Отговори
# 405
Аз пък се ядосвам,че Сейран съвсем глупачка ще я изкарат като не научава засега за предателството,за което имам огромни подозрения,че е в пълен пакет.Ама да видя епизода и после наволя ще плюя.

# 406
То и във втори сезон я изкараха глупачка,
Последна разбра за бременната Пелин.
И аз мисля, че Суна и Ферит са имала пълна програма (+18). А това, че във фрага и епизода дават, че Сейран звънни на вратата, не означава, че звънни по-време на целувката. Може да по-късно през нощта.   Дано не съм права, ама.....

Аз пък се ядосвам,че Сейран съвсем глупачка ще я изкарат като не научава засега за предателството,за което имам огромни подозрения,че е в пълен пакет.Ама да видя епизода и после наволя ще плюя.

# 407
Боже,боже,Суна чак във фитнеса го е завела Феритчим,да не мислите,че Сейран ей така е отишла с тях.Тия хора съвсем изтрещяха.Вече ако гледам,ще е само заради Сейран,но страшно се ядосвам,че я правят глупава.Събирай багажа,бе момиче,оставяй ги да се обичат.

# 408
Ферит:
Когато ти почука на вратата,
за кой ли път оправях ти аблата
Наложи се набързо да приключа,
да мога аз на тебе да отключа

Сейран:
Гледам ви и двамата в очите
Питам се защо ме позорите
Ще оскубя на единия брадата 
На другия ще плюя във сурата

# 409
  • София
Sikorski, как глупачка, тя сега ще види, че Феро е болен и ще го спасява. Той ясно има психични проблеми, но тези перверзии да не ми ги пробутват.
След това пак ще са щастливи една серия, и онази да не казвам каква Суна, ще изплеска на Сейран, че Ферит я е целунал, за да се разделят отново. А може и друго да направи, да каже на Ферит, че само тя може да му роди деца, ама това ще е защото е безмозъчна. Сори, ама колкото повече се замислям, толкова повече го виждам така.

# 410
Има една българка,казва се Наталия Трифонова, ако е в темата,чест и почитания Simple Smile Тя пише страхотни истории за Сейфер. Скоро написа една доста пикантна, действието се развиваше точно във фитнес залата. Като видях тази снимка за това се сетих Simple Smile
Друго не ми се коментира

# 411
Боже,боже,Суна чак във фитнеса го е завела Феритчим,да не мислите,че Сейран ей така е отишла с тях.Тия хора съвсем изтрещяха.Вече ако гледам,ще е само заради Сейран,но страшно се ядосвам,че я правят глупава.Събирай багажа,бе момиче,оставяй ги да се обичат.

Как разбра че Суна го е завела?

# 412
Сърцето ми се къса за тия деца 😥😥🤕🤕🤕...
Как ще излязат от тая ситуация....Ще успеят ли да се справят 😭😭😭....Нали трябваше да лекуват раните си 😟😟??? Когаааа 🥺🥺🥺

# 413

Не я ли виждаш отзад.А ядосаната Сейран,хванала Ферит?Да кажем,че са догатки и дано не е така.

# 414

Не я ли виждаш отзад.А ядосаната Сейран,хванала Ферит?Да кажем,че са догатки и дано не е така.

Това не е Суна, а някакво момиче от фитнеса

# 415
Суна:
Някога разсипах аз кафето
Затуй сега направихме сефтето
Да кажа, че най-хубаво ми беше,
Сейран кога на прага ни стоеше

# 416
Няма да се учудя , ако Сейран не научи сега. Нали ще ни трябва паралел с бременноста на Пело. Може да ни покажат , как след 3-4 епизода Суна сервира бременност от Феро. Шокът ще е пълен за всички Корхани. Ще задмине и Ифа дори, тя поне само се кекси с Орхан , без други екстри.
Аз пък разбирам Аби. Да не мислите , че не разбира чувствата на Суна. Били са щастливи , когато бяха далеч . Не само целувката , още моменти ще си спомни , Сейран и тя. Толкова много индикации имаше за мераците на Суна , друг е въпросът те какво са видяли , но са го отхвърляли като невъзможно и гнусно.

# 417
Сигурно ще ме вземете за луда, обаче на мен ми е любопитно да видя какво ще измислят и ще гледам с интерес. 😃 А СейФер ще се оправят, като не се научиха да споделят и заедно да се борят преди "ножът да опре до кокала", всичко ще стане по трудния начин.

# 418
  • София
Само да напиша, че съм сигурна за едно нещо - Суна и Ферит не са спали заедно, може да са се целували, но нищо друго.

# 419
Сега пък нощ, прекарана заедно! А на разсъмване дошла Сейран да ги събуди...Какви са тия глупости? Подиграват ли се с нас? Остава сега Ферит да ходи да иска Суна от Кязъм, за да си поправи грешката от първия път. Ама това вече ще е друг жанр и ако не бъркам, той се нарича пародия.
Аз още вчера започнах да подозирам, че по първи петли е дошла Сейран и хич нищо не е прекъсвала, защото то отдавна е било свършило, та даже и за повторение е имало време. Не случайно Аби питаше благоверната си къде е прекалала нощта.
Феро и да я иска, Кязъм няма да я даде, че Корханите вече са бедни, а Аби сега е златната кокошка.
Целият трети сезон е пародия с елементи на гротеска. Отвратителни са значи тия малоумници. Още ли са петима?

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 15:52 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт