Клуб на храбрата шивачка - 25 тема

• 18 735
  • 576
  •   2
Отговори
# 570
Успокой се, нищо не си прецакала! Както няколко пъти писах, машината има 3 блокировки. Едната се намира на левият капак, другата е на крачето и последната на предния капак. За мен напълно излишна екстра, но я има. Тази която не работи при теб, е тази на предния капак. Отвори предният капак, все едно искаш да вдяваш грайферите! Развий малко двата болта, които са на 13-тата снимка държащи капака! Натисни наляво металната пластина, която е стегната от тези болтове. Затегни ги и пробвай! Ако пак свети този червен диод, ще ти кажа какво да направиш!

# 571
Electrichar, на правих го. Не свети, но е блокаж пълен - не се движи на никак.

# 572
Какво означава пълен блокаж? Не се движи електрически, или ако се опиташ да завъртиш с ръка не може?

# 573
Нито с педала, нито на ръка. Електричество има, защото лампата свети, като натисна педала само се чува че върти мотора, и с ръка не може.

# 574
Отвори капаците пак и виж какво пречи на въртенето! Нито напред, нито назад ли не можеш да завъртиш на ръка?

# 575
Отворих капаците без този на дъното, но не знам ръчното ли движи плетачите и вала на иглената бара - конци не виждам заплетени  и останали. Не знам и какво да ти снимам и от кой ъгъл, за до го видиш и ти. Не движи нито напред, нито назад. От къде би могъл да идва този блокаж - само механичен ли да е?

# 576
Снимай ми мотора и ремъка който движи маховика! Маховик е това голямо колело на всички машини, което въртиш на ръка. Искам да отговаряш точно на въпросите ми! Писах:
Нито напред, нито назад ли не можеш да завъртиш на ръка? Така и не разбрах отговорът на този въпрос.
Опитваш ли се да завъртиш машината на ръка? Както е разглобена въртиш ли машината на ръка? Ако не може да се върти на ръка виж закрепването на мотора! Ремъкът който завърта маховика там ли е, или не е на него? Моторът се държи обикновено на два болта. Ако ремъка си е на мястото разхлаби ги, премести мотора така, че ремъка да се охлаби и го свали! Ще завъртиш мотора на ръка! Ще се опиташ да завъртиш и маховика на ръка. Няма логика да е станало нещо. Сигурна ли си, че предният капак е на мястото си? Написах, че ако малкият грайфер не е смъкнат надолу, не може да се махне предния капак. Ако капакът не е на точното място, няма да може да се движи той и цялата машина. Отвори капакът на грайферите и ми снимай машината отпред възможно отблизо и фокусирано, но отговори и на въпросите ми!

Общи условия

Активация на акаунт