Отговори
# 120
И сега 15 епизода ще се чудим , докъде стигнаха тия двамата. Сейран видя ли нещо и какво видя ? Успя ли да ги спре навреме  или не. Ах този  19 епизооддд , пак се повтаря.
Суна зяпа като теле в обор сестра си най-нагло. Феро пак до лявото м..о на Халис - какво му е тук новото?
Безличен фраг !
Сейро да си стои там където е  и да им гледа сеира на тези клоуни.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 23:04 от Kami_J

# 121
  • София
Не знам, но все пак си мисля, че целувката е във въображението на Суна.

И аз си го мисля. Че ако Сейран ги е прекъснала, тъпо. Суна изобщо там ли е?

Ами аз така или иначе няма да им гледам тъпотиите. Но вече съм сигурна, трети сезон е друг сериал. Днес толкова клипове изгледах от първи и втори сезон, нито Ферит, нито Сейран са същите хора. Сейран пак долу горе са я запазили, но Ферит, та той няма общо дори с първите 10 серии на този сезон.

И пак хората се надяват, хванах фрага в ютуб, имаше над 16 хил на линия като започна, сега са 6000. Новия сериал почти никой не им го гледа.

Ааа, Сейран йок, ама никой не обърна внимание на караваната, която ОГМ ще наемат. Като нищо ще е там.

# 122
Няма един нормален . Суна следва Ферит като разгонена кучка. Ферит гледа на Сейран като на нещо мръсно и ненужно. Потресена съм от сценария. Дано Сейран напусне имението и ги остави да си трошат главите.
Но дано Чичек им вземе имението и ги изхвърли. Тогава Суна ще се чувства ли господарка.
А, за подновяването на старата двойка Орхан-Ифакат, нямам думи.

# 123
Може би Суна е имала предвид, да забравим миналото инцидента с искането. Така е написал този профил

# 124
Моля Афрам да са по-активни. Очевидно вече се вълнуваме повече от тях, искаме тях Simple Smile Другото вече е изгубен мач май Simple Smile

# 125
Аз се радвам, че кекс не е имало, ако и целувка не е имало другото криво ляво ще се нареди. И естествено като виден мазохист мисля да гледам в петък. 😃

# 126
Според мен Сейран не ги вижда! Те са на долния етаж. Ферит отваря, а Суна стои на стълбите и Сейран ги гледа ту единия, ту другия.
Оф, не искам да вярвам, че е имало целувки..Ферит много спокоен отвори вратата...Предпочитам да мисля, че ни подвеждат🤕🤕😥😥😥
П.П. Мацката с комата писа, че Ферит трябва да удари дъното, че да се събуди ☹️☹️

# 127
Че то в Китай излезнахме от толкова копаене през този сезон.😂

# 128
Той Ферит спокоен , защото както каза не му пука. Като нищо може и току що да си е вдигнал  гащите. Като в транс е.

# 129
На Ферит не му пука, затова толкова спокойно отваря вратата. Чак с досада, че е прекъснат.

# 130
Няма един нормален . Суна следва Ферит като разгонена кучка. Ферит гледа на Сейран като на нещо мръсно и ненужно. Потресена съм от сценария. Дано Сейран напусне имението и ги остави да си трошат главите.
Но дано Чичек им вземе имението и ги изхвърли. Тогава Суна ще се чувства ли господарка.
А, за подновяването на старата двойка Орхан-Ифакат, нямам думи.

Може и да се почувства Суна за малко господарка, особено като я гледам във фрага. Чичек- обеща на Аби, че ако иска Суна, ще направи така, че да е до него.

# 131
Абидин обаче тотално изперка, има поглед на луд.🙄 Този сезон всички изкукуригаха.😂

# 132
Аз съм потресена...моля се наистина Сейран да е заминала и да не знаят къде е.Сейфер свърши и да почнат да ги сближават в даден момент,за мен ще е грозно,изсмукано от пръстите.Съжалявам,че си губих времето толкова години...

# 133
Аз продължавам да бъда оптимистично настроена, и Ферит да гледа спокойно защото не е имало наистина целувка, а заради разговора и защото Суна е там

# 134
Ох, голяма тъпотия 🤣

Общи условия

Активация на акаунт