Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 226
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив

Добро утро и здравейте в ден събота, успешен и спокоен да е.
Какво да чакаме, ами тийзър например. Раничко е, но ще чакаме за да научим кога ще го пуснат в платформата.

# 211

Здравей Февруари!

Чакаме си добрите новини!

Хубав и релаксиращ съботен ден!
На празнуващите - честито!

# 212
  • Пловдив

Илкнур и единият от продуцентите отразиха в сторитата си снимките пуснати от Netflix.
Илкнур написа: Готови ли са всички?
А Бурак: Стари пари Нови пари

Бурак Саяшяр.

# 213

Всъщност, всичките серии ще ги качат наведнъж за гледане на платформата, нали?
Колко бяха - осем и то не по два часа и нещо, ами нормални 45 минути? Както беше "Бягство".

# 214
  • Пловдив

https://x.com/_denizsever/status/1885643317234245859

Ето какво ни се подсказа:
На въпроса на репортер: Говори се, че 2025 ще бъде годината на брака, как вървят нещата при вас?“, известният актьор отговори само с усмивка.

Марта, "Бягство" бе на платформата Дисни+ и всяка сряда ни пускаха по 1 епизод.
"Стари пари" ще е по Netflix и предстои да видим.

# 215

Какви въпроси му задават на Енгин, а той пък като ще им отговори...

# 216

https://x.com/_denizsever/status/1885643317234245859

Ето какво ни се подсказа:
На въпроса на репортер: Говори се, че 2025 ще бъде годината на брака, как вървят нещата при вас?“, известният актьор отговори само с усмивка.

Марта, "Бягство" бе на платформата Дисни+ и всяка сряда ни пускаха по 1 епизод.
"Стари пари" ще е по Netflix и предстои да видим.

На Нетфликс обикновено пускат едновременно целия сезон, всички серии.

# 217
Да, на Нетфликс винаги ги пускат наведнъж. И са макс по 50 минути всеки обикновено.

Много снимки са се появили, ама само на мен ли ми се струва малко прекалено и по такъв тип печални поводи да снимат така, сигурно е много гадно...

Burkina, да, и аз виждам, че други неща се тиражират повече, но пък в Нетлфикс например има доста сериали такъв тип и като че ли се радват на внимание...
Аз правилно ли съм разбрала, че Енгин там за Бягство е и сценарист или режисьор? Може би в това е разковничето, то си трябва муза и идея за продължение...

# 218
  • Пловдив

https://x.com/_denizsever/status/1885685036101591082
https://www.gazetebirlik.com/kultur-sanat/old-money-dizisi-konus … de-cekildi/270609

Сюжет на сериала "Стари пари", актьорски състав, къде е сниман?

Дългоочакваният нов сериал на Netflix, Old Money/Стари пари, влезе в радара на публиката със своя силен актьорски състав и впечатляваща история. Тази специална продукция с участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер разказва за борбата за власт и любов между двама герои от различни светове. И така, каква е темата на сериала "Стари пари", кой е в актьорския състав и къде е сниман сериалът? Ето подробностите...

Каква е темата на сериала "Стари пари"?

"Стари пари" е за пресечната точка на Осман, който се издигна от бедност до върха и направи състояние със силни ходове, и Нихал, която има аристократичен дух и произлиза от богато семейство от поколения.

Историята, пълна с контраст, борба и любов между двамата, представя на зрителя конфликта между старото и новото разбиране за богатство. Сериалът, в който силата, интригата и амбицията са на преден план, обещава на зрителите едновременно романтика и високи дози напрежение.

Къде са заснети "Стари пари"?

Сериалът е заснет на места, които съчетават историческата и модерната текстура на Истанбул. Луксозни имения като дворци, крайбрежни резиденции с изглед към Босфора и елитните квартали на града са сред снимачните зони на сериала. Също така се съобщава, че някои сцени са заснети в чужбина, което добавя различна атмосфера към историята.

