Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 454
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Аз ползвам този фдт от както го има в Лили. За мен е много добър, защото не е тежък, дори в жегите. Покривен е, има тестери и на цветовете. Много естествено стои, не омазнява, в същото време не изсушава и ако имате сух участък не се врязва там. Не прави “кир” върху почти всички корейски слънцезащитни, този на Ревокс и на Апивита хидро гела с 50-ти фактор, какно и върху крема на Нюкс със синя капачка, който е без фактор. Издържа абсолютно цял ден без да се свлече и да мръдне, не се впива в порите ми, не оксидира. Единствено има трансфер върху шалове и яки, но на мен не ми е проблем. Аз съм много доволна от него.

Друг такъв хубав продукт за мен е СС НА Лумене с лилавата капачка. Корейския обаче е 100мл за 20.99 и е най-изгоден, ако се гледа и това.

За леки слънцезащитни кремове, които не лепнат и са приятни мога да дам пример с Beauty of Joseon, Revox показаната по-нагоре, Skin 1004, Cosrx с алое, синята на Medipeel. Хидрогела на Апевита е много лепкава и някак се усеща върху кожата, но въпреки това я харесвам.

# 556
Това на bioderma отговаря напълно на питането, незнам дали се води bb крем или какво, но е леко и попива бързо аз го харесвам много.

# 557
Ходих онзи ден в Лили, пробвах мострите на фон дьо тена, но нещо май нито една не ми пасна и не го купих. Някой ползва ли цвят 25 или 27 номер на червената Миша и този фон дьо тен. Кой от трите цвята идва сходен на Миша? Аз сега май със 27 се мажа.
Пробвах и коректора на Буржоа и той нещо не ми допадна и него не го купих.
От почистващите първо посегнах към Нивеа, някой в някоя тема го беше сравнител със серията на Ларош Ефаклар, но той ми пресуша и оставих Нивеята. После тръгнах да взимам на Лореал с ниацинамида, накрая я оставих, че на другите продукти пишеше, че има и киселини. Страх ме хвана да не си докарам още петна с предстоящото силно слънце.Та нищо не купих и почистващо.
Търсих продукти на Ревок в магазините нямало, само онлайн били.
До Дм не стигнах. Тези дни пак ще ходя и ще видя какво ще взема. Миналата година много положителни мнения четях и за слънцезащита на Скин 1004 и за Инофарм, като отида до Дм, която ме привлече ще я грабна.
Зори от Аглю е направила видео за корейска слънцезащита и него ще го гледам.
Аз не се мажа непрекъснато със слънцезащита само заради това, че пъпчасвам и много ми сълзят очите, а ме е много страх да не ми станат още петна.

# 558
Аз нямам проблем каквото и да намажа, затова не ги и мисля много лесно купувам нови продукти. Но щом имаш по-чувствителна кожа защо не пробваш нещо аптечно, знам ли..

# 559
Morkovelka99, ако става дума за корейския фон дьо тен от предната страница - аз го ползвам, доволна съм. Ако имаш от кой да вземеш малко за проба ще е добре. За цвета - малко сивее на пробата, но като го нанесеш на лицето се слива с тена и озарява. Освен това е издръжлив. Ползвах преди Ло реал - Трю  мач 2R/2C, а от Rich gold - 21 номер. за слънцезащитата - доволна съм от https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-s … f-50-50-ml-541579  Кожата ми е суха, светла, лесно почервенява и имам розацея  около носа и брадичката.

# 560
  • Стара Загора
Аз вчера пак сложих на цяло лице от корейския фдт и нямам забележки. С един лек слой стои естествено и без пудра е ок. Мисля че 21 номер си нанесох, но и 27 за лятото би ми стоял добре.

# 561
Влизам да похваля тези капсули с пептиди от Тему. Не вярвах, не исках да рискувам с продукти за лице от там, обаче не съжалявам. Супер доволна съм. Препоръчах на приятелка и тя е супер доволна от тях. Струват 2 лв за 20 броя

# 562
21 ми е много светло на мен. Аз трябва да купя или 23 или 25 май беше другия номер. Някой от тъмните номера, но така и не реших кой да е.
Аз фон дьо тен повече сигурно от 5 години вече не съм си купувала. Само червената Миша ползвам. Гледах и новата лилава опаковка сега, но пак не успях да преценя кой цвят да взема. Аз съм с нормална към леко мазна кожа на моменти.
Кажете хубав коректор за под очите. Искам да не се впива и изсушава зоната.

# 563
Имаше един сайт, в който въвеждаш марката и номера на фон дьо тен, който знаеш, че ти пасва и избираш друга марка, която желаеш да купиш. Сайта ти предлага подходящият номер. Ще го потърся.

# 564
Аз си взех коректора на hause labs много ми харесва. Не подчертава фините линии. Супер лек е

# 565
  • Стара Загора
Доволна съм от този коректор на Ревлон. Миналото лято си взех втори и нямам забележки откакто го използвам. Мисля че при нас сменяха асортимента и не помня дали го видях последно на техен щанд.

# 566
Имаше един сайт, в който въвеждаш марката и номера на фон дьо тен, който знаеш, че ти пасва и избираш друга марка, която желаеш да купиш. Сайта ти предлага подходящият номер. Ще го потърся.
https://findation.com/

# 567
Влизам да похваля тези капсули с пептиди от Тему. Не вярвах, не исках да рискувам с продукти за лице от там, обаче не съжалявам. Супер доволна съм. Препоръчах на приятелка и тя е супер доволна от тях. Струват 2 лв за 20 броя

Може ли линк?

# 568

Може ли линк?

Заповядай   https://www.temu.com/bg/-%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC-%D1%81-- … 325544_huzld5cb21

# 569
Може ли да помоля да снимаш състава на перлите?

Общи условия

Активация на акаунт