Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 65 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
къде се проверява, за вече закупена техника, какъв е гаранционния срок?
Става въпрос за слушалки купени от Амазон.де, които спряха да се зареждат, преди няколко месеца и докато се накланя да пиша видях че са купени преди малко повече от 1г. Към онзи момент е било под 1 г., а ми се върти че гаранцията е 1 г., в същото време би трябвало да е 2 г., предвид това че условията у нас се промениха да е 2 г. точно заради законодателството на ЕС.
Директно на чата. Гаранцията е 2 г. Имам спомен даже, че + n  месеца след това (дали не бяха 3).

# 31
  • Mediterraneo
2 години е гаранцията, има уреди с 3 години, има и удължена гаранция с допълнително заплащане. Пиши на съпорта, скоро ми върнаха парите за едни слушалки. Тъпо се получи, защото в момента са 30 евро, аз ги бях взела на оферта за 20, но търговецът вече не продавал в Амазон и не ми ги смениха. Купих си същите, де, ама на загуба Simple Smile

# 32
В четвъртък върнах едно долнище и още в петък беше генерирано връщане на парите от страна на Амазон. Коректни както винаги.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 21:37 от Ze-ze

# 33
Как отивате в тези складове или в обезценени стоки?
*** Прочел съм какво пише в началото на темата.
Питам, защото не мога да стигна до никакви кой знае какви намаления, въпреки че разглеждам и разни стоки които няма да купа докато съм жив. Интересуват ме инструменти за дървообработване и аксесоари.

# 34
https://www.amazon.de/-/en/b?node=3581963031&pd_rd_w=xEZnQ&conte … 83dd-ac3b293f6047
То не винаги има особени дийлс, изгодно е ако има доп.%

# 35
  • София
Благодаря за отговорите.
Вчера се натоварих и им оставих един нелюбезен отзив.
Намерих в Амазон.де, към тях някаква инструкция в която пишеше 1г., та си отпуснах душата.

Днес му пристигнаха 3 пратки, чрез любимците от Еконт и трите кашона бяха в безобразно състояние, като този беше върха - разпран целия ръб.

# 36
За първи път получавам пратка от Амазон директно до Бг. Би трябвало да я получа днес, намерих я в проследяването на Еконт, само не ми е ясно защо ми излиза задължение 5.59лв?
Там ,така си излиза.Не се плаща нищо.Случвало ми се е и други сайтове,където доставката е безплатна.

# 37
За първи път получавам пратка от Амазон директно до Бг. Би трябвало да я получа днес, намерих я в проследяването на Еконт, само не ми е ясно защо ми излиза задължение 5.59лв?
Там ,така си излиза.Не се плаща нищо.Случвало ми се е и други сайтове,където доставката е безплатна.
Винаги при получаване от Амазон с Еконт излиза цена 0.00 лв . Ако сте пренасочвали пратката към офис на Еконт може да ви излезе някаква цена.

# 38
Аз говоря за приложението.Там и като поръчвам от About you с безплатна доставка ми излиза за плащане около 3 лв.

# 39
Точно така. Като разгледах по- подробно пише, че таксата е за сметка на изпращача. Ама аз първоначално малко се газирах и не догледах.

Раничката на Джеокс ми дойде, малко по- голяма си я представях, но ми хареса. Цветът е малко по убит от на снимката.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 17:43 от Сийка*

# 40
  • София
Търся нещо дребно, за около 2 евро да си допълня за безплатна доставка. Идеи?

# 41
Аз допълвах с лист детски татуировки. Simple Smile Има от 1+ евро. Винаги можеш да добавиш към подарък на някое дете.

# 42
  • ВАРНА
Аз май нещо съм изтървала - вече има безплатна доставка директно до БГ над 49Е ? С кой куриер идват, до врата ли е, че май по-добре на работа да ги насоча ...

# 43
  • Сф
Виж първия пост от темата

# 44
Паста за зъби

Общи условия

Активация на акаунт