Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 37 362
  • 738
  •   1
Отговори
# 615

За хубава вечер.

# 616
  • Пловдив

Лека и спокойна вечер.

# 617
Която и Енгинова снимка да видя от КПА, мога да се сетя точно от кой епизод е.... И това не е само защото съм гледала сериала много пъти, а главно защото Енгин е толкова изразителен, че прекрасно можем да прочетем и разгадаем емоциите му във всеки момент!

# 618
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник - празник е, Благовещение. Честито на празнуващите.
Нека и на нас донесе добри новини. Трябва да се хапне и нещо сладичко...

# 619

Честито Благовещение!

Хубав и спокоен ден вторник!
Честит празник на имениците!

Дано днес да получим добри вести!

Благите вести за Санджар и Мави, Керим и Фатмагюл!

# 620
  • Пловдив

Спомен и следобеден привет с Керем.

# 621

Добрите/Благите вести за Йомер и Елиф, Арда и Пелин.

# 622

Добрите/Благите вести за Йомер и Елиф, Арда и Пелин.

Изключително удоволствие беше да се наблюдават прекрасните взаимоотношения между Йомер, Арда и Пелин! Преди време гледах българския сериал "Есента на Демона" с Теодора Духовникова, Владо Карамазов, Димо Алексиев (с многото промили в кръвта Cry ) и други и там взаимоотношенията между полицаите (дори между добрите, некорумпираните), както и цялостното им излъчване бяха....на светлинни години от това, което ни показаха девремите в КПА.  На мен лично на моменти ми беше неприятно  да  гледам представителите на родната полиция...

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 05:47 от Burkina

# 623

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!

Burkina Two Hearts
Девремите наистина бяха пример за истинско, силно приятелство и професионализъм!
Имаха висок морал, отговорност и справедливост.
Ипек дори даде живота си в жертва.
Никога няма да забравя тежкия и труден разговор между Арда и Йомер в управлението, когато Арда сподели опасенията си спрямо Хюсейн.
Както и в болницата, когато раниха Арда и Ипек. Арда тогава заяви твърдо, че ще бъде винаги до Йомер и заедно ще разобличат корумпираните полицаи.
Страхотно допълнение беше и Толга. 

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 07:49 от Марта_49

# 624
Красив да е денят ви-спокоен,цветен и пълен с оптимизъм!

# 625
  • Пловдив

Здравейте и добро утро в ден сряда - успешна, мирна и спокойна да е.
Новините са ни приоритет - дано ги имаме днес.
Дано и фенките на Енгин се появят с някой поздрав - дано!
Заедно да пием чай или кафе.

# 626

Оставям си четивото и идвам с кафето...

# 627
  • Пловдив

От италианките: https://x.com/stefania_vinco/status/1904907520071598216
Вече съм влюбена в тях и съм толкова нетърпелива да се запозная с Осман и Нихал ❤️🔥 @NetflixIT @netflixturkey @timsandb дайте ни трейлъра 🙏 снимки, зад кулисите...

# 628

Време за девремска вечеря...

# 629
  • София
Няма новини за Енгин,но като знаем разностранните му таланти и перфекционизъм,сигурно подготвя нешо,за което след време ще разберем.Лично аз предпочитам,да не споделя ,или само като последната снимка,че преди това такива затрогващи мелодии ни пускаше.Имах чувството,че води някаква вътрешна борба ,която го кара да бъде тъжен.Дано се появи интервю,или нещо друго с него.Лека вечер,Цяла година чакахме и дочакахме Демет на екрана,така ще дочакаме и готовия филм на Енгин,не се знае дотогава може и да почне друга роля.Избора е негов.и той ще реши какво го привлича в даден момент и с какво ще се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт