Отговори
# 720
Сетих се и за изкривената физиономия на Ферит, когато отвори вратата на Сейран. Какво искаше да покаже с това изражение на устата?

Как какво,схванала му се е устата от целуване със Суна
Да ме прости Господ,ама такива глупости започнах да пиша.......
Вал 😱 ..И ти ли Бруте 🤣🤣🤣

# 721
Тя му беше така изкривена и пред асансьора в хотела, когато беше с Дияр, а Сейран със Синан.
И там се е целувал с Диар,ама не са ни го показали:joy:
.

Залъгаха ни с оня пръстен 😂

# 722
В Х публикуваха предаване, в което се твърди, че Онур е замесен във финансова корупция.

# 723
Диче,чакай де,сега към на фаза ядосване
Може и да ми мине и да намеря под вола телето/ако сценаристите ни го покажат това теле/
Ти си още на фаза отричане....
Аз директно скочих на другата фаза

# 724
Вал, днес просто отвсякъде цепиш мрака Simple Smile Така искрено се смея със сълзи. Не мога да спра.  Simple Smile

# 725
Боже, коментирате предмети,огледала, цветове, тълкуване на картини и т.н.
А аз си мисля - къде толкова капацитет в нашите сценаристи да задълбаят в такива неща. Камо ли пък да им хрумне. Grinning Съжалявам,не мога да ги приема тез хора на сериозно Simple Smile

Охооо, ами старогръцки богове въплътени в героите ни 😂, Халис-Зевс, Ферит пък Чингис хан....😂😂😂

# 726
Диче,чакай де,сега към на фаза ядосване
Може и да ми мине и да намеря под вола телето/ако сценаристите ни го покажат това теле/
Ти си още на фаза отричане....
Аз директно скочих на другата фаза
Фазата май е анализиране и събиране на доказателства 😁😁
Адвокат на дявола (Ферит) станах наистина 🤦‍♀️😂
Всичко ще направя в името на Сейфер ❤️🧿

# 727
Ponky, и аз същото . Колко пъти го прочета, толкова пъти се заливам от смях.
Нека Ферит да си е изкривил устата, ще му мине, но защо изведнъж чувствата му към Сейран охладняха. Сякаш вече не е най важният и любим човек за него.
Как кротичко си е полегнал до нея със скръстени ръце, сякаш е в друго измерение и неговият дух витае в облаците. То бива пасивност, но неговото безизразно държание е неприсъщо за човек  толкова чувствителен и емоционален. Чудя и се на Сейран как се държи с него и се стреми да го извади от това му състояние. А, колко внимателен и разговорлив беше в къщата на греха със Суна. Въобще с другите му жени в живота е благ, добър и послушен, докато със Сейран в повечето случай е на въпреки, сякаш е под наркоза. При Дияр даже не смееше да погледне на страни и изпълняваше всичко което му кажеше.
В първи сезон, когато Сейран му казваше да не се среща с Пело, той и възразяваше. Но когато лелята  му заповяда, че не иска да се среща със Сейран, той направо и каза тя да не идва вече в работилницата, защото това е пожелала годеницата му. Въобще трудно се разделя с любовници, годеници и метреси. Човека си обича забежките повече от това което му е сигурно и в къщи.

