💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 43/

• 36 798
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Днес е годишнина от смъртта на майка ѝ. Да почива в мир. Ханде не пропуска да я отбележи. Доколкото си спомням тя почина през 2019г. Направи вече 6 години. Не можа миличката да се порадва на внучката си Мави, кръстена на нея.

Здравейте, 🌞
Стори от Ханде

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 13:14 от БлагаВест

# 31
Скрит текст:
Нови

Пуснали са го 16+ в Русия. Слънце, как е обявен в Германия?
От 6 години. Satisfied

# 32

ОХ! JoyJoyJoyJoy ти да видиш

И тази е нова

# 33
Гамзе е пуснала стори..
Тъжен ден за семейство Ерчел

Днес е годишнина от смъртта на майка ѝ. Да почива в мир. Ханде не пропуска да я отбележи. Доколкото си спомням тя почина през 2019г. Направи вече 6 години. Не можа миличката да се порадва на внучката си Мави, кръстена на нея.

Здравейте, 🌞
Стори от Ханде

Хубав ден на всички!

# 34
Скрит текст:
Нови

Пуснали са го 16+ в Русия. Слънце, как е обявен в Германия?
От 6 години. Satisfied

Предполагам, че заради еротичните сцени е 16+ в Русия, но в Германия децата от малки се учат на сексуална култура и няма проблем да гледат филма. Joy

# 35
Ханде и Инан

# 36
Благодаря за новата тема!!  Не разбрах кокво
Става с Айша, какъв е проблема,може ли да ми кажете?
Хубав ден!!

# 37
  • София
Здравейте!
Току-що видях, че постът ми # 8  9ян. 2025, 16:03 ч за 26 епизод на SCK е "отрязан"/принудително служебно съкратен. Постът наистина беше доста дълъг, но в рамките на допустимото от bg-mamma, вчера всичко беше ОК, но предполагам, че "отрязването"/служебното съкращаване/ се е случило при "затварянето" на възможността за редакция. Съжалявам много, ще кача продължението сега!

Продължение на пост # 8  9ян. 2025, 16:03 ч за 26 епизод на SCK Stuck Out Tongue Closed Eyes

“ Не смей да противоречиш на баба си!“

Семиха: Малко нещастно момиченце, мислиш, че можеш да се справиш с баба си? Искаше да ме притеснеш до ъгъла, нали? Но ти си притисната в ъгъла.
Еда: Мислиш, че се спечелила?
Семиха: Имаме договорка с теб, не забравяй. Ти ще стоиш далече от Серкан, а аз няма да му направя нищо. Аз държа юздите , малко госпожице.
Еда: Почакай и ще видиш.

Стюардеса: Ще желаете ли нещо, г-не?
Серкан: Ще може ли сода, моля?  

Серкан: Поисках вода.

Серкан: Може да я оставите тук. Благодаря.

Серкан: Еда?
Еда: Серкан.
Серкан: Еда, какво правиш тук?

Еда: Оставих всичките си страхове, Серкан Болат. Ще се ожениш ли за мен?

И още:
Скрит текст:
При преглеждането на кадрите от този епизод  забелязах, че върху шкафа със сейфа в дома на г-жа Семиха има сложена за украса/или като талисман/ главата на Горгона Медуза!

Медуза (на гръцки: Μέδουσα, по-точно Медуса – „страж, защитничка, повелителка“) е най-известната от сестрите горгони, трите дъщери на морските чудовища Форкис и Кето. Те били чудовища с женско лице и змии вместо коси. Имали способността да вкаменяват с поглед. Считало се, че Медуза е най-страшната и единствена смъртна от горгоните.
Титани, богове, смъртни – никой от тях не може да се мери с Медуза, която притежава силата да убива и да търси отмъщение. През XVI в. било възприето Медуза да се смята за символ на триумфа на силата и разума над чувствителността, което пряко кореспондира с името ѝ от гръцки (Μέδουσα), означаващо „страж, защитничка, повелителка".
Убита е от Персей, а от кръвта ѝ се родил крилатият Пегас.

