Отговори
# 420
Само да напиша, че съм сигурна за едно нещо - Суна и Ферит не са спали заедно, може да са се целували, но нищо друго.
MysteryG, дай боже да си права! Heart

# 421
Сейран ще излекува Ферит! Ще му роди деца и ще бъдат щастливи!
Простата Суна няма да има деца и без мъж ще остане накрая ! Даже може преди това и на Абито полубрата да оправи! За финал ще завърши в някоя психиатрия , алчната и завистлива Суна! Но преди това искам Сейран да си отвори очите и като мръсна котка да я изрита!
Сърцето ми се къса за тия деца 😥😥🤕🤕🤕...
Как ще излязат от тая ситуация....Ще успеят ли да се справят 😭😭😭....Нали трябваше да лекуват раните си 😟😟??? Когаааа 🥺🥺🥺

+1

# 422
Аз също ще гледам ,но само от нездраво любопитство. За мен СейФер са вече минало  , оттам и дизито оттече.
Каквото и да ми напишат , колкото и Сейран да се бори за Феро , колкото и той да се променя към добро - късно е либе за китка.
Писна ми това момиче да плаща за чужди грешки , нейните са `и достатъчни.
Писна ми да се бори за любовта на едни незрял мъж , който сам не може да се справи с нищо.
Писна ми да спасява, неспасяемото за мен и да прощава непростимото.
Да, ще гледам най-вече заради Суна. Да видим  как ще се нареди мечтания `и живот.

# 423
Простата Суна няма да има деца и без мъж ще остане накрая ! Даже може преди това и на Абито полубрата да оправи! За финал ще завърши в някоя психиатрия , алчната и завистлива Суна! Но преди това искам Сейран да си отвори очите и като мръсна котка да я изрита!
Сърцето ми се къса за тия деца 😥😥🤕🤕🤕...
Как ще излязат от тая ситуация....Ще успеят ли да се справят 😭😭😭....Нали трябваше да лекуват раните си 😟😟??? Когаааа 🥺🥺🥺

+1

+1

# 424
Сега пък нощ, прекарана заедно! А на разсъмване дошла Сейран да ги събуди...Какви са тия глупости? Подиграват ли се с нас? Остава сега Ферит да ходи да иска Суна от Кязъм, за да си поправи грешката от първия път. Ама това вече ще е друг жанр и ако не бъркам, той се нарича пародия.
Аз още вчера започнах да подозирам, че по първи петли е дошла Сейран и хич нищо не е прекасвала, защото то отдавна е било свършило, та даже и за повторение е имало време. Не случайно Аби питаше благоверната си къде е прекалала нощта.
Феро и да я иска, Кязъм няма да я даде, че Корханите вече са бедни, а Аби сега е златната кокошка.
Целият трети сезон е пародия с елементи на гротеска. Отвратителни са значи тия малоумници. Още ли са петима?

Е не видяхте ли че е вечер когато Сейран отива, даже Сейран пренощува там така написаха и хората които присъстваха

# 425
Благодаря ти, Бел ❤️
Не знам защо, но тоя озет съвсем ме срина 🥺...
Сценаристите съсипаха Ферит, но някои от вас момичета пък го изкараха по-черен  от дявола 🤦‍♀️.

# 426
И да са се целували Феро и Суна, Сейран ще му прости, защото той е наистина болен, а човек в неговото психическо състояние върши глупости. Суна обаче няма оправдание за простотиите, които надроби.

# 427
Абе тя Сейран може и да излекува Ферит, може да му роди деца, но как ще са щастливи? Как си го представяте това?
За малко да върна поръчката, като прочетох озета. Пак са избрали най-гадния за нас вариант - Сейран няма да разбере нищо, или ще си остане със съмнения само. Ще тича подир г@за на Ферит, ще му се моли /че уж го била наранила/, а той ще се прави на ощипана госпожица. Боже, Боже...
И стига сте оправдавали нагона с психични отклонения Head Band
Мистери, ако само са се целували, а не са правили друго, не е защото не са искали, а защото Сейран ги е прекъснала.

Милна, стихчетата ти ми оправиха настроението Grinning

# 428
Лилия, не съм съгласна! Какво значи, че Феро е болен? То и Суна не е съвсем добре! И двамата са еднакво виновни! Още повече, че Ферит знае, че Суна има нещо към него...не му го е намеквала веднъж!!!!

# 429
  • София
В Х отново са на мнение, че Онур си задоволява егото и разрушаването на образа на Ферит е заради коментарите на Мерт в унивеситета. По същото време излезе и интервюто на Афра, че този проект ще свърши така или иначе.
Този Шнур дали наистина е толкова тъп.

Еве, това не съм го коментирала. Даже казах, че дано поне покажат, че той е спрял преди тя да звънне. Но се съмнявам. За мен е факт, че искат да съсипят единия си главен герой и го правят. Това са глупости, неприемливо ми е и другото е ясно, който иска да гледа.

# 430

И стига сте оправдавали нагона с психични отклонения Head Band

+1. Ферит не е луд, осъзнава какво прави, така че няма никакви оправдания.

# 431
  • Пловдив
Привет, дами!:blush:
Чета озета и гледам кадрите от новия епизод и един въпрос не ми дава мира - защо тези глупави сценаристи пишат такива реплики на Ферит и го карат да играе тези небивалици? Вероятно искат целия фандом да го намрази неиистово, а от там и актьора МРД, защото за мен друго обяснение няма
Та те напълно му съсипаха образа и по този начин той достигна дъното.
Ако съм аз на мястото Сейран тази подла,  егоистична и вечно недоклатена  сестра бих я изхвърлила и изтрила моментално от живота си.  За мен тя вече не съществува.
Интересно как ли ще реагират Казъм и Есме след като научат за подвизите и на двамата прелюбодейци?
Ще гледам само заради това да видя как ще я изгонят като мръсно коте от имението.

# 432
Лилия, не съм съгласна! Какво значи, че Феро е болен? То и Суна не е съвсем добре! И двамата са еднакво виновни! Още повече, че Ферит знае, че Суна има нещо към него...не му го е намеквала веднъж!!!!

Значи, че Ферит си говори с починали хора, че даже ги и вижда, което мисля достатъчно доказва колко е болен. Суна далеч не ми се вижда толкова зле психически, колкото него.

# 433
  • София
Ох, пак се повтарям. Ферит е болен и всички го виждат. Това, че и Онур е психично не добре мисля, че също всички го виждат.
Няма да оправдавам Ферит, това, което показват е недопустимо и няма нищо общо с неговата болест.
Но и това не е нашият главен герой от първи и дори втори сезон. Съсипаха този образ, направиха го нарочно, сега да си гледат резултата.

# 434
Аз също не искам да го оправдавам в никакъв случай, просто той съвсем изперка през последните серии и смятам,  че е за психиатър и то спешно.

Общи условия

Активация на акаунт