Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 949
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И аз ги уважавам жълтите етикети.
Лошото на новите с код е, че трудно се забелязват😀
Затова започнаха да слагат и от двата вида. Големите кръгли само с процент отгоре, за да се забелязват и правоъгълни върху баркода.

# 391
На мен ми прави впечатление, че преди "новите" етикети цената на тези намалени с по 50% или 30% продукти беше от актуалната цена. Тоест дори да е намалена, намаляваше от намалената цена. Сега намалява от редовната и в някои случаи няма почти никакъв смисъл да се купуват жълти етикети, ако продуктът така или иначе е намален с 25% например.

# 392
На мен веднъж цената с qr кода за 50 % намаление ми се намали отново с уикенд промоцията 25 % на група продукти.

# 393
Някой дали обърна вече внимание хортензиите за сянка или слънце са?

# 394
На мен веднъж цената с qr кода за 50 % намаление ми се намали отново с уикенд промоцията 25 % на група продукти.

Това е друго, тук намалението идва от картата.
Преди беше така, нещо струващо 10 лева, намалено с 20 процента за седмицата, касиерката чукаше бутона 50% и стоката ставаше 4 лева.
Сега в баркода си е заложена цена, пише я и жълтия етикет, 10 лева, 50%, 5 лева цена.
Усетиха се, де😀, то направо благотворителност се получаваше.

# 395
В Т-Маркет вече и хартиените пликове за хляб се плащат. Веднъж да понеча да купя нещо от тяхната пекарна и веднага ме отказаха. Satisfied
А това със грешните етикети си е повече от умишлено. Дори с управител се разправях и пак оставиха на рафта етикет с промоционална цена за продукт, който изобщо не е наличен. А на самия рафт, разбира се под същото име и със същия грамаж, подреден сходен артикул ама на почти двойна цена...

# 396
  • Буркина Фасо
пликовете отдавна се заплащат.

# 397
пликовете отдавна се заплащат.

Не са се заплащали.
Дамата изрично пише за хартиени пликове от пекарната.
 Заплащаха се найлонките за плодове и зеленчуци.

# 398
И колко струват?

# 399
  • Буркина Фасо
бяха по 5, сега са по 6 ст.
от топлата витрина от доста време ми таксуване хартиените.
на каса го изписват ръчно. минавал съм и без да го таксувт.

# 400
В Т-Маркет вече и хартиените пликове за хляб се плащат. Веднъж да понеча да купя нещо от тяхната пекарна и веднага ме отказаха. Satisfied
А това със грешните етикети си е повече от умишлено. Дори с управител се разправях и пак оставиха на рафта етикет с промоционална цена за продукт, който изобщо не е наличен. А на самия рафт, разбира се под същото име и със същия грамаж, подреден сходен артикул ама на почти двойна цена...
Сигнализирайте на подходящо място, тук никой не объща внимание, ако изобщо прочете написаното.

# 401
Хит има ли клиетски карти?

# 402
https://www.myworld.com/bg/cashback/bg-bg/50746-hit-max?utm_source=search

Имат участие в някаква програма с връщане на сума от покупката.

# 403
Къде е подходящото място да се сигнализира за такива нередности в Т-маркет?
alllllimei, мен по принцип в 99% от случаите тяхната пекарна ме отказва още с вида на изделията.😁 Но и аз забелязах, че и хартиените пликчета се таксуват, а найлоновите са станали по 6 ст...🤪 Май и в цените на пластмасовите кутийки имаше разлика.

# 404
  • Пловдив
Някъде има ли сирене Верея на промо?

Общи условия

Активация на акаунт