Стари пари Cast

Сериалът "Стари пари", който Netflix оживи с огромна инвестиция, има голям и силен актьорски състав. Ето и главните роли и известни имена в актьорския състав на сериала:

Енгин Акюрек – Осман
Аслъ Енвер – Нихал
Долунай Сойсерт
Исмаил Демирджи
Серкан Алтунорак
Таро Емир Текин
Селин Шекерджи
Седеф Авджъ
Зейнеп Оймак
Армаган Огуз
Ахмет Утлу

Този впечатляващ актьорски състав показва, че сериалът е силна продукция, която ще оправдае очакванията.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 06:14 от mariana51

# 219
Да, на Нетфликс винаги ги пускат наведнъж. И са макс по 50 минути всеки обикновено.

Много снимки са се появили, ама само на мен ли ми се струва малко прекалено и по такъв тип печални поводи да снимат така, сигурно е много гадно...

Burkina, да, и аз виждам, че други неща се тиражират повече, но пък в Нетфликс например има доста сериали такъв тип и като че ли се радват на внимание...
Аз правилно ли съм разбрала, че Енгин там за Бягство е и сценарист или режисьор? Може би в това е разковничето, то си трябва муза и идея за продължение...

Щастливата, не, не си само ти - и аз, честно казано, си мисля, че не е редно на такива печални събирания актьорите да бъдат преследвани и снимани от фенове. Да ги оставим хората поне мъката си да изживяват, без някой да ги снима, преследва, публикува навсякъде....
Сценарият на "Бягство" беше предложен от Енгин. Имаше си и сценарист, който, доколкото разбрах, е написал подробностите на сценария по идеите на Енгин.

И още нещо:
КПА завърши първото си излъчване по турската телевизия преди около десет години, през 2015 година. Оттогава този драматичен, емоционален, обсебващ зрителското внимание сериал обиколи телевизионните екрани в повече от 150 страни по света и се задържа впечатляващо дълго в програмата на топ дигиталната платформа в света Нетфликс. Едва от 1 февруари 2025 този забележителен сериал вече не може да бъде намерен на Нетфикс, за огромно разочарование на стотиците хиляди свои фенове по целия свят.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 07:44 от Burkina

# 220
  • Пловдив

Добро утро в ден неделя, успешна и спокойна да е.

Смел, самоиздигнал се магнат се изправя срещу дипломат със стари пари. Може ли любовта да намери път сред борбата за власт, където благосъстоянието и остроумието се сблъскват?

# 221

Здравейте момичета Two Hearts
Неделя - нека е слънчева и спокойна! Времето е приятно, да му се насладим, че синоптиците обещават дъжд и сняг...
При цъфналите навън в градините  кокичета, пълните с  пролетни цветя цветарски и други магазини, пуснатите в продажба тук-там мартеници и великденски декорации - ще ми бъде трудно да се върна към студа и снега.
Но, както дойде.
Зюмбюлите ми прецъфтяха, сега съм се заредила с теменужки и карамфилчета /които ароматизират стаята/.

Видяхме визията на Осман Булут  рано-рано, а помните ли какви вълнения имахме преди години, когато се очакваше Енгин да снима филм и после сериал. Става въпрос за "МСП" и "КРА".
Една визия, после трансформация в друга коренно различна.
Тогава имаше интервю, като анонсът или подсказката за образа на Йомер бяха от сорта - променен и много красив.

Сега ни е по-лесно.

# 222
  • Пловдив

https://x.com/AkyurekEtkinlik/status/1886028502215893314

📢 ОБЯВА ЗА СЪБИТИЕТО
Тази вечер от 20:00 часа ще имаме събитие, на което ще си припомним посещенията на Енгин Акюрек в Перу, Аржентина и Чили за неговото пътуване до LATAM през 2018 г. Искаме да си спомним тези красиви дни заедно, подгответе вашите снимки и видеоклипове.
😍

Отново акция в туитър, похвално е, че феновете на Енгин се стараят.

# 223

Супер! Феновете са страхотни!
А ние в темата имаме чудесни спомени от това време -  помня как следихме онлайн самолета в който пътуваше Енгин и гледахме прякото излъчване от фенове на посрещането му на летищата в съответните страни.
Божеее, какви емоции бяха!

# 224
  • Пловдив

https://x.com/BeeBorjas/status/1886055643028636083

Клик в/у линка за да чуете. Ето и краткото видео с превод:
На екрана пише: Енгин Акюрек на късна нощна разходка.

Репортер: Отдавна не сме се виждали.
Енгин: Добър вечер брат, благодаря, благодаря.
Репортер: Казват, че 2025 е годината на брака.
Тази година много се говори за брак.

Общи условия

Активация на акаунт