💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 43/

• 37 680
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
И тази е нова Wink

# 106
С помощта на ИИ

# 107
Ханде, Begüm и Cem

Yellow Heart

Yellow Heart

# 108
Новини от последните часове: ( накратко )

- Прокуратурата в Турция е започнала проверка и на други актьори от агенцията на Айше Баръм. Явно основното обвинение ще е пране на пари, злоупотреба с власт и натиск върху актьори.

- Спряха слуховете за Ханде и Хакан, но започнаха тези за Керем и Мелиса и, че връзката им била чист PR и никаква любов нямало между тях.

- Бирсен А. и Елчин Сангу се изпокараха в Туитър: Бирсен писа, че всичко написано от Елчин ( че се пишат новини,които не са проверени и повечето са клюки) е, защото е загубила делото с бившия си мениджър и е платила много пари.  Елчин обеща да докаже, че Бирсен е лъжлива клюкарка, и изнесе факти, че в крайна сметка делото продължава, а решението за плащане на неустойка на управителя е отменено. Делото продължава.

# 109
# 110
Здравейте! Flowers Hibiscus

Преди час някъде гледах филма и като цяло ми хареса. Не очаквайте някакъв уау сценарий. Филмът е много приятен, летен и с красиви морски кадри. Ханде за мен беше различна и в такава по-разкрепостена светлина не я бях виждала досега. С Баръш добре си паснаха, имаха химия, тя ми хареса много, обаче той не толкова. От последните трима партньори на Ханде, Баръш ми идва с най-слабо представяне. Не искам да ви издавам, защото много ми се иска до го гледате. Много е различно да гледам Ханде за пръв път на голям екран. Беше ми наистина много приятно, през цялото време се усмихвах и на моменти забравях да чета субтитрите.

# 111
Слънце, благородно ти завиждам ☺️

# 112
Здравейте, прекрасни момичета!

Слънце, благодаря!
Не очаквам нещо "уау", а нещо разтоварващо - приятно и красиво. Надявах се на равностойна игра.

"Ние никога няма да бъдем двама непознати."
Ели, една година по късно решението на Кенан(на Етем Йозишик) ми изглежда най-реално и най-логично. Даже физическото
оцеляване на Кенан-Доан да бе възможно, емоционално и психически не би издържал. А Лейля бавно и мъчително щеше да умира до него. Така поне в края се появи лъч надежда, като светъл и много топъл спомен.

Уникален Бурак Дениз

Поведението на Керем...?
Понякога си мисля, че е някаква негова (типично западна) маркетингова стратегия за въздействие върху определена възрастова категория. Понякога...
Понякога, и аз като Дари, мисля, че има още много да расте.
Понякога ми е по детски чист, понякога - по детски манипулативен.
Харесвам упоритостта му; повечето му актьорски превъплащения; съзнаването, че като публична личност може да въздейства за доброто на хората и общия ни дом.
Много ме дразнят разминавания между думи и дела.

За баланс

Чар и красота!

# 113
Здравейте, прекрасни момичета!

Слънце, благодаря!
Не очаквам нещо "уау", а нещо разтоварващо - приятно и красиво. Надявах се на равностойна игра.

Скрит текст:

"Ние никога няма да бъдем двама непознати."
Ели, една година по късно решението на Кенан(на Етем Йозишик) ми изглежда най-реално и най-логично. Даже физическото
оцеляване на Кенан-Доан да бе възможно, емоционално и психически не би издържал. А Лейля бавно и мъчително щеше да умира до него. Така поне в края се появи лъч надежда, като светъл и много топъл спомен.

Уникален Бурак Дениз

Поведението на Керем...?
Понякога си мисля, че е някаква негова (типично западна) маркетингова стратегия за въздействие върху определена възрастова категория. Понякога...
Понякога, и аз като Дари, мисля, че има още много да расте.
Понякога ми е по детски чист, понякога - по детски манипулативен.
Харесвам упоритостта му; повечето му актьорски превъплащения; съзнаването, че като публична личност може да въздейства за доброто на хората и общия ни дом.
Много ме дразнят разминавания между думи и дела.

За баланс

Чар и красота!
Такова настроение носи.
Ще чакам с интерес да прочета какво ще напишете за партньорството им. Може пък само на мен така да ми изглежда, но пък след Керем и Бурак имам високи критерии. Satisfied

# 114
Слънце, представям си как си била в еуфория като дете Satisfied
Със сигурност е много различно преживяване да гледаме любимците си на голям екран. Май за първи път се отдава така възможност на някого от нас? И няма и да се отдаде такава скоро. Колкото и да са известни турските актьори по света, толкова рядко може да ги гледаш на кино Laughing
Очаквах, че Баръш няма да ни очарова след Керем и Бурак и очаквах, че филмът не е нещо кой знае какво. Поне е предразположил Ханде добре и очевидно им е спокойно и хубаво в компанията на другия.
s… v Съгласна съм с всичко, което си написала Hug Малко на бъзик си написах мислите вчера, знам, че си права, но просто цялата история на “Друг човек” е равносилна на ужас Grinning Това пък направи този сериал “съвсем различен”, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye
Знаете, че често ми става носталгично по темата, някак си претръпнах вече обаче. Но снощи за вечеря, в добро настроение, реших да си пусна 1 епизод на Бамбашките, само в началото, до момента на убийството на Хамди. Исках да усетя дали не сме преувеличавали леко с високите си оценки, след като вече е минало време.
Емоциите ми си бяха същите, каквито ни бяха и тогава - класа, Холивуд, високо качество, страхотна режисура, музика. Всичко, което си бяхме писали тогава тук.
Но в момента, в който Доан наръга Хамди така искрено, рязко и реално като във филм на ужасите Grinning си помислих:”Това е нямало никакъв, ама никакъв шанс да се хареса на турски зрител по турска телевизия.” Не знам как не сме го осъзнали още на епизод 1, явно сме били заслепени от кеф и емоция Blush
Грешка на продуцентите, огромна професионална грешка. Като не се е случил първоначалния план за Дисни, да бяха отложили проекта, виждаме, че беше въпрос на година време нещата им в Турция да стартират …

Лейля Heart

# 115
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 116
# 117
Здравейте, 🌞

Успешен ден на всички! 😀

# 118
Ново:
Керем е на събитието Yuvam Dünya, където те празнуват своя 5-годишен юбилей Simple Smile

# 119
Още нови снимки от днешното събитие, с участието на Керем

Общи условия

Активация на акаунт