Тумор на каротидното тяло

• 357
  • 2
  •   1
Отговори
  • Милано
Здравейте!След ЯМР бях диагностицирана с тумор на каротидното тяло. Живея в Италия.Тук всичко протича много бавно.Бях на платен прием при завеждащ отделение съдова хирургия,където ще бъда оперирана.Успокои ме,но ми се и накара, че съм чела в " д-р Гугъл",както той се изрази.Каза,че моя е с малки размери,което е добре,но все пак си е съдова операция.Чакам да ме включат в списъка на чакащи за операция.И би трябвало до месец,месец и половина да ме оперира...Днес пак четох...пак страхотии...И реших да пиша тук ,с надежда някой да е минал по този път и при желание да пише как е протекла операцията.Бъдете здрави!!!

# 1
Туморите на каротидното тяло са доброкачествени и не би трябвало да имате никакви проблеми след операцията. Самата операция също не е спешна и се извършва в планов порядък. До тук лекарят ви явно е точен и всичко е както трябва.
Също така смятам, че е прав, да не си пълните главата с глупости от гугъл.
Все пак операцията си е операция и чисто човешко да се притеснява човек и да се страхува. Но тук притесненията са едно, а вторачването и търсене на страшни болести друго.
Опитайте се да прекарвате време в неща, които са ви приятни, вместо да се задълбочавате в лоши мисли и да си докарате накрая и някоя депресия.
Вярвам искрено , че всичко с вас ще бъде наред и операцията ще е успешна!

# 2
  • Милано
Lanarte, благодаря ви сърдечно!

Общи условия

Активация на акаунт