Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 513
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Veryberry ,сега използвам този измивен гел на Avène и ми е много любим. Препоръчвам ти и този измивен на Avène ,също е изключително нежен и не изсушава кожата.

И двата успешно премахват водоустойчива слънцезащита. Години наред ги ползвам. Абсолютни любимци.
Палец и от мен, страхотен е,измива добре,хидратира и заздравява кожата

# 451
  • София
Бъдете здрави и обичани!
Много благодаря за препоръката.
Аз си презаредих този крем за ръце на Balea, лек е и не е подходящ за много сухи ръце, но е добър за топло време - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-krem-za-ratse-barzo-popiva … 058172926037.html

# 452
Ползвах комплекта на Скинциклопедия, на мен ми беше перфектно. Хидратиращия крем ми е ок за през деня, не ми омазнява и не ми тежи. Отгоре като сложа слънцезащитата ми е супер, днес бяхме на разходка и чак сега се прибрахме, не ми е лъснало лицето😀

# 453
Изпробвах два цвята от дълготрайните червила на Импала. Нанасят се лесно, меки при използване. Усещам ги леко лепнещи на устните. Много дълготрайни. Доволна съм.

# 454
То това лепнещото при мен не е постоянно ами само в началото. Аз като ги взех и ги сложих вкъщи за проба и малко ми стана криво, че лепне/дали молива или червилото не знам/ ама после реших да дам шанс за цялостен грим и излизане по този начин и не ги усещах вече.
Ето днес на обед се гримирах, ходих навън задачи върших, после ядох, тръгнахме на път три часа, повръщах😀 пак ядох, вода от бутилка пих многократно..  Преди малко си измих лицето преди да легна. Грам не ми е мръднал грима, нито на лицето, нито на устните, а ползвам само бюджетни продукти и не ползвам фиксация🤣 вече и аз се учудвам чак.

# 455
  • на дъното
Много бих искала да си взема и аз от тези дълготрайни червила на Импала,но трудно ми е с цветовете така снимани никак от сайта им🫣
Всички ли са с лек блясък и ако някой има в розовата гама ще помоля за снимка❤️🤗

# 456
Взела съм и с блестящи частици. Тези дни ще го пробвам и ще дам отзив.
За цветовете гледах в нета. В сайта им нищо не се разбира.

# 457
То това лепнещото при мен не е постоянно ами само в началото. Аз като ги взех и ги сложих вкъщи за проба и малко ми стана криво, че лепне/дали молива или червилото не знам/ ама после реших да дам шанс за цялостен грим и излизане по този начин и не ги усещах вече.
Ето днес на обед се гримирах, ходих навън задачи върших, после ядох, тръгнахме на път три часа, повръщах😀 пак ядох, вода от бутилка пих многократно..  Преди малко си измих лицето преди да легна. Грам не ми е мръднал грима, нито на лицето, нито на устните, а ползвам само бюджетни продукти и не ползвам фиксация🤣 вече и аз се учудвам чак.

Кое придава тази трайност на червилата на Импала, ако знаеш? Simple Smile Заинтригува ме и много добре стояха на снимката, изкушавам се и аз да си поръчам. Имам нужда сега така пролетно от нещо ново.Grinning И аз като теб ползвам бюджетни продукти, които са доказано хубави и вършат работа идеално.

# 458
  • София
По мои наблюдения всички течни червила лепнат при първите нанасяния и после формулата някак "сляга".
Не важи за Super Stay червилата на Maybellinе - те лепнат брутално непрекъснато при мен.

# 459
Нанесла съм го в 10ч, все още леко лепне. Иначе съвсем леко е избледняло във вътрешната страна на устните. Това е след ядене и пиене на вода. Доволна съм. 🙂 За тази цена си е идеално.

# 460
Импалата не са течни или поне не и тези, които снимах.
Не знам кое им придава тази трайност, нереално е за червило и молив по 3-4 лв😀
Този с блясък на мен не ми е траен, но тези, от които имам по няколко номера са ми супер.
То и блестящото не е лошо, като балсам е, но е нетрайно.
Аз мислех да поръчвам, но имах път пак към Плевен и направо си посетих магазина на място.
Иначе гледах в сайта на Импала, има ги на доста места и в София.

# 461
С блестящите частици е отново от серията със сивите опаковки.
Моливите в сивите опаковки са страхотни. Поръчах доста цветове (това не е за похвала).
Взех и две червила в опаковка тип молив. Но, май там не улучих цветовете. Не съм ги носила тях още.

# 462

Аз не видях блестящи, такива са моите и има почти всички цветове заредени.
това е блестящо, но е като балсам, не е дълготрайно.

# 463
Влизам да споделя за този серум с ретинол и хиалуронова киселина на Виктория. Използвам го само вечер и то не всяка вечер /понякога умишлено прескачам 2-3 вечери, защото ми идва силен/ в комбинация с този крем. Лицето ми е все едно съм си инжектирала ботокс - опънато, кожата е озарена и обновена.  Не вярвах, че от един серум ще може да се постихне такъв резултат.

# 464
Нищо учудващо, ако един продукт съдържа ретинол. Точно ретинолът е единствената наистина ефективна подмладяваща и обновяваща кожата съставка в кремовете.

Общи условия

Активация на акаунт