💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 551
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Привет, дружки! Hug Честита пролет!

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes и аз чакам Башачето най-сетне да сподели нещо, което ни вълнува.
Нези, чакам да споделиш впечатления от 1 серия! Надявам се вие , момичета да сте останали доволни, нищо, че рейтинга не е висок / преди малко го видях във фейса / Да се надяваме, че ще се покачи нататък.
Пепи, така е, Ердо не спи, а действа отдалече Thinking
Цитат
Отдалече си подготвят нещата този път.
Hands Plus1
Цитат
Ay yapim  са се доказали във времето, дано намерят правилната формула, за да продължат да ни радват.
Дано!
Харесах си този коментар в готината руска група за Къванч във фейсбук
Цитат
Явно Къванч и новите му проекти липсват на хората, точно както на вас и на мен – феновете му. Доказателство за това е честото споменаване на името му в наши дни. Пишат и говорят за неговата харизма и красота, талант и трудолюбие и човешките му качества, особено по телевизията.
Много деликатна тема е да се говори за любовта на двама души, в случая за отношенията между съпрузите Къванч и Башак!
Много красива двойка!
Наскоро бях привлечена от една малка публикация в интернет и реших да я споделя с вас. Вярвам, че авторката пише това, което самата тя е видяла.
 "Случи се така, че имах възможността да се запозная със семейство Татлъту на няколко сватбени тържества. И това, което искам да кажа е, че има невероятна любов между Къванч и Башак. Те са много подходящи един за друг, докосват се много често и нежно и са много щастливи един с друг.
Начинът, по който Къванч танцува на сватби с Башак, е същият, който видяхте в телевизионния сериал "Семейство“. Това е тяхната реалност. Може би точно така красива и реалистична изглеждаше сцената в епизода на сватбата, където Аслан Сойкан и Девин дойдоха."
Събеседникът Оя Доян сподели същите наблюдения, добавяйки към разговора: "Права си , и други очевидци казват същото. Къванч и Башак все още се обичат като гимназисти. Винаги се държат за ръце, гледат се в очите, докосват се."
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 556
Честита пролет!!  Flowers Cherry Blossom

Да си пожелаем здраве, усмивки и хубави новини Flowers Four Leaf Clover

/компа нещо ми прави проблеми...../

# 557
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честита пролет 💐

Не е от моята градина, но кайсията е цъфнала точно така 😍

Фени, благодаря за статията. Ооо, виждали сме малко кадри от сватби с Къванч и Башак ❤️. Сещам се за сватбата на Улуч Байрактар и Алина и Умут.

Нези, Жаки не се ядосвайте, има много примери за бързо повишаване на рейтинга. Важно е вие да се насладите. Освен това ще си гледате любимеца дълго време, а ние съвсем сме без новини даже.

Айре, давай пак. 😛 В главата ми се е забило, че ще има някакво раздвижване след априлските семейни празници. Да видим.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 558
Добро утро, момичета!

Не съм минавала тези дни, но ви прочетох.
На мен първа серия на "Eşref Rüya"ми хареса.
Нестандартен подход, страхотна кинематография и брилянтен Чаатай.
Не мога да искам нищо повече!
Отдавна не се впечатлявам от вкуса на турския зрител, просто искам труда на Чаатай да не отиде на вятъра.
Иначе, за мен е истинска наслада, още повече след личната ми среща с него!
Хайде и тук нещата да се раздвижват, Къванч си почина достатъчно.
Сигурна съм,че е замислил нещо и скоро ще се разбере!
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 559
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и коментарите!!!
Вторник мина, но пък имам ново гифче от Айле >>>

Вече не знам дали да мрънкам за нов проект на Къванч.
Настанаха едни временаааа ...
Изгледах първи епизод на ER. Хареса ми Ча!!!

Скрит текст:
Дано не ми се разсърдите, но нищо изключително не видях
в историята, освен това да продължават и на свобода
да спят в килия Ешреф и тримата му съкилийници. 
Имам усещането за смесица от Ичерде, Сблъсък, Езел,  / Улуч Байрактар /
 Чукур, Присъда , Фара ,  ...  и други дето не се сещам в момента.
Съжалявам, но го нямаше този силен старт като в Айле.
Дано се повиши рейтинга занапред!!!
От Демет очаквам много повече.
На Бюшра не се надявам много.

