Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 712
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Да ви похваля краставичен крем на Арома. За първи път купувам ,не мсзнее и бързо попива и овлажнява кожата. Прекрасна става мека на допир

# 331
Да се похваля не съм си купувала никаква козметика вече 2-3 дена

# 332
Бях забравила да Ви препоръчам този страхотен сапун Simple Smile
Мия си редовно лицето с него от няколко месеца. Днес се наложи да си купя нов, просто защото ми бяха свършили (купувам си по няколко наведнъж Simple Smile ) и се сетих.

Кожата ми лесно се опъпчва на места. Мазала съм се доста неща, кремове и подобни, но редовното миене с този сапун ми изчисти лицето от тези проблеми! И прави кожата много мека.  Най- добрият сапун, който съм използвала до сега, наистина. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
*на всякъде е под 2лв във Фрамар винаги е по-скъпо

https://apteka.framar.bg/30007434/%D1%81%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD … D0%BB%D0%B2%D0%B0

# 333
Да се похваля не съм си купувала никаква козметика вече 2-3 дена
Ахахахахха… аз една седмица 😀 чакам превод. Имам пари, ама ги стискам, че като вляза в козметичен магазин съм луда 🤣 иначе, ходих до фантастико и си взех онези дозички кремчета за околоочната зона (хвалих ги наскоро😇).

# 334
Какви дозички, пропуснала съм. Може ми малко инфо 🙂

# 335
Във фантастико има едни дозички х4 околоочен крем и за около устните, на немска марка, 2-3 лв общо. Доста дълбоко ми хидрстират, стоя обилно намазано в областите, където искам да се наблегне, 10-15-20 минути и после си го разнасям на цялото лице и лягам, голям глоу ми правят. Нямам дълбоки бръчки иначе, ама си ги ползвам превантивно, особено ако правя някоя маска тип глинена и тн, после гледам да имам обилна хидратация.

# 336
Азара, може ли снимка? Благодаря ти Simple Smile

# 337
  • София
На мен ми свършиха и двете спирали, които използвах, и съм в чудене дали да заложа пак на тях, или да рискувам с нещо ново...
Вече настръхвам, като трябва да си избирам спирала.

# 338
Да ви похваля краставичен крем на Арома. За първи път купувам ,не мсзнее и бързо попива и овлажнява кожата. Прекрасна става мека на допир
За каква кожа е подходящ? Моята е мазна и много трудно си намирам крем, който да попива бързо и да не мазнее..

# 339
  • Sofia
И аз се присъединявам към молбата за линк или снимка на "дозичките околоочен крем" от Фантастико.

# 340
# 341
  • Асеновград
На мен ми свършиха и двете спирали, които използвах, и съм в чудене дали да заложа пак на тях, или да рискувам с нещо ново...
Вече настръхвам, като трябва да си избирам спирала.
Не е евтина но с две ръце препоръчвам на Lancome idole спиралата. Иначе по темата от евтините препоръчвам panorama-та на лореал. Но ланкомската от както я пробвах друга няма да взема. Минитата са даже на цена на дрогерийна спирала, в Нотино излизат често с код или на намаление по 20лв.

# 342
  • София
Аз също използвам от много време  същата спирала на Lancome. С много чувствителни очи съм и от нея нямам проблем,дори да я нося цял ден. Не се рони ,стои много естествено и се сваля много лесно. Бях се зарекла да не експериментирам с други повече, но  поръчах новата на  Lancôme Lash Idôle Flutter Extension.Ще дам отзиви като пристигне☺

# 343
И аз не съм купувала козметика от 2 седмици. Реших, че трябва първо да намаля малко запасите. В резултат имам вече няколко празни опаковки. Дано да не попадна на изкушаващи промоции 😄

# 344
Здравейте. Има ли околоочен крем или серум от който сте много ама много доволни?

Общи условия

Активация на акаунт