Отговори
# 555
Ферит не я прегърна, когато Сейран го прегръщаше. Сейран съблечена, Ферит не я докосва. Сейран сама ли се е съблякла, тя му се е предложила...?

# 556
Някой по горе каза, че Суна да е в това състояние е имало нещо повече. Не ми се струва чиста съвестта и на Ферит. Преди той умираше да прегръща Сейран, сега си държи ръцете. В Х някой писа, Есме да си вземе лудата Суна и да си заминават за Антеп.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 22:29 от Катерина49

# 557
Ферит не я прегърна, когато Сейран го прегръщаше. Сейран съблечена, Ферит не я докосва. Сейран сама ли се е съблякла, тя му се е предложила...?

Дали пък Суна не сънува Ферит и Сейран и това да е нейния кошмар, което ще бъде ужасно защото не можаха да измислят да си е представила целувката с Ферит, но могат да измислят да сънува как Сейран и Ферит са заедно

# 558
Ако Суна си ги представя, нямаше ли да бъде по-страстна сцената?

Май няма да гледам утре. Ще чакам вашите коментари. Има ли връзка Суна - Ферит, не знам дали ще продължа да гледам. Много ми е отвратително.

# 559

Май няма да гледам утре. Ще чакам вашите коментари. Има ли връзка Суна - Ферит, не знам дали ще продължа да гледам. Много ми е отвратително.

Ами не знам

# 560

Ани зайче, по-скоро паралел с бременността на Пелин,не връзка Суна- Ферит.

# 561
Някой по горе каза, че Суна да е в това състояние е имало нещо повече. Не ми се струва чиста съвестта и на Ферит. Преди той умираше да прегръща Сейран, сега си държи ръцете. В Х някой писа, Есме да си вземе луната Суна и да си заминават за Антеп.
А Ферит кой да го вземе и накъде да го помъкне? С изчезването на Суна няма да се реши проблемът на Ферит. Или ще караме на принципа на Сталин ("Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем") и всичко при СейФер ще е ток и жици. Суна не е била сама в къщата на греха, нито е налетяла на Феро против волята му, нито сама се е докарала до това състояние. Нещо е провокирало отключването на "лудостта й". Ако Феро е сгазил лука, трябва да поеме отговорност (най- сетне). Няма да се превръщам в адвокат на Суна, че съм и набрала много, но няма да съдя само нея.
P.S. Искам някой да каже на Сейран истината, дори и да е Суна, дори и да е от злоба.
Към Ферит нямам такива очаквания. Иска се голямо мъжество да застанеш пред жена си и да й признаеш нещо такова. Момчето ни още не го притежава.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 22:33 от Fi79

# 562
Fi79, права си, че и Ферит е за линчуване, но Суна прекалява да иска сметка от Сейран и  от Есме. Тя е на път да обвини всички за съдбата си. Къде остави трепетите и любовта към Аби.  За нейно добре ще е отдалечаването и от имението и Ферит.

# 563
Първи фраг, сблъсъка м/у Ферит и Абидин, дават израженията на Сейран и Ифакат. Сейран осъзнавала "нещо", да видим какво е то.

# 564
Това с Ифакат не е поредното дъно.  Оказа се  , че дъното имало и мазе. Копаем ли , копаем , може да изкараме някое полезно изкопаемо.  Аз приемам целувката за истинска и сега тази близост на СейФер не само не ме радва , ами направо ме дразни. Правят Сейран на по-голяма глупачка отколкото е. Феро е като припикано мушкато , ама какво от това.  Карат ни да си мечтаем че това била халюцинация , другото било представа на Суна , третото незнам си какво.  Да бе , да ! Направо ще им повярвам.
Направо си ми беше по-добре без този фраг.

# 565
Fi79, права си, че и Ферит е за линчуване, но Суна прекалява да иска сметка от Сейран и  от Есме. Тя е на път да обвини всички за съдбата си. Къде остави трепетите и любовта към Аби.  За нейно добре ще е отдалечаването и от имението и Ферит.
Оооо, Катерина, далече съм от идеята да линчувам когото и да било. Просто се опитвам да бъда обективна и понеже в момента не става дума за Сейран (там съм прекалено пристрастна, признавам си), а за Ферит и Суна, се надявам да ми се получи.
Суна никога не се е примирявала със съдбата си и в своите очи тя е най- онеправданият човек и най- голямата жертва. Сигурно е ужасно постоянно да живееш с чувството, че съдбата (в лицето на семейството ти) ти е отнела нещо, което ти се полага. Тя никога няма да си прости, нито ще прости на Сейран, а още повече на Есме и Кязъм, че задоволиха поредната прищявка на Ферит. И не казвам, че има основание да обвинява всички, но в нейната глава всички са виновни. Суна целуна Ферит и в първи сезон, но тогава беше отблъсната и тя преживя само срама от тази си постъпка. Сега Суна беше целуната (според мен не само целуната), беше й дадено усещане за споделеност, беше й казано, че Сейран е била само едно отмъщение, т.е. пълно омаловажаване на функциите на съперницата, така че сега тя вече има очаквания, а и изисквания към обекта на нейните скрити копнежи. Затова Суна в момента е непредсказуема, агресирала и опасна, както за другите, така и за себе си. Спешно трябва да бъде лекувана, съгласна съм, но трябва да бъде подкрепена от близките си, включително Сейран. Суна е болна, но това не означава, че не различава добро от зло, редно от нередно. И да, в момента е в конфликт със себе си, в който трябва да излезе победител, затова ще нарочи всички останалите за виновни.
Групово тук очакваме Сейран да забележи лудостта на Ферит и да му помага в процеса на лечение, но Суна трябва да изгоним в Антеп с Есме. Ами не съм ок с подобни двойни стандарти. Въобще имам голям проблем с двойствения морал. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 23:20 от Fi79

