Отговори
# 735
Дали ще има фраг, дами?
Няма инфо никъде.

# 736
Честно казано опротивя ми Суна. Сега като се връщам назад в сериала, все повече ми се набива завистливата и физиономия срещу сестра си. На нея устата и се изкривяват от завист и злоба. Особено, когато Сейран дойде да я пита защо е изпратила Юсуф в конака, там беше много противна. Имаше и много други моменти, но ги отминавахме, защото не очаквахме подобно развитие на ревност у една сестра.

# 737
VAL, Сейран не беше ли гневна към семейството й, причина за сполетялото я мъчение.

# 738
Понки,прекрасен пост
Не е толкова трудно да разбереш защо един отхвърлен от всички човек е загубил интерес дори и към най любимия си
Или,понеже съм на такава вълна,може на Феро бей да му е писнало от женуря и да се държи така безразлично
Вал прихванах и аз от теб Simple Smile
Ако му е омръзнало от женуря да беше разцелувал някой мъж Имаше избор в бара : D Суна не е пък толкова голяма мъжкарана,че да се обърка Simple Smile

# 739
Fi, както писа някой в Х, историята започва със Суна и завършва със Суна.
В много епизоди се изяви тя и клипове започнаха да "валят" в Х.

# 740
Неее, вече станахме много духовити. Надя, прихващането е заразно, но по някога и полезно.
Въобще променихме тона в края на темата.
Не ми се мисли при един нов фраг, какво ще е настроението ни. Нямам голями очаквания от  сценаристите .

# 741
Понки,не знам,не гледах тези серии от втори сезон
Смятам,че на Ферит тъкмо му беше минало заради Синан и за това че Сейран го отхвърли и отново се разочарова от Сейран
Пък и да не забравяме,че две години бяха разделени
Най-малкото камъче обръща колата
Сега Сейран е в правото си да го напусне,ето сега.Не преди,не заради чужди прищявки и злодеяния.Точно сега той заслужава това

# 742
Има ли нова тема?

# 743
  • София
Май това е най-бързо изписаната тема Simple Smile

Заповядайте в новата Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1730196

Общи условия

Активация на акаунт