Отговори
# 705
Докато вие се пънете относно сериала с дни, Онур и Гюлса си разхождат г*зовете из Лондон и миришат парфюмчета и сапуни 😇

Според мен други неща миришат Grinning Доста по-силни от парфюми Simple Smile

# 706
Както е тръгнало този трети сезон ще стане tailor-made, тоест ще се предлага в различни версии според местните вкусове, традиции, обичаи, очаквания  т.н. Все пак това са 140 страни, които доста се различават. Примерно ще има версия с хепи енд, но ще има и версия с напълно или частично измрели ГГ, версия с кекс, версия без кекс и т.н. Ще стане прецедент в историята на сериалите, защото за други такива случаи не знам.Flushed

# 707
Момичета,напълно забравих за една сцена която доста ме озадачи.Когато Ферит излезе от стаята на Суна,дадоха отражението му в огледало как излиза някъде  с гръб към това огледало.Първо помислих,че влиза в неговата си стая,но когато отвори се видя друга врата.Знаейки за символиката която вкарват сценаристите специално за огледалата дали не беше някаква подсказка?Вижте сцената,цялото му отражение в огледалото.По фън шуй огледало което отразява врата,означава,че късмета много бързо влиза и излиза от дома.Ако някой знае нещо повече нека сподели.Впрочем,намерих едно интересно тълкуване.
Скрит текст:
Огледалото те кара да гледаш миналото.Животът е едно огледало-капан,от който нямаш никаква възможност да се измъкнеш никога.Защото огледалото отразява миналото.Точка нула те води до първоначалния наблюдател.Ако заместиш наблюдателя с огледалото ,никога няма да можеш да увеличиш скоростта си на възприятие.Жестоко!Когато давам на наблюдателя ми огледално виждане,единственото,което правя е затвърждавам миналото.Аз съм в миналото,аз съм в миналото,аз съм в миналото.Гледам напред,виждам огледалото,но ми показва какво е зад гърба ми.Ти си тук и аз тевиждам,гледам напред.Така,че моята воля е да гледам напред,но те ме карат да поставям огледало и тогава всичко което правя е да валидирам миналото.И идентичността ми се укрепва и потвърждавам всички изкривявания.Потвърждавам и затвърждавам страданието,потвърждавам и затвърждавам логиката на миналото,потвъждавам всичко от миналото.Няма нищо общо с нулевата точка.Процеса е тотално наобратно.Ще си дадеш сметка,че вътре в теб имаш нещо,което те води да следваш един път в живота,за да изгубваш всички възможности за твоите цели.И кой проектира всички тези неща?Аз!След като веднъж съм си проектирала капаните,трябва да сляза и да изляза от собствените си капани,от капаните които сама съм си проектирала.След като изляза от капаните които сама съм си проектирала,мога да извадя всички останали туристи,които са попаднали в капана.

# 708
Сетих се и за изкривената физиономия на Ферит, когато отвори вратата на Сейран. Какво искаше да покаже с това изражение на устата?
Допълвам се, защото сега видях поста на Мими /писали сме по едно и също време/.
И на мене ми направи впечатление този момент, но покрай целувки, смучки, събличания го подминахме. А, Ферит този път беше облечен в бяло, което също е показателно.
Ако ви направи впечатление публикуването от сета вчера, там също  имаше огледално отражение.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 16:52 от Катерина49

# 709
Някой бе споменал, че Ферит е казал, че Аби не е за Суна. Мисля, че всъщност той бе казал, че тя не е за Аби. Той не я харесваше за Аби.

За смучката ще повторя мнението си: Сейран попита Суна дали Аби я наранява, заради това на врата й. Ако бе смучка нямаше да пита, защото това е интимен въпрос.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 17:00 от ani.zaiche

# 710
Сетих се и за изкривената физиономия на Ферит, когато отвори вратата на Сейран. Какво искаше да покаже с това изражение на устата?

Как какво,схванала му се е устата от целуване със Суна
Да ме прости Господ,ама такива глупости започнах да пиша.......

# 711
Предпочитам да ви чета , отколкото да гледам сериала. По-интересно е и по-забавно.

# 712
Имам чувството, че уверено се движим по стъпките на Туин Пийкс и накрая ще стигнем до съответните гори в търсене на истината, които биха могли например да бъдат и в района на 4-ти километър.Satisfied
Във въпросния сериал по първоначална идея Дейвид Линч и Марк Фрост не са искали убиецът на Лора Палмър да бъде разкрит в сериала. ЕйБиСи обаче налагат желанието си, за да бъде задържана по-голяма публика пред екраните и сценарият бива променен...
Нещо да ви напомня?

# 713
Аз ще си чакам развръзката щото не ми се разсъждава повече по въпроса.Последното,което ще кажа е едно много неприятно чувство,което ме гложди.Каквото и да излезе интимна близост със Суна имаше.Независимо от причините,поради които отиде да говори със Суна,независимо,че каза,че не разбрал как се случило той каза "Извинявай".В същото време независимо в каква депресия е не показа с нищо съжаление и гузна съвест по отношение на Сейран.Може и да е в изрязаните сцени,няма и да разберем.Аз ли си втълпявам, но към момента Сейран не е някой важен за живота му човек ,за който да си струва да изпитва поне някакво неудобство.

# 714

VAL, много ме разсмя с този коментар. Явно всички изперкахме тотално. Със сълзи се смях. Това не беше ми идвало на ум, че е възможно. Нееее, уникално хрумване. За всеки детайл имаме обяснение хахаха

# 715
На мен ми се изкриви устата от смях 😂😂😂

# 716
Боже, коментирате предмети,огледала, цветове, тълкуване на картини и т.н.
А аз си мисля - къде толкова капацитет в нашите сценаристи да задълбаят в такива неща. Камо ли пък да им хрумне. Grinning Съжалявам,не мога да ги приема тез хора на сериозно Simple Smile

# 717

То ако за всяко подобно нещо се искаше прошка от Бог, нашите сценаристи отдавна трябваше да бъдат замонашени, оставени на хляб и вода и да се молят Богу ден и нощ да им прости.

# 718
Тя му беше така изкривена и пред асансьора в хотела, когато беше с Дияр, а Сейран със Синан.

# 719
Тя му беше така изкривена и пред асансьора в хотела, когато беше с Дияр, а Сейран със Синан.
И там се е целувал с Диар,ама не са ни го показали:joy:

Общи условия

Активация на акаунт