# 566
Ферит ми изглежда по-скоро отчаян,предал се,много зле психически.Много празен поглед.И се сетих за наш семеен приятел.Близък приятел на съпруга ми от детските години.Много добро и разбрано момче.Ожени се безкрайно влюбен в жена си.Страхотно семейство.Понякога даже съм го давала за пример на моя съпруг.Живееше единствено и само заради нея.Родиха им се две деца.Толкова беше приятно да се общува с тях.Но един ден той загуби работата си.Преживяваше го тежко.Направо си легна на легло.Жена му плътно до него.Тя работеше и си се справяха.Майка и задвижи някои и други връзки и той започна да работи,но психиката му вече беше разбита.Имаше периоди в които буквално си "откачаше" и вършеше такива глупости,които и малко дете не би свършило.Не спеше по цели нощи и дни.Не се прибираше в къщи.В 3 ч. посред нощ ни е вдигал от леглата и ни е държал будни до ранни зори.Държеше едни речи и се чувстваше като най-великия на този свят.Теглеше кредити,заемаше пари и с лека ръка ги раздаваше или харчеше.В един миг му щуква,че трябва да замине нанякъде,буквално ставаше от стола,палеше колата и вечерта можеше да ти се обади от Перник да речем.Страшна работа.Чудехме се какво става,докато съпругата му не ни сподели,че го е водила на лекар и са установили "маниакална депресия".Изписали са му лекарства,но в такива периоди той отказва да ги пие.Обикновено тези кризи се случваха два-три пъти в годината.Държаха го горе-долу по месец.След това идваше другото състояние.Празен поглед,лежане,безразличие,странене от хората и опити да "оправя" положението след кризите.Накрая си отиде от рак.Когато изпаднеше в такова състояние,поддържахме постоянна връзка със съпругата му,която ни даваше съвети как да се държим в дадената ситуация.Та тя ни каза,че е забелязала болестта му,когато след толкова години брак за пръв път се е държал с нея агресивно.Тогава се уплашила и е потърсила медицинска помощ.Та в този дух,сега виждам същото състояние при Ферит.Ще видим как ще го измислят.

# 567
Суна е жалка. Абидин и той е жалък. Ферит е още по-жалък, не ми го оправдавайте изобщо. Много го харесвах, докато не обърка главата на Суната. За  да е манипулатор се иска малко акъл, иначе става ей такава каша, която Ферит забърка.
Ифакат е за съжаление, това е нечовешко отношение. Винаги съм презирала унижението, особено над по-слаб човек. Вързали са я, това е ужасно.
Сейран ми се струва, че не разбира какво точно става около нея ...

# 568
Ай фрага се появил.Интересен е и отново отваря куп въпроси и не дава нито един отговор.
Новия директно още влязъл невлязъл  и почва  с отмъщението.Но поне в Х  рязко им спря ентусиазма да  ги шипват  със Сейран.Мноо лошо ще пострада Ифощ,жалко никоя жена не заслужава  да и се случи такова нещо.За вината и си има съд и затвор ,но не и такова нещо.
Ферит изглежда много зле.Май му се е влошило състоянието ,защото той през цялото време изглежда като сдъвкан и изплют ,все едно някой е изпил живота от него. От гузност да  изглежда чак пък така  Thinking  но пък и това е възможно .Няма да гадая утре вечер ще стане така или иначе ясно всичко.
Суна и тя изглежда доста зле .Тя доста отслабна ,но сега направо  е изпита  Thinking  Да не би сцената с разговора и целувката да е в нейната глава  и вече като си е нафантазирала нещата ,а в реала положението е съвсем противоположно ,тя да е почнала да обвинява всички на ред за лошата си съдба.  Thinking
За съжаление Абидин деградира все повече и повече. Той си е набрал на Ифакат отдавна ,защото тя преди го тормозеше доста и той сега имайки възможност за отмъщение ще се  раздаде на максимум.
Сейран обаче в новия епизод и както и предишните естествено ще радва много очите ни с красотата си.Ама какво хубаво ,натренирано коремче си има нашето и на Мерт момиче  Heart

Каква е миличка и добричка Сейран ,много си го обича тя нейния Ферит и дано и той да  се окаже ,че не е свършил някоя простотия защото ще е много жалко .А ако е направил нещо да си признава докато е време и докато Сейран не е разбрала от друг .  Hands Pray
А това за охлузения врат на Суна хич не ми се вярва да  е от Ферит.Даже и да е станало нещо те нямаха толкова време ,че чак и смучки или охлузвания да и остави.Ако е ставало нещо то е било по бързата процедура и айдееее койот къде е .Ама тука ще кажа само Боже опази от такова едно развитие на нещата   Hands Pray. Ферит не е чак такъв нагляр и мръсник след като е бил със Суна да вземе  да си легне при Сейран все пак...

# 569
Fi, съгласна съм за лечението на всички.
Грешно са разбрани думите на Ферит- отмъщението му е, че се е оженил за тази, която той е избрал, а не за тази, която му бяха избрали.

Общи условия

Активация на акаунт