Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Добро утро и хубава седмица, момичета Two Hearts

Много се радвам за успеха в анкетата, другия сериал Присъда не е за
подценяване, даже той е с доста повече епизоди и още върви на екран .
Но нашия си е ТОП-а Simple Smile
И, да позитивизма около сериала се отразява и на екипа и на резултата Yellow Heart

Пък ние имаме нужда от нещо ново покрай нашия човек, няма ли кой едно интервю
да вземе ?

# 166
  • Пловдив

Здравейте в ден понеделник. Хубаво е да има новини, но не всеки ден ще ги има. Ние обаче си ги чакаме търпеливо.

Да допълня и статията излязля днес в пресата от журналиста Мехмет Шахинджилереоолу:

„Вечен“ интерес към „Мълчание“

Онзи ден италианският вестник Libero Quotidiano публикува статия за Енгин Акюрек със заглавие "Турски актьор и писател. Харизмата на Акюрек". В статията, написана от Пиетранджело Бутафуоко, се споменава актьорският и писателски талант на Енгин Акюрек и се използват изразите „Енгин Акюрек е различен от всички във всеки смисъл, той е човек с добро сърце“.

Актьорът беше представен в първия брой на историческото списание La Biennale Di Venezia, публикувано в Италия през последните месеци, със своя статия, озаглавена "Червената барета" и подводни изображения.
Енгин Акюрек е не само добър актьор, но и добър писател. Тези, които са чели книгите му „Тишина“ и „Безвремие“, които са сборници с разкази, публикувани в списание Kafası Göre, ще се съгласят с мен по този въпрос.

Книгите му привличат внимание в чужбина, както и в Турция. Книгите му привличат внимание в чужбина, както и в Турция. И накрая, френското издание на втората книга с разкази, „Безвремие“, излезе под името „Nuit Perdue“. Испанското издание на книгата е достъпно за продажба под името „Atemporal“, докато немското издание скоро ще бъде завършено.

Първата книга с разкази на Енгин Акюрек: „Мълчание“ има издания на английски, испански, френски, немски, арабски и персийски език.

Най-големият фактор, поради който Енгин Акюрек е толкова обичан, са страхотните му актьорски и писателски умения, както и животът му далеч от списанията и фокусът му само върху работата, която ще върши.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 13:32 от mariana51

# 167

Следобеден привет!
Времето е само за разходка, който има възможност - нека го направи!

# 168
  • Пловдив

Следобеден привет.
Дано има вече нещо новичко, я от Netflix за сериала, я от ПР агенцията, касащо Енгин...

Да допълня - тази вечер в туитър върви акция с хаштаг #EnginAkyürek #DağhanSoysür - за сериала "До живот".

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 19:43 от mariana51

# 169

Приятелството е ценно нещо и трябва да се съхранява.

# 170
  • Пловдив

Целувка с Даахан за лека нощ.

# 171
Добро утро и успешен вторник!

# 172

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден вторник!

# 173
Браво на резултатите в анкетата, аз се изненадвам като имам предвид цялата истерия (мания) около Сейран, Ферит и Рибарчето. Много се радвам! Предполагам и наистина тук неуморимите фенове са се погрижили за тези резултати😊

Иначе за ДП - то наистина много време е минало, вие тогава всичко сте изчели, проследили, може би вече ви е и досадно връщане назад към тези теми. Аз нищо не знам и просто се озадачавам, особено като чуя, че със сигурност Неслихан няма да играе повече с Енгин, и като имам предвид всички останали мнения колко е приятно и добре да се работи с него - да, заради това така се озадачавам какво трябва толкова да се е случило, че да има този резултат...а другият напуснал е Гедиз, така ли?

Вчера пак е имало земетресение в Турция - мъчно ми е за всичките неща, дето им се струпват..но те май са си и такава зона -  Силно земетресение в Турция, паника в Истанбул https://search.app/eZ2QaLtQuoKock2y5

Пожелавам слънчев, топъл и приятен ден на всички😊🤍

# 174
  • Пловдив

Здравейте в ден вторник, успешен да е и все още си чакаме нещо ново касаещо Енгин.
Да пием чай с Даахан днес.

https://x.com/AkyurekEtkinlik/status/1884140675723329592

Тази вечер ще има акция в туитър за:
Този вторник от 20:00 ч.🇹🇷 се присъединете към нас, за да отпразнуваме победата на Енгин Акюрек в наградите Telenovelas 2024 за изпълнението му като Тахир Лекесиз в сериала, който се радваше на успех в #bTVStory и #VOYO в България. Нека се срещнем, за да покажем любовта си към „Най-добър актьор на годината“ в "КазвамсеФара".