Честита Пролет!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 560
Привет, дружки! Hug
Една голяма чаша кафе, че ми е нужна Stuck Out Tongue Winking Eye

Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря! Kissing Heart
На мен винаги ми се е разминавал вкусът с този на турските зрители, та най- рейтинговите им сериали почти никога не са ми харесвали Smile Важното е, че сериалите, които аз харесвам се продават като топъл хляб по света и имат много почитатели. Забелязали ли сте, че сериалите им, в които участват не много познати или млади актьори май се харесват най-много в последно време ? Взех да се питам, дали пък вече не са им омръзнали лицата на най-големите им звезди след толкова години? Thinking
Нези, радвам се, че ти харесва сериала Hands Plus1 Сигурно знаеш, но тук намерих превод на серията с бг. субки и започнах да го гледам :
https://playtube.tv/watch/%D1%81%D1%8A%D0%BD%D1%8F%D1%82-%D0%BD% … B8yDF90ZIejotEmJA
Диве, благодаря за споделеното! И аз май съм на твоето мнение, че го няма силното привличане към историята както беше с Айле, ама да видим, рано е още. Изгледах половината серия, засега все още нищо не ми стана ясно, особено пък това спане в килия изобщо не го разбрах. Но, и на мен ми хареса играта на Чаатай, страхотни погледи мята това момче, за другите актьори все още не мога да кажа нищо. Мен и Демет не ме впечатли особено, поне засега, а помня как ме отнесе Серка още от самото начало! Да си кажа и това, че ми е странна и преувеличена любовта на Ешреф към непознатата Руя, наясно съм, че съществува любов от пръв поглед, сама съм я изпитвала, може би по-нататък ще се разбере, че не я е видял само веднъж, предполагам, че ще има някакво развитие, иначе ми е нереално. Краят стана известен от самото начало, да не би пък именно този нестандартен подход да не се е харесал на турските зрители ? Thinking Честно казано и диалозите засега са ми малко слабички, ама да видим как ще е по-нататък.
Нашия човек е крайно време да се размърда, стига е почивал, ама да видим кога ? Smile
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 561
Момичета, същите неща си ги мисля и аз. Първи епизод не е нещо уау, но може би историята го изисква, по-бавно да се навлезне в действието.
От текста, който сценариста ни предостави за четене, оставам с впечатлението, че неговото истинско въздействие и сила не идва от сюжета, а от прозата.
Това е  по-трудно за  филмиране.
Това, което в епизода ми направи впечатление и не ми хареса много, беше съотношението между проза и диалог. Диалозите бяха малко по-елементарни, отколкото очаквах.
Иначе всичко останало беше като движеща се картина.
Аз и с нашите момичета споделих, че засега не виждам взаимодействие между Чаатай и Демет. Ще видим по-нататък как ще бъде.
Не съм от хората, които казват на черното бяло, нито величаят нещо, само защото любимецът им участва. На мен пък точно това, че започна с края, ми харесва. Харесва ми много и това,че има разказвач, защото той ще ни дава допълнителна информация и ще ни насочва вниманието към детайли, които биха ни убягнали.
Надявам се, че има защо Чаатай да се върне толкова скоро в телевизията и тази роля го е привлякла с нещо. Wink

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 14:57 от NeZ_9

# 562

Благодаря ви за споделеното!! Hug
Нези, Фенче Kissing Heart /що не си спала? Grinning /
Пепи, Диве.
Къванч си почина предостатъчно....ама какви ли са му плановете?
за него предпочитам филм или сериал за платформа/но НФ са ми Expressionless /
а в Турция пак се развихриха политически страсти и грозни събития за демократично настроените хора.

Турската публика не се впечатлява от звезди, гледа според сюжета, историята и според техните им вкусове. Те са презадоволени от към дизита. Но продуцентите вече държат повече на продажбите в чужбина.
Примерно в момента най-гледания актьор в ТР/заради сериала, в който участва/ е Озан Акбаба/Сюмер от КГ/
но явно прави много добра роля, Бирсен миналия ден го хвалеше.

Гледах от Ешрефа като го даваха онлайн, хареса ми Чаатай какъв образ изгражда, отива му. ще чакам суб. на Нерон. също не видях много химия с Демет....
Но и аз мисля, че историята тепърва ще се разгръща към по-интересни събития и действия.
.................
Къванч и Адем Терзи от миналото.

