Португалия - 4

• 10 347
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
И на мен Порто ми хареса повече. Както и Гимараеш и Брага.

# 166
# 167
И аз съм писала и преди. Лисабон е хубав да се види, има своя чар и заслужава да се види, но Порто....., Портоо е уникален град. Съжалих, че бях запазила само три нощувки за там. Ние лично между двата града пътувахме с влак. За из самите градове не ви трябва рент а кар. Порто е много компактен, всичко се обхожда пеша. В Лисабон пък има разнообразен транспорт. Обожавам тези сладурски трамваи. Имат си и метро. Ако ви се наложи да отидете малко по-далеч - примерно до Синтра, Кабо да Рока, по-скоро бих препоръчала Болт и Юбер. Взимаш, возиш се, плащаш и забравяш за паркинги, места и зони. Рент а кар го виждам единствено ако ще обикаляте държавата. Така вече наистина има смисъл.

# 168
  • Някъде по Дунава
В Лисабон не съм била, само в Порто, Брага, Гимараеш, Коимбра и Авейро. Освен Порто, Авейро много ми хареса.

# 169
Лисабон си е добре, тук едва ли не, има хора ходили  в 20 по-малки града, на които им е много по един ден, а не са били в столицата, което за мен е странно.
Само Синтра е достатъчно хубаво, за да се пренебрегва Лисабон

# 170
Кадиз - първият португалски град който видяхме, и който май ни хареса най-много.  На първата снимка - гигантски фикус.

за по-голяма резолюция, клик и после пак клик на картинката.

# 171
Playa de la Caleta Heart , но е в Испания Kissing Heart

# 172
Упс!  Бяхме като рок звездите дето не знаят къде са.  Няма да трия. Да си седи резила Simple Smile

# 173
А, що резил- мунско е, но сладко Stuck Out Tongue Winking Eye
Де да беше така и в Алгарве- превърнато е в един голям атракцион за английски пияни туристи Close

# 174
По каяците ли?  Ние ги гледахме отгоре само. 

# 175
Алкохолен туризъм без опасност за околните- рядко , но се случва
https://www.facebook.com/watch/?v=1209638757804427
По-често обаче... разрушения, побоища, пияни, дрогирани...
Горките англичани в това видео, се оплакват, че и този пазар ще се затвори/ коментират как и на барселонската управи им дойде до над козирката от отвратителните английски туристи / -
 " you notice that country by country , people looking at the way tourist behave ... " Joy
От миналата година, управата тук се опитва сериозно да ги глобява с цел да ги озапти..
https://www.facebook.com/reel/1258124862339403

Общи условия

Активация на акаунт