Щастливата, ето първото представяне за зрителите на Ураз като Гедиз в "Дъщерята на посланика":

Гедиз Ъшъклъ

Син на един от най-старите родове в Мугла.
Баща му е бил кмет на Мугла, много обичан от местното население.

Гедиз също е много обичан бизнесмен и делови партньор на Санджар.
Когато Наре се връща в Мугла с детето си, той се влюбва в нея, но Санджар е най-добрият му приятел.

Гедиз е играч. Много забавен мъж,  но когато се ядоса може да срине света, наблюдавайки с насмешка случващото се отстрани.

Героятму във времето премина в отрицателна светлина, но си имаше и своите фенове естествено. Ураз вероятно не е останал доволен и излезе новина, че иска да напусне сериала. Тогава Неслихан го подкрепи, че и тя ще напусне. Причината за това е болестта й, но тя се върна на снимачната площадка, като в последния момент се отказа да продължи да играе... Ураз като Гедиз, си завърши подобаващо героя. Той се сбогува и толерантно с всички. Ето какво написа - клик в/у линка: https://www.instagram.com/p/CKezdzhhuO7/
Цитирам извадка, в линка благодари на всички поимено:

Първо благодаря на Емре за това, че в изградения от него свят, повери ролята на Гедиз на мен. Благодаря му за идеите и подкрепата, която ми даваше през цялото време, за напътствията, за това, че беше до мен с изключителните си умения.

Благодаря на Енгин. Изиграхме заедно с него много специални сцени. Очаквах, че със своя опит и упоритост ще бъде пример за мен, че ще имам възможност да обменяме професионални идеи и да се уча. Не се излъгах в очакванията си.

Благодаря на Неслихан. Само да стоиш срещу нея е изключително преживяване. С необикновения й талант, интелигентност, добро сърце и красота.

Благодаря на всички останали актьори, на целия екип от приятели, с които бях щастлив, смях се, забавлявах се и работих. Борихме се в слънце и в дъжд, ден и нощ сериалът да продължи.

# 175
Привет!

Да сложа малко красота 😍

Туба се изявява на седмицата на модата в Париж 😎

# 176
За Ураз аз лично мисля, че в един момент се взе прекалено насериозно и си повярва, че може наистина да измести главния герой и той да заеме неговото място  (под влияние на някои зрителски излияния, може би и нечия целенасочена акция е имало, кой знае?).  А истината е, че такава възможност изобщо нямаше, съвсем друг беше замисълът на сценаристите и първоначалната идея на сериала (променена впоследствие по неволя, заради напускането на Неслихан), съвсем друга роля му беше отредена  (на влюбен, но с несподелена любов, при това към любимата на най-добрия му приятел) и той си я изигра добре. Според мен Неслихан беше тази, която повече подклаждаше  някои зрителски мераци с прекалено фамилиарното държане на Наре с Гедиз на екрана  (неподходящо за НЕ-влюбена жена), както и с демонстративното излагане на приятелските си отношения с Ураз извън снимачната площадка.
Находчиво момче и добър актьор, Ураз се възползва от наученото в ДП и от шума, който се вдигна около този сериал, получи още някоя и друга по-голяма роля и .... дотам - върна се сред огромната група добри турски актьори, от които режисьорите могат да избират за поддържащите роли.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 20:13 от Z_Iva

# 177
Привет.

Предполагам да спрем да се връщаме  назад и да изливаме кофи с помия върху актьорите.  Всеки има право на мнение, на личен вкус  и предположения. Но реално погледнато не сме били на място и не знаем какво е било.

Хубава вечер.

# 178
  • Пловдив

https://x.com/AkyurekEtkinlik/status/1884274875499720958

Сред 5-те най-известни турски сериала, които не можете да пропуснете в Бразилия, "Каква е нивата на Фатмагюл?" е на първо място 👑

# 179
Привет.

Предполагам да спрем да се връщаме  назад и да изливаме кофи с помия върху актьорите.  Всеки има право на мнение, на личен вкус  и предположения. Но реално погледнато не сме били на място и не знаем какво е било.

Хубава вечер.

Съгласна съм, че  прекалихме  с ровенето в минали истории и че трябва да спрем , но не съм съгласна, че някой е изливал тук чак кофи с помия. По-друг е тонът в тази тема и в изказваните мнения, понe според мен.

Общи условия

Активация на акаунт