.........................
Корекции в Telemundo Puerto Rico: Втори сезон на „La Familia“ пристига в специален часови интервал

https://www.tvboricuausa.com/2025/03/ajustes-telemundo-puerto-ri … rio-especial.html

Цитат
Каналът ще използва специално издание на La Casa de los Famosos All-Stars , чиято гала номинация ще продължи 90 минути, за да стартира „втория сезон“ на турския сериал La Familia , с участието на  Серенай Сарикая и  Къванч Татлъту .

"Започва нов, неочакван етап, в който любовта не може да ги спаси. Всеки член на това семейство ще поеме по пътя, който ще промени историята", се казва в специалната промоция, която съобщава, че епизодът ще бъде излъчен в специален часови интервал от 20:30 до 22:00 часа.

Пепи, другата седмица, сега магията ми се изхаби Thinking

хубав ден!

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 15:29 от Airra

# 563
Нези, несъмнено има причина Чачо да е харесал историята, затова е приел и ролята Hands Plus1 Те и по това си приличат с Къванч, че освен, че винаги приемат различни роли, приемат участие и в истории, които са ги докоснали с нещо, независимо дали ще се харесат на мнозинството. И влагат всичко на каквото са способни, отдават се на героите си с цялото си същество, затова ги обичат милиони хора по света.
Рано ми е да кажа дали има химия между Ешреф и Нисан, днес ще гледам да довърша серията, за да мога да имам по - пълни впечатления.
Айре Heart Eyes ами снощи докато изгледам всички предавания по телевизиите, стана никое време, затова ми се дремка цял ден Smile
И аз не знам вече от какво се впечатляват турските зрители, на тях в последно време им дай или исторически сериали или такива с конаци, уговорени бракове и интриги да гледат, а аз пък точно такива изобщо не гледам, много се радвам, че и Къванч явно не ги харесва Smile Мисля, че и този сериал за който говориш с Озан Акбаба е такъв, поне от това, което съм мяркала във фейса, така, че не се учудвам от рейтинга. А Озан и в КГ си играеше много добре, нищо чудно, че го хвали Бирсен.
И аз като теб мисля, че ако Киво реши все пак да снима нещо тази есен, ще е или филм или сериал за платформа, не го чакам по тв-то скоро, освен може би като продуцент, пък да видим Thinking

Толкова ми харесват тези двамата! Heart

А прочетох ВК , че Серка и нейния Мерт са решили да напуснат Турция, дано да не е вярно! Макар, че след тези гадни клевети по техен адрес, знам ли, може и така да е ? Thinking
Цитат
в Турция пак се развихриха политически страсти и грозни събития за демократично настроените хора.
Само дано и нашите хора да не заминат някъде заради алчните и безогледни хора на власт там ...

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 18:30 от queen_fenka

# 564
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Края на март сме, малкия може да е тръгнал вече на градина, таткото е време да се разработи. 😀
Айре, разсмя ме, но от понеделник пак, нали?😛

Да се изкажа и аз по темите, които сте почнали.

Нези, аз не съм гледала сериала, но...
Лично за мен, много агресивна реклама имаше. Точно така я усетих и затова така я изписвам. Ако дори имах намерение да гледам, честно ,това би ме отказало. Мисля, че се мина тънката граница и ефекта стана дефект. Днес отвсякъде ме залива информация за гледанията в you tube , но друг сериал, които също излъчват в сряда /мисля, че се казва Бездомни, но не съм сигурна в превода/ за 23 ч. има 5,2 мил. но това случайно го видях, а цифрите на Ешреф изскачат буквално отвсякъде.
Да не говоря за огромното количество статии още преди да излезе серията, сумата, която струва, всичко това създава огромни очаквания.
Това и друг път съм го писала, но всякакви снимки от сета, локации, актьори, снимки с феновете.... ако не съм фен на даден актьор това въобще не ме интересува и не мисля, че помага на продукцията, феновете така или иначе ще гледат. Забелязала съм я отдавна тази закономерност , колкото повече снимки от сета рейтингите не се вдигат, а става обратно.
И да ти кажа, като излезе първият ви трейлър разбрах едни твои думи, които тогава много не разбрах. Е, аз понеже имам навика гледам ли нещо да чета задължително коментарите...абе много напористи фенките на Демет. То хубаво нека си я поддържат, но излиза трейлър на сериала, сигурно деветдесет процента от тях бяха тагнали само нея и сериала. Това ми направи много лошо впечатление. Проектът е общ и ако искаш той да успее докато трае подръжката трябва да бъде във всички посоки. Поне така аз разсъждавам.
Това са външните фактори, които на мен ми направиха впечатление.

