Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 67 793
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Бихте ли препоръчали бюджетен околоочен крем?

# 676
Ползвам на евтерпа нощен серум (като масло е, с пипетка), с кю 10 и макадамия ли беше. От него даже започнах скоро да нанасям и по врата и шията и е много приятно.
За през деня ползвам на балеа околоочен.
Понякога, слагам вечер първо маслото и после кремче. Доста свежо.
Взех и от дм хартиени пачове за под очите и са доста бюджетни, държа ги в хладилника и като се сетя си слагам. Обожавам ги, защото с хидрогеловите пачове трябва да лежа, иначе ми се хлъзгат и падат. А хартиените не.
Също - от джъмбо имам околоочна маска 😀 с отвори за очите, държи се в хладилник. Слагам върху пачовете и много добре се чувствам, даже ММ няколко пъти поиска да му сложа😆

# 677
  • При децата ми
Ползвам на евтерпа нощен серум (като масло е, с пипетка), с кю 10 и макадамия ли беше. От него даже започнах скоро да нанасям и по врата и шията и е много приятно.
За през деня ползвам на балеа околоочен.
Понякога, слагам вечер първо маслото и после кремче. Доста свежо.
Взех и от дм хартиени пачове за под очите и са доста бюджетни, държа ги в хладилника и като се сетя си слагам. Обожавам ги, защото с хидрогеловите пачове трябва да лежа, иначе ми се хлъзгат и падат. А хартиените не.
Също - от джъмбо имам околоочна маска 😀 с отвори за очите, държи се в хладилник. Слагам върху пачовете и много добре се чувствам, даже ММ няколко пъти поиска да му сложа😆

Може ли линк или снимка на хартиените пачове от ДМ и хартиената маска от "Джъмбо"?

# 678
от тези имам лилавите и сините

Пък маската е нещо подобно

# 679
И аз съм фен на патчове от Purederm. Супер бюджетни са и се справят с задачата си

# 680
Аз бях взела лилавите, но много ме дразнеха, че не стоят по лицето и падат. Затова започнах просто да изстисквам течността и да мажа контура.
Имам и черните, но тях още не съм ги пробвала.

# 681
  • София

Аз използвам този на Garnier - https://shop.lillydrogerie.bg/garnier-vitamin-c-okoloochen-krem-15ml-537349
Лек, с много фина текстура, почти никакъв мирис, нанася се гладко и лесно и действително озарява.

# 682
Доста прилични са тези на Балеа, но пак зависи и какво търсите като ефект.
Има разновидности:https://www.dm-drogeriemarkt.bg/grizha-i-parfyumi/grizha-za-lice … ea¤tPage0=0

# 683
  • Свети Влас
Аз бях доволна от околочният серум на Дева с витамин C.

# 684
  • Пловдив

Някой ползвал този скраб може ли да сподели хубав зърнест ли е или тип душ-гел с някакви частици?

# 685
Аз бях доволна от околочният серум на Дева с витамин C.

Ох, като видя вече такива "топчета" тип рол-он Sad .. при Вас "запецва" ли топчето? Всмисъл да засяда от кремът и да спира да се движи от време на време? При мен се е случвало и затова ме е страх от този тип малки кремчета за очният контур.

# 686
Много ми харесва на мен лично. Като душ гел е с много малко частички. С морковен кекс или подобно също ми допадна. Сега си взех този с кокос, но е бял, някак се маже и не ми допада.
Десиссслава link=topic=1727415.msg49976762#msg49976762 date=1752694591]

Някой ползвал този скраб може ли да сподели хубав зърнест ли е или тип душ-гел с някакви частици?
[/quote]

# 687
Консистенцията на околоочния е доста течна, като серум и според мен няма риск от "запецване". Топчето е метално и върви гладко, за разлика от пластмасовите.
На мен леко ми пощипваше и така и не го доизразходих, но ми хареса именно заради топчето.

# 688
  • Пловдив
Beni ST, благодаря за отговора.

# 689
На вас достатъчни ли са ви тези серуми (есенции и пр)? Аз имам чувството, че ако не кльопна и крем отгоре, че ми остава суха кожата.

Общи условия

Активация на акаунт