Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 122
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Интересна тема подхванахте. Бях чула, че Кадир много ревнувал Неслихан от Енгин. Ама дали е вярно или не нямам никаква представа. И Ураз ли е напуснал? Като не съм догледала сериала и не знаех, че се е случило така. Енгин ми изглежда много принципен човек. Може би защото ни е любимец, но... Не ми се вярва да се случва нещо нередно  и той да остане на кораба.
Неслихан играла ли е с други партньори след Кара севда и сериалите с Кадир? Май не е....

# 136
TKali, с който иска да играе ,мен специално не ме интересува 😜

# 137
TKali, с който иска да играе ,мен специално не ме интересува 😜
Мен също Relaxed, но да върви разговора.

# 138
Значи сме на едно мнение 😉

Лека вечер !

# 139
Затъжих се за AF и с най-голямо удоволствие изгледах отново 8-ма серия /в която Фара и Тахир се ожениха/, Демет и Енгин заедно пред камерата е великолепно преживяване!

Любимите ми герои, от това което съм гледала с Енгин - Mustafa Bulut (2009, Bir Bulut Olsam) и Tahir Lekesiz (2023, Adım Farah):
https://www.instagram.com/p/C6jhZocIpa7/?hl=bg
Добре, че е станал актьор!

# 140
  • Варна
Привет, момичета !

Хубава раздумка сте спретнали Simple Smile върху ДП, аз лично си го харесвам сериала,
исках да се случат логични неща за Наре и Санджар, ама не .... СЦ/ първите/ и те паднаха в канала ...
Неслихан я оставям без коментар, да е жива и здрава, какво друго да кажа Relaxed
Но втората част с Туба ми измете всички негативи на първата, невероятно удоволствие
беше за мен, и историята, и партньорството с Туба Yellow Heart
Толкова смислено продължение се получи, че стана от дефекта ефект Two Hearts
Евала на всички замесени, разбира се най  -вече на Енгин, че ударжа фронта и не се отказа,
просто показа какъв психически устойчив и коректен човек е и колко държи на това което прави !!

# 141

Добро утро момичета 💕
Хубав и спокоен ден петък!
Да пием по ☕ и да си подреждаме задачите за днес!

# 142
  • Пловдив

Добро утро в ден петък, успешен да е.
Дано имаме и новини, дано Netflix нещо вече ни покажат за "Стари пари".

# 143
За мен сега е утро, затова и аз наминавам да ви кажа добро утро, или добър следобяд!
Енгин е уникален, освен всичко друго, той вдъхновява много жени на науката и изкуството - писателки, художнички, изследователки да творят....

# 144
  • Пловдив

Ей така, време е за ново интервю с Енгин и да научим нещо за следващ проект.
При съседите вървят едни събития, че може да не е скоро, но се надяваме.

# 145

Лека и спокойна от комисаря...

# 146
Марияна, във ФБ питаха за линкове към "Брак с чужденец" , аз реших да проверя при теб, но дори и руският линк, който си дала на първа страница, не работи... Имаш ли някакви други варианти и предложения?

# 147
  • Пловдив

Добро утро в ден събота - успешна да е и новините си ги чакаме.
Burkina, щом прочетох написаното, проверих - да не работи линка. От сутринта търся нов такъв и намерих линк с руска озвучка. Ето го: https://tv-turkru.com/1263-inostrannyj-zhenih.html
С търпение се отваря, с мишката се слиза леко надолу и това е. Със стрелката се сменят епизодите. Дано не го изтрият и него. Дали не се подготвят да го излъчват отново по тв и заради това да трият линковете... Ще разберем, но към момента има възможност за гледане. В следващата тема ще го подам този линк и ще видим какво ще се случи.

Марта ми подаде още един линк - работи. Ето: https://turkrutv.net/zyat-inostranec/

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 11:23 от mariana51

# 148

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден!
Да пием по Coffee и да си подреждаме задачите за днес!

П.П. Нещо клавиатурата не ми работеше, но след рестарт на компа се оправи. Аз принципно много рядко правя рестарт, но явно се налага вече да го правя по-често.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 11:37 от Марта_49

# 149
  • Пловдив

https://x.com/AkyurekEtkinlik/status/1883103020101304724

Тази вечер в туитър ще има акция за ролята на Енгин във филма "Малък септемврийски проблем".

Общи условия

Активация на акаунт