Отговори
# 105
Грам не съм изненадана! Хайде да ни е честита новата двойка! Вече друг сериал гледаме. Даже не мога да кажа, че съм разочарована. Вече не ме е и страх : D

# 106
Измийте си очите с един Рамо

# 107
Интересно ми е , какво толкова му направи Сейран , че я изтри напълно.Гледа я с празен поглед .. няма грам чувството.
Какви са тези сценаристи , че съсипаха тала главната двойка.
Вече каквото и да направят .. няма да имаме същите емоции.
Ще сърбат попарата в петък и събота като излезнат рейтингите.

# 108
Не знам, но все пак си мисля, че целувката е във въображението на Суна.

# 109
На хаир да им е новата двойка.

# 110
Не знам за Суна и Ферит... Ама пак ли Ифош и Орхан....  тъкмо изпратихме Бетюлката Neutral Face

# 111

Да , но тя говори с Ферит за преживяното.

# 112

Да , но тя говори с Ферит за преживяното.

Може да има предвид задушевния им разговор. 😄

# 113
Как може да ни се паднат такива бездарници за сценаристи. Грам нямат нови идеи. То всичко копи и пейст. А пък в Х са луди тези хора. Радват се като деца на Коледа : D Къде я видяха тая нова драма и тръпка : D Ще падна просто : D Аз се колебая да гледам ли в петък сериала или да си гледам живота Simple Smile

# 114
Не е имала това впредвид , казва нещо от сорта, че това което са преживяли, преживяли са, не може да стане както преди.... което ме навежда на мисълта, че е имало целувка (дано да е само това). Но истината е ,че с този фраг не ми привлякоха вниманието, не ве накараха да искам да гледам, даже точно обратното.
Фрага на Шербета е класи над този и е нормално да имат такъв рейтинг.

# 115
Единствено сценарият, който АфРам сами създават със своята любов и успехи, вече ме вълнува. 🌹🤍🐑
Не разбирам защо и какво се опитват да направят със сериала. Не знам какво очакват да предизвикат с този фраг. Не разбирам защо отново гледаме Ифакат и Орхан.

# 116
  • Ямбол
Ами момичета за толкова време,без ток с много зор и пот на чело явно само това са могли да скалъпят за фраг.Пълна тъпотия.Аз наистина незнам какво се случва с нашия сериал.Фрага е 🤮 пълна глупост.Мисля да не гледам в петък да не си губя времето пак с разтягане на локуми 2:30 ч . Не сме заслужили това.Дано рейтинга им се срине,че да спрат мъките на нас зрителите и на Афрам.Горките какви тъпотии ги карат да играят.Какво гледахме сезон 1- какво гледаме сега ? 🤦 Тези сценаристи са Дънооо и това е . От зле става все по-зле.Липсва ми Гюнгер..... Ще гледам епизода в събота..

# 117
Потресена съм какъв образ пишат на Ферит. Къде е онзи Ферит…….подиграват ли се. Сейран все едно никога не е била в живота му. Няма СейФер

# 118
Чок отворен ефенди, как отговори на Сейран, че не му пукало...важното е, че Сейран я няма 🙃

# 119
Чок отворен ефенди, как отговори на Сейран, че не му пукало...важното е, че Сейран я няма 🙃

Ще го видим Ферит, ако дойде нов за Сейран дали няма да му запука, или ако разбере че Сейран се е жертвала да имат дете, дано тогава му дойде умът в главата

Общи условия

Активация на акаунт