скинциклопедия ,които ще пробвам.
Ще споделям. В момента ползвам и серумът с ниацинамид и цинк.
Доволна съм. Слагам по 2 капки за цялото лице ,попива бързо ,кожата става гладка ,първоначално малко лепне ,но бързо отминава.

# 424
Аз бях взела по едно време околоочен червен с ролер. Ужасно ми подейства на зоната под очите. Потъмняваше ми я, слагах една вечер и между очите и на сутринта  и там потъмнено, направо го изхвърлих, сега ползвам на авант, един черен и бива, поне не прави бели. Ма то кво да  очаквам чудеса няма да станат, ама поне да мажа нещо...

# 425
Аз бях взела по едно време околоочен червен с ролер. Ужасно ми подейства на зоната под очите. Потъмняваше ми я, слагах една вечер и между очите и на сутринта  и там потъмнено, направо го изхвърлих, сега ползвам на авант, един черен и бива, поне не прави бели. Ма то кво да  очаквам чудеса няма да станат, ама поне да мажа нещо...
Този е кафевият с ролер. Аз лично избягвам продуктите с Ретинол. Влияят ми зле на кожата.

# 426
И аз вече избягвам, ама кой да прочете..

# 427
Продуктите с ретинол сбабичосаха буквално сестра ми. Тя е страшна кокона и се мажне постоянно и нон-стоп. Излъга се да си вземе Ютиаж с ретинол и остаря с 5 години от него. Преди да видя ефекта върху нея имах чужденки дали да пробвам, но след като видях, мисля че ще се престраша някъде на около 50-60 годишна възраст да пробвам.

# 428
Аз лично изобщо нямам желание за по-нататък да пробвам каквито и да е продукти с Ретинол.
За сега съм се спряла на крем гела за лице на Avène Hyaluron Activ B3 ,серумът от същата серия или друг с ниацинамид.
Ниацинамидът ми понася прекрасно. Кожата ми става много гладка ,порите не толкова видими. Блясъкът е лек свеж.
Определено това е моят крем за лице. Серумът от нея серия също.
Козметиката на Avène като цяло е моето нещо.

# 429
И аз си взех няколко слънцезащити на Авен, един серум, не му запомних името, едно синьо шише е, понеже бяха на промоция еъв Франция за 20 евро серум и слънцезащита. Още не съм ги пробвала. Но харесвам Авен, лосионът ми за тяло от години е на Авен, след него може да мажа какво ли не, кокосолис, икаров, соу дежанейро, но първо Авен. Супер хидратира. Без балсам на Авен не оставам, сега яко се заредих.

# 430
  • София
И аз използвам серума с хиалурон на Скинциклопедия, лекичък е и ми харесва, за ефект - не мога да преценя дали има. Усеща се приятно върху кожата, при мен попива за секунди.
Вечер използвам ето това с ретинол - https://www.notino.bg/cerave/blemish-control-aktiven-serum-s-retinol/
Осезаемо стяга кожата и ми харесва, не се води обаче много евтин.
Ама съм много нова на полето на серумите и ще пробвам и други. Колкото до спиралата, след дълги терзания отново си взех Sky High на Maybelline.

# 431
Охоо, нападнах пак червилата и моливите на импала хахах. Взех още няколко плюс няколко молива за очи и молив-сенки (него пробвах на ръката и хич не се изтрива лесно).
Като ги тествам нещата ще дам отзиви.

# 432
Aзара, ще чакам да кажеш какво си взе ☺ Тъкмо вчера си взех поръчката от тях. Малко ме е срам да кажа колко неща напоръчах 🫢 Но, взех и молива и червилото, които показа. Да не ме вкараш сега в нов грях ☺ Два месеца издържах без козметични покупки и накрая избухнах 😄

# 433
Охоо, нападнах пак червилата и моливите на импала хахах. Взех още няколко плюс няколко молива за очи и молив-сенки (него пробвах на ръката и хич не се изтрива лесно).
Като ги тествам нещата ще дам отзиви.
Азара, и аз ще чакам отзиви. Flowers Hibiscus Sladkishi , ще се радвам и ти да споделиш Flowers Cherry Blossom
От години ползвам един водоустойчив молив на Импала, който обаче вече не мога да намеря във физически магазин /обиколих няколко от обявените на сайта им, тъй като магазина от който купувах до момента е затворил/. Не съм сигурна за номера на молива, за да го поръчам онлайн. На няколко пъти пробвах по-скъпи на други марки, но или не са достатъчно меки, или цветът не е така хубав...
И молив за устни техен обмислям да пробвам, търся нещо малко по-бледо като цвят, ще го нося с гланц за устни.

# 434
Азара, чакам и аз отзиви, че съм фен на Импала от дете.

Общи условия

Активация на акаунт