Безкрайните проблеми с Interlogistica

• 501
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!
Пиша ви, за да се оплача и за да потърся съвет, как да си получа предплатената пратка от куриерска фирма Interlogistica?
Вече два пъти получавам международна пратка чрез тях и двата пъти е едно адско ходене по мъките. Вече повече от месец ще стане откакто си очаквам последната пратка, която трябва да бъде доставена до адрес. Звънене, разправяне...
Получавам съобщения за доставена пратка, но че никой не ме е открил на адрес, а никой не ми е звънял, освен това вкъщи цял ден има човек.
Разкарване до офиса им в София е почти невъзможно към момента, защото ми е прекалено далеч и е неудобен, а доколкото разбирам и там няма гаранция, че ще си получиш пратката.

# 1
Пак че нямаш моят късмет. При мен пратката са я дали на друг човек и се опитват да ме убедят че аз някак си съм се бил съгласил и съм дал позволение да му я дадат. Естествено даже и име не можаха да ми кажат кой е.

# 2
  • София
А предплатена ли беше и решихте ли проблема?
Може и да са я дали, все още не знам Satisfied. Ама при мен два пъти доставят и двата пъти адско размотаване. Звънях, звънях... Един месец не знаят дали ще могат да я доставят и днес от колцентъра решиха, че "може би" няма да стане.
Писах до GLS, които изпращат чрез тях, да сменят куриерската си фирма за България и съветвам всеки потърпевш да направи това.

Общи условия

Активация на акаунт