# 728
Подхванали са единия със спойлерите! Много искам да пише истина!
Скрит текст:

# 729
Аз ще си чакам развръзката щото не ми се разсъждава повече по въпроса.Последното,което ще кажа е едно много неприятно чувство,което ме гложди.Каквото и да излезе интимна близост със Суна имаше.Независимо от причините,поради които отиде да говори със Суна,независимо,че каза,че не разбрал как се случило той каза "Извинявай".В същото време независимо в каква депресия е не показа с нищо съжаление и гузна съвест по отношение на Сейран.Може и да е в изрязаните сцени,няма и да разберем.Аз ли си втълпявам, но към момента Сейран не е някой важен за живота му човек ,за който да си струва да изпитва поне някакво неудобство.
+1
Сикорски, направо си ми прочела мислите и си ме изпреварила с поста.
Аз също вече изгубих желание да нищя връзката Суна - Ферит. Прокарват я още от първи сезон с целувката, продължиха я във втори с врачката и ще я завършат в трети по някакъв неизвестен все още начин. И докато в първите два сезона беше едностранно, то тук вече имаме двустранно действие  Не мисля, че всичко това е самоцелно. Едва ли сценаристите от скука са седнали да развиват тази линия. Колкото и да ги обвиняваме в некадърност, би трябвало да имат някаква идея защо се случва всичко това.
Сега погледнах към връзката Ферит - Сейран. Ами от 3 серии там положението е плачевно. Ферит мина през пълната палитра на негативни емоции и чувства към Сейран. Гняв, жлъч и озлобление в началото, сега премина вече в пълна апатия. В последния епизод той се държеше с нея като с досадно насекомо. Опитваше се да я отпъди с ръка, но тя все кръжеше около него. Не знам Суна колко беше изненадана да ги види в леглото, но за мен беше пълен шок защо и как се е озовал там. Не само, че не виждам Ферит като обичащ мъж, ами въобще не го виждам като мъж, държащ се подобаващо с жена, какво остава тази жена да е любовта на живота му.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 18:23 от Fi79

# 730
Помните ли Едже от университета. Суна каза за нея със завист, че Сейран поне имала приятели, не помня повода. Дори и за това й завидя. В 1 еп мисля, че беше, когато ще ходят на пазар, Суна не даде Сейран да облече уж по-хубава рокля, а една по-простичка. Но нашето момиче и чувал да облече е красива и стилна.

# 731
Здравейте  Heart  !
В анкетата отговорих  с последната опция-Суна е целунала Ферит ,той я е отблъснал и другото всичко са си нейни фантазии .Така и охлузването на врата на Суна ,защото това за мен си  е  охлузване а, не смучка си получава обяснението. Станало е както със Султан ,Ферит като я стисна  за врата да я предупреди да не продължава  да му досажда. За това са и после и двата разговора в спалнята и кухнята ,те са затова така направени без да се казва нищо конкретно ,за да се чудим и съмняваме ние тука цяла седмица.
Сега и тия от които зависят тия работи ако така изпишат сцените и ги наснимат емиииииии ще бъде супер.  Hands Pray    Hands Pray   Hands Pray
Дано тази вечер ни зарадват с един разяснителен ама в положителна посока разяснителен  фраг  Hands Pray   Simple Smile
Айде г-н продуцент и г-жа психоложка ли е психиятърка ли е и аз не я знам каква е, направете необходимото, зарадвайте феновете ,че то тия ходенки в Лондон да не са без пари ,а вашите ви ги изкарва до голяма степен Чапкънчето и СейФер така че айде поиграхте си стига толкова влизайте  в правия път. Hands Pray  
Всички най-щастливи и усмихнати моменти в живота на Сейран са за и заради Ферит.Heart Не може това мило и красиво  момиче ,а и всички ние дотолкова да сме се излъгали в този човек нали така  Thinking  Така че СейФер завинаги и това е положението    Sparkling Heart  Sparkling Heart  Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 18:01 от Eny87

# 732
Аз от пазарене минах на приемане, щото ще гледам така или иначе.
Катерина, ефенди негодува и е гневен на семейството си. Негодува срещу Сейран, иска тя да му има доверие и да е с него, а не да си тръгва. Когато Сейран беше изгорена, беше същата, никой не допускаше до себе си, но лека полека допусна Ферит. Сега е същото с него.

# 733
Дали ще има фраг, дами?

# 734
Понки,прекрасен пост
Не е толкова трудно да разбереш защо един отхвърлен от всички човек е загубил интерес дори и към най любимия си
Или,понеже съм на такава вълна,може на Феро бей да му е писнало от женуря и да се държи така безразлично

Общи условия

Активация на акаунт