Съжалявам още веднъж, Pensive в последните епизоди съм многословна, затова предварително ще деля преговора на части! Smiley

Приятна петък вечер, спокойни събота и неделя ви желая! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 18:15 от Dilemi

# 38
Верче, аз в пост #15 писах какво разбрах за т.нар. ситуация с Айше и Серенай.
Благодаря за новата тема!!  Не разбрах кокво
Става с Айша, какъв е проблема,може ли да ми кажете?
Хубав ден!!

Дилеми, още веднъж благодаря 🌹
Май най - добре да ги делиш, за да не те трият.
Лично аз с голямо удоволствие си припомнят епизодите с твоите постове 😃

# 39
Мики, прекрасна нова тема! Текстът за невъзможната любов много ме трогна… Heart
Да си я изпишем в любов и мир. Хубаво ми е, че имаме за какво да си пишем сладко тук, че патроните ни дават поводи и сме достатъчно “заети”, та не плюем нечии други патрони, че нашата вече горката в коя ли тема не писаха романи за нея … Stuck Out Tongue Winking Eye

Кадри от “Остави го на вятъра”:

Аслъ ми напомня визуално на Еда Heart Eyes

Сега на германците ли да вярваме или на руснаците? Grinning
Трейлърът някак не ми е 6+… Joy

# 40
Не мога да разбера каква е тази омраза към Ханде. Честно ... Ханде, та Ханде ...  В Турция има още стотици актриса ... те се забили в нея като някакви ( да не слагам обидни епитети) .... Wink цялата работа започва да прилича на завист и злорадство...

Щом не ти харесва не я гледаш…. Игнорираш я…  Не постоянно да ти е в устата и да мрънкаш като развалена плоча: „Ханде е некадърна актриса“. „Ханде е некадърна актриса“, „Ханде е некадърна актриса“…. само има нЕква там милиони последователи, ама те нищо не разбират….

Ние сме достатъчно интелигентни да определим дали Ханде е кадърна или не…. Нямаме нужда от „специалисти“, които са се взели за голяма работа, а всъщност са последна дупка на кавала и избиват комплекси....

По тяхната желязна логика в България най-големия актьор, готов за Холивуд, трябва да е Тити Папазов … ( Думам ти дъще, сещай се снахо Sunglasses) Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 41
Миси, 👏
Много ги е яд, че Ханде пълни зали и става все по-популярна, а днес се заговори, че държави в Латинска Америка искат Ханде и Баръш да направят мини турне и да представят съвместния им филм. Ако успеят да реализират идеята ще са първите турски звезди с такъв успех. Как няма да я хейтят...
Филмът се очаква с голямо нетърпение и във  Франция 😎

# 42
Тази тема стана малко досадна. Ако от бездарие само караш международните телевизии да ти купуват сериалите, да те канят на престижни събития, на които други турски актьори не са присъствали досега, да постигаш най-голямото взаимодействие в социалните мрежи в сравнение с останалите в бранша... Да пълниш четири зали с лекота на премиерата на новия ти филм в Берлин, да се врътнеш другия месец до Москва, за да го представиш и там. Да накараш и нас в темата така да те харесаме, че да ти преведем последния сериал. Satisfied Ако става само с бездарие, ами браво. Ами ако беше и малко талантлива, колко ли още щеше да постигне?

Нещо от миналата година, но все така актуално.

Тургут, собственик на продуцентската компания Gold Film: В Турция има противоречия относно играта на Ханде, но когато публиката я гледа в Южна Америка, те не казват: „Нейните актьорски възможности са ограничени“, а по-скоро я следват с пълно очарование. Не разбирам защо правят момичето актриса изкупителна жертва. Останалите по-добри ли са от тях? Сякаш всички играят достойно за Оскар и само Ханде е лоша и на всичкото отгоре Ханде няма никаква подлост като другите. Всеки трябва да приеме, че Ханде Ерчел е име, което гарантира чуждестранни продажби на сериала, а това означава, че продукцията ще бъде стабилна.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 22:26 от midnight__sun

# 43
Слънце, 5 зали... Все пак да сме коректни 😎

# 44
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт