Отговори
# 255
Колко интересно нещо са хората Simple Smile Гледаме едно и също,но различни възприятия и тълкования. Сейфер ще ги има в сериала,но няма да имат същото значение като досега. Няма я тази изпепеляваща любов, заради която всички се влюбихме в сериала. Няма я тази чистота и невинност. Ясно,че и героите до някъде нв са същите, променили са се. Но всичко е омърсено за мен.
Много ми е интересно хората, които казват, че серията била хубава и завладяваща, имало развитие? Какво от всичко показано досега не сме виждали досега? Кое му е интересното? Мафиотски фамилии сме виждали, отмъщения, изтезания, любовници, изневери? Какво ново? Изнасилването на Ифакат ли е интересно? Историята,че някой чак сега се е присетил да отмъщава на Халис? Хайде стига вече глупости. И само оправдания - този бил болен, онзи бил не знам си какво. Пак това не е начина да пишеш. Има толкова хубави филми свързани с психични заболявания. Нашите и това не могат да пишат. Сейран се държала лошо с Ферит. Не е така. Просто му казва истината в очите. То при него и с добро не става. Не се ли замисляте,че може би нарочно Сейран се държи така. И тя от безизходица. Но винаги някой трябва да е трезво мислещия и казващия истината. И в повечето случаи този човек излиза лошият. В една връзка или приятелство не може винаги хората да са на едно и също мнение и винаги за всичко да се подкрепят. Напротив хубаво е, когато не си съгласен с другия да му го кажеш, дори и когато,за да го спасиш от нещо, с целта на разваляне на отношенията. И депресиран Ферит сме гледали - в сезон едно след смъртта на Фуат, когато всички го обвиняваха. Кой го спаси от депресията тогава - Сейран. Само, че тогава просто беше написано по-добре.
Та в заключение, извинявам се, дълго стана - аз лично не виждам нищо ново и смислено, което ми представят продукцията, за да продължа да гледам. Съжалявам, жал ми е, но това е положението.

# 256
На пръв поглед имаше сцени и реплики сочещи за консумирана интимност.В същото време има странност в други сцени ,които пораждат съмнение ,че е нямало. Аз за сега оставам на вълна ,че е имало,но ,ако се окаже,че не е така няма да бъда изненадана.
+1 Sikoski
И аз съм на това мнение в момента!

Еве, кретен е слаба дума за това, което е Ферит в момента 🤦‍♀️🤬

# 257
Еве, на фона на цялото ни дередже (разбирай сценария) и всичко, което извратените ни сценаристи могат да измислят около Ферит и балдъзата (кекс, бременност), предлагам да не се тръшкаме за някакво си натискане.😂 Иначе аз продължавам да вярвам, че нищо не е станало. 🙂

# 258

Обожавам ги - първо Афрам, защото реално те изградиха тези образи така по този начин. На второ място Сейфер. Красота Simple Smile

# 259
Значи,въпроса за това имало ли е кекс или не се свежда единствено до това да ни се размине да гледаме бременна от Ферит Суна.Целувки милувки,натискане са си достатъчни за предателство.

# 260
Значи,въпроса за това имало ли е кекс или не, се свежда единствено до това, да ни се размине да гледаме бременна от Ферит Суна.Целувки милувки,натискане са си достатъчни за предателство.

Сикорски, аплодирам! Това е въпроса. Ако са написали секс, обезателно ще стигнем до бременна Суна. Иначе е без значение докъде са стигнали.

# 261
Значи,въпроса за това имало ли е кекс или не се свежда единствено до това да ни се размине да гледаме бременна от Ферит Суна.Целувки милувки,натискане са си достатъчни за предателство.
E, според Ферит думата е "сеанс", който има начало и край. Wink

# 262

Кате, терапия било Joy

# 263
Ъхъ. По-циничен аз него не съм го виждала. Мдаам...

# 264
Да не казвам,че думата "сеанс" може да се използва за действия извършвани с представителки на една древна професия.

# 265
Да не би да трябва да се прави тест за бащинство Кой спал кой не спал

# 266
Май нещо грам новина няма днес къде се снима.Определено ще е ред на Сейран за отмъщение,чак ме е страх какво ще сътворят.

# 267
И срещу Шнура има жалба в прокуратурата от сценарист на някакъв сериал. Не разбрах защо ще го съди.🤔

https://x.com/eha_medya/status/1878066738849312996?t=ivkpRkGrDqzNORMt5rPz4Q&s=19

# 268
Здравейте,момичета
Не съм гледала,няма и да гледам тази серия.....
Но пък Ви изчетох всички и гледах няколко клипа в Инстаграм
Май това ми е достатъчно
Идвам само да кажа няколко неща,които ми направиха впечатление от Вашите постове
От къде на къде Суна ще има толкова големи претенции към Ферит и Корхан?И ще обвинява всички,че съдбата и дължи нещо?
Те бяха дошли да я искат,но само това.Можеше да има хиляди причини Ферит да реши да не се ожени за нея и да си тръгнат,дори и да не съществуваше факторът Сейран
То,ако ще има някой "права " над Ферит,първо трябваше да е Пелин,че беше неговото момиче,а след това Диар,че тя за секунда не се омъжи за него
Бяха сгодени,седяха заедно на сватбената маса.....Защо Суна да има повече права от другите две жени?
И другото,което ми минава през ум е-как ще постъпи Абидин с Ферит,след като разбере?
Защото семейство Корхан се състои от Халис,Хатуч,Ифа,Орхан и Ферит.И Суна,разбира се /Тя да се отказва от Ферит,че нищо хубаво не очаква това семейсто.Да бяга колкото може,по-бързо/
С Ифа вече се разправиха,следваща жена е Хатуч..... и следват мъжете-Халис,Орхан и Ферит
Очаквам нещо лошо да се случи с Орхан,според мен той е наред
Но.....в момента враг №1 за Абидин е Ферит,или ще бъде
Затова се страхувам какво ли предстои да видим
Аз не се изненадвам за прекомерните кадри със Суна и Абидин
Трябва да го направят от лошо,по-лошо,за да бъде сестрата изгонена и отписана от семейството завинаги-нали така е в живота на първообразите /разбира се,ако става въпрос за тяхната история/
Затова Суна трябва да стане още по-черна
Ферит ми е голямата болка....
Станахме свидетели сме на паник атаките,които получаваше,разговорите с Фуат
Този стадий,в който той се намира в момента е много опасен,много
Така или се полудява,или се самоубива човек
Аз мисля,че са преспали заедно,най-малко заради смучката на врата на Суна
Пък и тя само заради една целувка не би полудяла толкова много
Не се чудете за времето
Много добре знаем какви са разстоянията в Истанбул
Когато те се целуваха в къщата,Сейран е пътувала,но все още не е пристигнала при тях
Пристигна тогава,когато те са приключили,но не са я очаквали,затова Суна е така припряна в клипа
Другото,което ми прави впечатление е въпросът,който Суна зададе на Ферит-ако е бил избрал нея
С този въпрос всъщност,тя го пита,сега,след като е бил с нея,дали вече я е избрал
Отговорът не беше това,което тя очакваше и да видим какво ще последва оттук нататък
Извинете за дългия пост

# 269
Момичета мерси за интересните коментари, всички ви прочетох с интерес   Hug  Hug Hug
Бел  твоя спойлер най ми хареса ,отговаря ми на желанията  Simple Smile  айде дано да излез истина  Hands Pray
 Hands Pray   Hands Pray
За Абидин забраивх да пиша.Оооох този човек и той изперка от злоба и ненавист към Корхан.Верно ,че Ифакат е зла и е причинила много вреди ,но чак пък такова наказание еми много е тежко  А Абидин  в миг от жертва и търсещ своят истина и справедливост човек се превърна в абсолютен гадняр и вече не е с нищо повече нито от Ифакат нито от Халис който според него  и майка му им е длъжен и е виновен за смъртта на баща му.
Суна ако се окаже че е шизофреник ,което си е напълно възможно като се има предвид какъв живот е имала и как баща и я е малтретирал и физически и емоционално ще създаде много проблеми на Сейран и Ферит.
Миличката Сейран за нейната си болест ли  да мисли ,за разпадащия се Ферит ли да мисли и ако се окаже ,че и кекс със Суна е правил и това ще бъде допълнителен удар или за Суна и нейната прогресираща лудост ли да мисли. Thinking Тежки дни им се очертават на нашите чапкънчета от сега се вижда.Cry

Общи условия

Активация на акаунт