Клиники в Истанбул- тема 19

• 36 682
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте,
На някой случвало ли му се е един месец да има 7-8 антрални и на следващ само 2?
Така се случи при мен- отидох уж да стартираме в Мемориал и какво...- само 2 фоликули и отложихме. Притесних се малко да не би да са паднали завинаги антралните, но ми обясниха, че всеки месец били различен брой. АМХ ми варира от 1 до 1,5- меря го всеки месец на втори ден.

# 751
Ние не сме имали неуспехи в Мемориал, а в България и отидохме сами с идеята, че искаме Теса. Имаме успех с Теса. Сравниха нормално дадения материал и Теса материала и казаха, че Теса е по-добър и ползваха само него.

# 752
Влизам с нестандартен въпрос - ако случайно в групата има двойка,която август 2021 е правила опит в Мемориал и е била отседнала в Елм хотел, помня,че имаха няколко опита неуспешни в България и бяха с доста тежък мъжки фактор. Присетих се за тях и ще ми е приятно да чуя,че са имали успех.

# 753
Много често съм го писала тук. Бяхме с мъжки фактор азооспермия( без сперматозоиди в еякулата) ,с много разбъркани мъжки хормони. Нисък тестостерон, високи ЛХ, инхибин В и т.н.т. В България Казаха: няма шанс , само с донор.
Отидохме в мемориал: проф. Башар тогава Каза имате 50 процента шанс за успех.
Назначи хормони,които съпругът ми поставяше инжекционно в продължение на 6м., Като переодично му изпращаше изследвания. След 6месеца, направихме микро тесе и имаше материал за 5 опита( т.е. замразиха в 5 епруветки). Така след това имахме успех и имаме две деца. Така,че всичко е възможно..При Самото микротесе в единия тестис изобщо е нямало сперматозоиди явно неработещ, но проф. не се отказва и започва втория и сам е намерил сперматозиодите.

# 754
Здравейте, аз съм с доста ниско AMH 0,11, на 38 Sad спермограмата на партньора ми също не е цветуща и искам да отидем в Турция. Има един проблем обаче-нямаме брак, а от всички мнения, които изчетох всички препоръчват Мемориал. Има ли как да се избегне това в брака и въобще с толкова ниско AMH има ли смисъл?

# 755
Има смисъл и не, не може да се избегне това с брака в Мемориал.

# 756
Не може без брак никъде в Турция. Просто подпишете.
Ако не искате толкова, В Кипър може и без брак. Там ходят повече за донорски яйцеклетки.
Винаги има шанс. Не се отказвайте. Heart

Здравейте, аз съм с доста ниско AMH 0,11, на 38 Sad спермограмата на партньора ми също не е цветуща и искам да отидем в Турция. Има един проблем обаче-нямаме брак, а от всички мнения, които изчетох всички препоръчват Мемориал. Има ли как да се избегне това в брака и въобще с толкова ниско AMH има ли смисъл?

# 757
Благодаря ви! Някъде бях прочела, че по време на първия преглед не го искат брачното свидетелство, така ли е?

# 758
Благодаря ви! Някъде бях прочела, че по време на първия преглед не го искат брачното свидетелство, така ли е?
Да, изисква се вече при стартиране на процедура.

# 759
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 760
https://m.bg-mamma.com/?topic=1815324.new#new
С пожелание за успешни процедури и здрави бебоци! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт