Януарски бебета 2024г /тема 3

• 6 727
  • 178
  •   1
Отговори
# 90
Да уточня, аз също не съм му наложила този режим от Коледа насам си спи по 1 път на обяд и това е. То и да искам да го приспя за сутрешна дрямка като не става не става и спрях да го мъча и си спи само на обяд.
Аз до колкото съм чела дневния сън не трябва ли да е в този интервал 3ч. Дневен сън? В този обеден сън той се събужда след 2рия час и си се гушкаме и така още час Joy Та ако наистина не трябва да е 3ч. Дневния то значи аз съм си виновна.
Иначе малкия е много активен, за миг не се спира И смятам, че се уморява през будния интервал.
Благодаря за мненията Hug

# 91
Сестра ми пък наскоро ми каза, че 2 часа дневен сън й е малко, трябвало да спи по 3, племенника е на 2 г. и 2 м. и спи по 3 часа. Но то всяко дете е различно...

# 92
Аз искам да се включа и да спомена, че около годинката има регресия на съня. При нас също се наблюдава влошаване, Преси обаче е на 2 дрямки и изобщо не виждам скоро да мине на 1. Взе да се събужда нощем, понякога мрънка, понякога само си играе с бибата и заспива, абе странна работа иначе режима ни е следния- Ставане 8:15, закуска 8:30, дрямка 11:12:15, 12:30 обяд, 15:00 СЗ, дрямка 16-16:50, 18:00 вечеря, 21:00 225мл АМ и 21:15/21:30 е заспала, първия интервал идва къс, но толкова вече й се доспиваааа, че понякога чак й се доплаква, много искам да мине на 1 дрямка, но в момента изобщо не виждам нито признаци нито нищо

# 93
Относно дремките .. до 18м може детето да си е на 2 дремки с общ дневен сън 2ч или малко отгоре до 2ч и 30.
Нас ни мъчи темп около 37.7 и надолу, от една седмица .. пада и пак нагоре..
Правихме кръвни изследвания, според педиатърката е малко настинал и не е за антибиотик.
Скрит текст:
Днес се разбрахме да се чуем и ще видим какво ще ми каже.. иначе си е жизнен, играе си .. възможно ли е от зъби да я поддържа толкова време такава температура?

# 94
И ние сме на 2 дрямки...вечер заспива около 22...до скоро заспиваше към 21...сутрин става към 8...вечер се събужда поне 2 пъти...понякога бързо заспива,а понякога стоим гушнати по 2 часа ...към 11 заспива до 12...после в 15:30 до 16:30-17...сутрин към 6 кърмя...в 10 закуска..към 13:30 обяд...към 17 сз и към 19 вечеря...към 21:30 кърмя ...
Кристалче,не мисля че от зъби толкова дни се поддържа температура...и то 37 и нещо...
Но всичко е възможно...ние сме с ужасно подути лимфни възли по врата...всички казват заради зъбите ...

# 95
И ние сме на 2 дрямки...вечер заспива около 22...до скоро заспиваше към 21...сутрин става към 8...вечер се събужда поне 2 пъти...понякога бързо заспива,а понякога стоим гушнати по 2 часа ...към 11 заспива до 12...после в 15:30 до 16:30-17...сутрин към 6 кърмя...в 10 закуска..към 13:30 обяд...към 17 сз и към 19 вечеря...към 21:30 кърмя ...
Кристалче,не мисля че от зъби толкова дни се поддържа температура...и то 37 и нещо...
Но всичко е възможно...ние сме с ужасно подути лимфни възли по врата...всички казват заради зъбите ...

Наде, аз преди 3дни забелязах и при моя по едно малко топче от двете страни на главата обаче малко над тила. Едно от лявата и едно от дясната страна. На пипане ми е малко като масно топче, но от двете страни малко ми навява на някакви лимфни възли и на мен. След 4ти ще го карам на следваща ваксина и ще попитатам за тези топчета. Реално аз не знам от кога са там...

За температура за зъбите при нас се вдигна доста висока 39° точно за една вечер и на другия ден все едно нищо не е било. Шантава работа. Случи ми се два пъти за двата горни резци. С другите зъбчета не съм имала никакви проблеми.  Така че на мен много не ми се вярва темп. Да е от зъбите, не че защото е по ниска, а защото я поддържа толкова време. Бързо оздравяване Hug

# 96
Да и аз първо напипах 2 точно там са на тила...отдавна ги напипах...после станаха повече...ту се надуват повече...ту спадат...ту са 2-3...ту повече...няколко лекари съм питала всеки ми казва ,че често се случвало...ние от зъби веднъж вдигнахме температура 38.7 беше само за няколко часа...беше при първия зъб

# 97
Момичетата честит 8 Март! Пожелавам ви приятен празник изпълнене с много любов и да сте все така прекрастни и силни 😊

# 98
Честит празник и от мен, мами! 😻
P.S. А относно температурата .. водихме го на унг - добре са ушите, прати ни на инфекционист .. правихме изследвания за мононуклеоза и т.н. и ни прати пак на педиатър .. изследванията хубави, а темп ту я има, ту я няма ..
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 07:52 от krystall

# 99
кристалче аз не виждам нищо в изследванията ,което да сочи за инфекция..урината е добре,црп е добре,кръвната картина също...
Остава зъбите да са...ако има рани на венеца от самото пробиване...да не нещо термометъра да не става...пробва ли с друг..
Ето нашите лимфни възли всичките са прибрани сега...докато някой ден не се надуят всичките пак...прави ми впечатление че се подуват доста преди да се види чертичка на венеца където ще избие зъбче...ето бяха подуто до преди 2-3 седмици...от вчера виждам къде ще избива зъбче..

# 100
Наде, с два инфрачервени меря
https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung … 1YvFzw-XkKfxCw_29 и другия на кенгуру, един зелен, мисля, че и ти го имаше, тук се препоръчваше. Не знам след толкова време ако направя тест дали ще покаже нещо, то стана сумати време с тази температура .. единственото, което е, че е крив, лекарите казват здрав е ..

# 101
Нямам идея от какво може да е...ваксина да е слагана морбили

# 102
Не, до тази за 12м сме. Чакам да изчезне тази температура и тогава морбили ..

# 103
нямам представа от какво друго може да е тази твмпература...но онзи ден едно момиче ми каза,че повечето зъби са ги вадили с такава температура...

# 104
Днес видях отгоре едно зъбче, че се подава .. боже това е месец температура, хора!
Избрали ли сте триколка за малчовците? Аз разглеждам, но не бързам, защото количката му е просторна.

Общи условия

Активация на акаунт