💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 43/

• 36 807
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Явно е забавен човек.

И е важно да си направи снимка с правилния човек 😉

# 61
# 62
Иве, сега разбирам, че си във Варна и ти Grinning
Градът, в който когато дори цяла България се радва на сняг, варненци са галени от “прекрасен” вятър(почти всеки ден от годината), придружен с дъжд, който ти влиза в очите Grinning
Останалата част от поста ти… говори достатъчно за Ханде. Нека си злобеят и във въпросната тема, и в другите теми. Кучетата лаят, керванът си върви… Stuck Out Tongue Winking Eye

Много се радвам, че има някой в тази прекрасна темичка, който също е от Варна. Едва сега се прибирам и май се простудих 😀
Между другото много ми харесва това, че в Стара Загора е топло (от там съм родом), но като дойдох във Варна, тук сняг не се задържа и това е голям кеф, тъй като не харесвам сняг и лед. 🤣

# 63
С помощта ИИ 😎

# 64
Интересен феномен са ми хейтърките на Ханде. Много интересен. Не я харесват, тунингована била, меркантилна, бездарна и т.н. Но! са запознати в подробности с личния ѝ живот, с професионалния ѝ, с всяко пътуване, снимка, клип. Защо? Някакви мазохисти ли са? Тъпи ли са? Какви са?
Една изключително неграмотна, но за сметка на това груба госпожа ми писа на лични, за да ме уведоми, че не понася Ханде, за нея тя е таква и такава, и таква, и онакава. Даде ми за душата и на мен да ми обясни колко съм проста. НО, същата тази в подробности беше изброила ангажиментите на Ханде през годината. Как? Защо? следиш човек, който според теб е на дъното и неспособен на нищо освен да цупи устнички?
Много актьори са ми безинтересни. Например се сещам за Съла, която играе в Шербета. Нямам идея, какво се случва с нея, семейна ли е, не е ли, има ли участия в реклами, на корици ли е, фотосесии, награди, нищо! Защото просто не ми е интересна, а ако смятах, че е всичко използвано като епитети за Ханде още по-малко щях да се интересувам от личния ѝ и професионален живот.
И съвсем по темата с целия този чаршаф, който написах. Поздрави! HeartHeartHeart

Инан обича да поляга на здраво мъжко рамо. Simple Smile
Салоните са пълни заради Баръш, това го изяснихме смятам. Grinning

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:44 от Бл@гуна

# 65
Ново:
https://x.com/simarikfilm/status/1878079736368222447

В това видео ще отидем зад кулисите и ще разгледаме как се подготвя магическият свят на #Şımarık.👀
Пълният видеоклип е в Youtube канала на Kunay Film!🎥

Wink

Şımarık, сега само в кината!🍿 @kunay_film

# 66
Знаете ли за какво става въпрос?
Стори на Ханде

# 67
Знаете ли за какво става въпрос?
Стори на Ханде

На снимката е баскетболистът Илкан Караман. Починал е на 8 септември 2024 г. в Датча , след като е бил блъснат от кола, управлявана от пиян шофьор. Шофьорът днес са го освободили от затвора. Снимката е под наслов "Искаме справедливост за Илкан".

За Емре Али Йондер (30), който блъсна с колата си бившия национален баскетболист Илкан Караман (34) и причини смъртта му, докато се опитваше да пресече пътя в квартал Датча в Мугла, съдът реши да наложи международна забрана за пътуване и да го освободи му е подложен на съдебен контрол, зачитайки времето, прекарано в затвора.

# 68
Мики, благодаря 💐
и нещо, което ми попадна в интернет, но много вярно за Ханде  и последните събития

# 69
От къде мога да гледам “Любовта не разбира от думи” , защото в dailymotion има ужасно много реклами и това ме изнервя?

# 70
От къде мога да гледам “Любовта не разбира от думи” , защото в dailymotion има ужасно много реклами и това ме изнервя?
https://my.mail.ru/bk/the.k.frost/video/13?fbclid=IwY2xjawHvtQBl … AC1qfBJmoksbmTl4Q

# 71
https://my.mail.ru/bk/the.k.frost/video/13?fbclid=IwY2xjawHvtQBl … AC1qfBJmoksbmTl4Q

Благодаря Green HeartGift Heart

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:53 от Butterfly:3

# 72
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 73
Добро утро! Hug

Бре какъв ген… Мелиса да не го изпуска Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, кога ли ще можем да гледаме “Разглезен” и ние?

# 74
Ново:
И интервюто на Керем с Pınar Sabancı вече е достъпно за гледане в YouTube

Общи условия

Активация на акаунт