Фени, понеже споменаваш сериала, в който играе Озан и аз не съм гледала нищо от него, но моя колежка онзи ден ми спомена за оригиналния сериал, който е ливански и в момента го давали късно вечерта по канал 1 и беше повече от възхитена, та ако се придържат още към оригинална със сигурност си заслужава рейтинга.
За това, че турския зрител, като че ли иска нови лица ми прави впечатление от няколко години.Почти всички от големите им и известни имена имат спрени сериали и лично аз смятам, че това е добре за самите тях. Да живееш с мисълта, че си единствен и неповторим е повече от опасно и пагубно.

А как ми се иска Къванч наистина да снима филм, хубав, както всичките му до сега. Ако снима за телевизията и аз като турския зрител искам хубава семейна история, без оръжие, убийства, насилие и фантасмагории.
Семейството за мен ще си остане недостижимо, сега искам нещо друго.

Хайде, че много се разприказвах 🤗😀😛

# 565
Момичета, много ви благодаря за мненията.
Във всяко едно от тях има доза истина.
Пепи, аз не мисля,че рекламата е била чак агресивна.
Но всъщност аз не виждам какво виждат хората, които не са фенове на някой от актьорите.
За мен си беше нормална реклама, като уточнявам,че не бих искала да ни разкриват толкова много.
Тийзъра и трейлъра ми бяха достатъчни.
Фотосесиите и снимките зад кадър, разбира се са интересни само за феновете.
Но, аз понеже не следя други актьори, нямам представа какво излиза и къде, за масовия зрител.
И само да кажа,че видях доста снимки на афиши и плакати из Истанбул, но за четири дена обиколки по улиците, аз не видях нито един.
Не те разбрах съвсем точно какво имаше предвид за тийзъра и думите ми...
Колкото до това,че феновете на Демет тагват само нея, коментират само нея, това за мен е непонятно.
Сякаш тя няма партньор. Даже изведнъж това се превърна в проекта на Демет,нищо че участието на Чачо е известно още от края на лятото, а нейното съвсем скоро го разбрахме.
Това, за което много съжалявам, е че това май е първата му партньорка, за която мненията са или много лоши, или много хубави.
Аз, разбира се искам  сериала да има успех.
Знам, че Чаатай работи мното усилено и по физическата си подготовка, а и винаги дава 100% от себе си в ролите си.
Ще го поддържам до края, пък, каквото стане!
И аз искам да гледам нещо хубаво и семейно, без убийства и оръжия, и мафии,но...
А за партньорка като Серенай (или самата нея) си мечтаехме през цялото време!
Извинете,че така ви оспамих темата.
Винаги сте добре дошли да си кажете мненията и при нас. Бъдете сигурни,че никой няма да очаква да са само положителни.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 21:32 от NeZ_9

# 566
Нези, написах моето усещане за рекламата точно като зрител, който не е фен. Мисля, че точно това е нейната роля, да привлече зрители, които не са фенове. Феновете ще гледат любимците си така или иначе, но те не стигат, нали?
Аз също не следвам други актьори, но следвам около десетина страници, които са по скоро информационни. От там са ми впечатленията и усещанията.

За подготовката..и затова щях да пиша, защото  Фени е споменала и Къванч. Убедена съм, че всеки актьор по принцип се подготвя и полага усилие за роля, не само те. Съгласна съм с написаното от Айра, че зрителите гледат първо историята, "химията" между главните актьори, харизмата на актьора, играта на актьорите с всички подробности, които феновете забелязват мисля, че малко интересуват зрителите нефенове. Разсъждавам в случай като човек, който след тежък ден искам да си пусна телевизора, да се откъсна от ежедневието, да се потопя за един -два часа в друг свят. Ако актьорите не ме интересуват по специално ,въобще няма да искам и да знам свалил ли е или качил килограми, пораснала ли му е косата или се е постригал , имал ли е мускулна маса или не. Точно по този начин съм изгледала десетки сериали по телевизията, минава и заминава , и забравям.Тези усилия могат да забележат само феновете. Виж ако успее да ме накара някой да му обърна по специално внимание, да докосне по дълбоко в моята душа, тогава ще стане това, което съм сега. 😂 да знам за Къванч подробности, които за много мои познати не знам. А и да стигна до там, че да гледам документален филм, на турски само, защото Къванч беше водещ 😛

Унесох се тази вечер 😂, малко ми е било говоренето днес, а не се спрях от 8 до 14 ч. 😂😂😂

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 567
Съгласна съм.
Аз, като зрител искам същото.
Ама като фен и още нещо.Wink
Не знам точно с какво те е отблъснала рекламата.
Мен специално тийзъра ме развълнува.
Снимките на Чаатай и Демет също.
Все още не съм видяла тази химия между тях, но все пак е минал само един епизод.
Честно да ти кажа, нямам големи очаквания към Демет. Не съм я гледала до сега и не знам възможностите и, но най-малкото, когато една актриса направи лицето си безизразно, то няма как да ми въздейства.
Ама аз ще си гледам Чачо, който пък е изразителен и за двамата!
Може би рекламата една идея пренави публиката и от там идва разочарованието.
Може би пък наистина ни предстои нещо хубаво, времето ще покаже. Wink

# 568
Нези, аз така или иначе, и да искам в момента не мога да си представя, че ще следя сериал, та официалнто представяне не ми е било приоритет. Говорех за всичко извън официалното. Специално сега проверих, този сериал Бездомни,вече има 7,4 мил. гледания на серията от сряда. Някъде да си видяла тези цифри? Докато за Ешреф, където и да погледна излизат гледанията в you tube.
Демет съм я гледала в КСШ, в Домът... , но не целия /но пък съм чела книгата, по която е заснет/ и в Между мен и света. В последния много ми хареса, много. Можеш бързо да го изгледаш, защото е по Нетфликс, а там знаеш сериите са кратки и малко.
Да ти кажа, наслаждавай си се на играта на любимеца ти и много, много не се връзвай на думите на хората, включително и моите.
Къванч специално на мен ми въздейства по начин, по който никой друг не е успял, така че въобще не смятам за нужно да убеждавам който и да е било дали е добър, по -добър, най- добър.

Този път наистина лека 🤗🤗🤗

# 569
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Нези, не си оспамила темата ни, Чачко е колега и приятел на ашкъма, така, че няма никакъв проблем, поне за мен. И без това нямаме какво да коментираме сега.
Изгледах серията, според мен сериала има потенциал да успее, да видим. Определено ще гледам и 2 серия. Сега разбрах защо Ешреф толкова се е фиксирал върху Руя, той извърши първото си убийство заради нея, това няма как да не се е отразило на все още детската му психика. Заинтригува ме и комисарката - тази май е отчаяно, но несподелено влюбена в Ешреф, явно има лични сметки за уреждане с него. Остави онзи да умре, само и само да вербува Нисан гадината. Хареса ми Бюшра в тази роля. Децата, които са избрали играят страхотно, Демет също ми хареса в някои сцени, надявам се още да се разгърне, сестрата също добре играе, изобщо каста е добър. Но, най-много ми хареса играта на Чачо, много добре се е слял с героя си. И тези от антуража му добре играят, и те са трима, с което ми напомнят този на Аслан Smile Гледай си с удоволствие и хич не се ядосвай на разните му там коментари, няма как да се харесва на всички, важното е на теб да ти харесва.
Пепи Kissing Heart Hands Plus1
Цитат
Къванч специално на мен ми въздейства по начин, по който никой друг не е успял, така че въобще не смятам за нужно да убеждавам който и да е било дали е добър, по -добър, най- добър.
Неслучайно чакам единствено него с нетърпение на екрана, защото така, както той ме кара да преживявам всевъзможните човешки емоции на героите му, особено мъката, никой друг не може.

А този негов неповторим поглед ме залепи веднага щом го зърнах, страхотен!

Дано да ни зарадва с нещо ашкъма, много ми липсва вече!
Айре Heart Eyes о, значи си си дала почивка с мрънкянето Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре, ама от понеделник продължавай, че само твоето дава резултати поне някоя снимка да ни издействаш Kissing Heart
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 11:43 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт