Клиники в Истанбул- тема 19

• 36 815
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте... След поредица от неуспехи сме се насочили към Бахчеджи за инвитро процедура.. Как да процедирам? Смятам първо да посетя офиса им в София. Записвам час и след колко време се обаждат, до колко време се организират прегледите. Имам всички нужни хормонални изследвания, епикриза от лапароскопска операция и хистероскопия, две спермограми, цветна снимка (която обаче е от миналата година), изследвания за тромбофилия, вирусология преди няколко месеца ( ще ги приемат ли или ще трябва наново?)
Извинявам се, ако задавам глупави въпроси, прочетох всичко, които беше в заглавния пост, но съм притеснена.
Обадете им се те веднага ще ви кажат за кога могат да ви запишат час, по принцип всичко се приема, освен ако не са ви нужни допълнителния изследвания, които ви липсват. Прегледите се организират за деня, в който ще отидете в София, освен ако не искате да си ходите по собствено желание в Истанбул, иначе повечето неща се правят в София. 🙂

# 706
Здравейте борбени дами!
Имам въпрос до всички, които правят процедурата си в Турция и живеят в София. Моля за съвет къде се подготвяте за трансфера, измерване на ендометриума и фоликулите?
Моят гинеколог ми каза, че мога да ходя при него, но не беше много сигурен дали ще е на работа точно, когато се падне 2ри ден от цикъла ми, но и не ме пренасочи. И сега ми е на мисъл, да не стане така че като ми дойде да се лутам и да няма къде да отида на ден 2 от цикъла за измерването, да настане паника, когато всеки ми казва, че трябва да съм спокойна... Цикълкълът ми не е от най редовните, леко варира и ще е трудно със запазване на час предварително, по скоро ще трябва да е от днес за утре или да запазя час на късмет...
Благодаря ви предварително!

# 707
Аз ходех при Калчев, но вече бях негова пациентка, а там се чака за първи час. Иначе ходя в Надежда когато ми трябва час от днес за утре и то в събота примерно, защото има много лекари и все някой може.

# 708
  • София
Момичета а как превеждате документите на английски?
Трябва ли да са през специална фирма за легализация или кой както може Simple Smile

# 709
Здравейте, някой може ли да ми каже как мога да се сдобия с циклопрогинова?
Дали мога да си я поръчам от някоя турска аптека, която работи с българи или някакъв друг вариант?

# 710
В Мемориал поне не е нужна легализация. Повечето изследвания и без това показателите са на английски, но което не е било аз буквално на ръка с химикалка отстрани/отгоре съм превеждала.

# 711
  • София
В Мемориал поне не е нужна легализация. Повечето изследвания и без това показателите са на английски, но което не е било аз буквално на ръка с химикалка отстрани/отгоре съм превеждала.

Благодаря, за Мемориал става въпрос.
И аз така мисля да действам Simple Smile

# 712
Здравейте борбени дами!
Имам въпрос до всички, които правят процедурата си в Турция и живеят в София. Моля за съвет къде се подготвяте за трансфера, измерване на ендометриума и фоликулите?
Моят гинеколог ми каза, че мога да ходя при него, но не беше много сигурен дали ще е на работа точно, когато се падне 2ри ден от цикъла ми, но и не ме пренасочи. И сега ми е на мисъл, да не стане така че като ми дойде да се лутам и да няма къде да отида на ден 2 от цикъла за измерването, да настане паника, когато всеки ми казва, че трябва да съм спокойна... Цикълкълът ми не е от най редовните, леко варира и ще е трудно със запазване на час предварително, по скоро ще трябва да е от днес за утре или да запазя час на късмет...
Благодаря ви предварително!

В Неовитро. Все някой лекар ще има свободен час. Аз бях записала час за Д-р Бранков, но излезе Д-р Сенкова и ме попита дали имам против тя да ме прегледа.

# 713
Здравейте. Някой пътувал ли е последните дни до Истанбул? Как е положението на границата? Трябва на 18.08 да съм там и се чудя с какво да пътувам.

# 714
През Капитан Андреево на влизане в Турция 30-40 мин, на влизане в България 3-4 часа. Въоръжете се с търпение.

Здравейте. Някой пътувал ли е последните дни до Истанбул? Как е положението на границата? Трябва на 18.08 да съм там и се чудя с какво да пътувам.

# 715
Скъпи дами, моля за съвет къде мога да закупя медикаменти с рецепта от Мемориал? Става въпрос за подготовка за трансфер. Благодаря!

# 716
По принцип с рецептата няма проблем в България, проблемът е че няма същите лекарства, а заместители. Какво търсите?

# 717
Чудесно, незнаех че аптеките тук изпълняват рецепти от турски клиники.
Трябват ми овитрел, прогестан 200, монодокс и преднол. Мисля, че няма проблем с техните заместители.
По принцип с рецептата няма проблем в България, проблемът е че няма същите лекарства, а заместители. Какво търсите?

# 718
Овитрел има, монодокс е доксициклин, преднол - преднизол. Само прогестана ще трябва да мислите с какво да го замествате, питайте си доктора може ли например циклогест.

# 719
Антибиотиците в България са само с електронна рецепта, така че се съмнявам да ви дадат монодокс/доксициклин. Поискайте рецепта за него от личния лекар.

Общи условия

Активация на акаунт