🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 982
  • 808
  •   1
Отговори
# 765
  • България
Този Чоткин защо не може да говори български? Руснак ли е.

Утре една от кифлите ще се мъчи да готви и ще кани гайдар. Бляк.

# 766
Марина ще вика момчето да и свири....
Кой чака бебе чоткин ли?

# 767
  • Бургас
Май Станислав !

# 768

Ох, да! Аз се обърках. Значи не е тази бременната.

# 769
  • София
На Станислав синът му се е родил на 10-ти януари.

# 770
  • София
Този Чоткин защо не може да говори български? Руснак ли е.

Утре една от кифлите ще се мъчи да готви и ще кани гайдар. Бляк.
Това е визитката му за предаването. Реално съзнателният му живот е в чужбина. Българският му е отличен, при тези обстоятелства.
Чоткин
Чоткин e роден в с. Червен Бряг, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболният отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в Hell’s Kitchen.

Мисля, че тези епизоди не са излъчвани. Хелс Китчън приключи средата на месец май 2024г. Предполагам, че тези епизоди са снимани септември-октомври.
Дадох си сметка, че и аз си мислех, че съм ги гледала, само защото бъркам Симона и Цветомира от сезон 5 на Хелс Китчън 2023г.

# 771
Във ФБ страницата публикуват ли снимки от тези епизоди? Ако да, значи са неизлъчвани.

# 772
  • Пловдив
Във ФБ страницата публикуват ли снимки от тези епизоди? Ако да, значи са неизлъчвани.
Да всяка вечер публикуват.

# 773
Чоткин е открил ресторанта есента на 2024.
Качват снимки, да.

# 774
Къде е ресторантът на Чоткин?

# 775
  • София
Къде е ресторантът на Чоткин?
"Chotkin Italian Food" и се намира в София, в кв. "Лозенец", на ул. "Кораб планина" 3

# 776
  • Пловдив
Марина ще вика момчето да и свири....
Кой чака бебе чоткин ли?
коя е Марина?

А Камелия защо не се появи поне да поздрави???

# 777
  • ту тук, ту там
Честно казано вече и аз се усъмних в себе си. 😅
Бях абсолютно убедена, че съм гледала тези серии, но е факт, че не мога да се сетя за никакъв детайл, с който да докажа това.
Сега не ги следя, вървят там за фон и не внимавам какво се случва. С Царина серията изобщо не я гледах, но като коментирахте как си е търсила мъж, бях убедена, че това съм го гледала вече. Като прочетох какво е готвила, бях сигурна, че съм го гледала вече това “гърне”.
Но е факт, че не мога да ви кажа какво ще готвят оставащите участници или кой е взел плакета например. Много странно усещане! 😌

Основно това за ресторанта на Чоткин ме разколеба всъщност.

# 778
  • Sofia
И аз вече май се убеждавам,че не са излъчвани 😏
Снощи се разрових за стари мнения от 2024год. в темата за черешката и никъде няма нищо писано за тези епизоди 🤔

# 779
Епизодите са снимани есента и ги пускат сега, за подгрявка на х/С/елската кухня.
Чоткин е много свестен, за мен е рядко наивен и чистосърдечен! Това че бг му е малко неправилен,, той мисли и сънува на италиански, превежда си на български преди да се изкаже, нормално предвид обстоятелствата.

Общи условия

Активация на акаунт