Лазерна корекция на далекогледство

• 527
  • 2
  •   1
Отговори
  • Dobrich, Bulgaria
Здравейте. Имам час за преглед ъв Света Петка във Варна,за да проверят дали съм подходяща за лазерна корекция. Имам + 3,75 и на двете очи и по +1.5 астигматизъм. Докторката ми беше препоръчана от последния доктор,при когото ходих на преглед. Много различни мнения намирам за там и бих искала от първо лице мнения.Предполагам ,че и тук има достатъчно добри специалисти и не мисля ,че само я Турция са успешни тези корекции. Като гледам цените са почти еднакви и тук,и там. Благодаря ако някой се отзове на въпроса ми.

# 1
Знаеш ли, една моя колежка се оперира, след операцията каза, че вижда като орел, махна очилата, мисля, че имаше  и астигматизъм, но след 5 години я питах как вижда сега, каза, че има разлика, ставало леко размазано и т.н
Друг колега, жена му се оперирала навремето и след не помня колко години искала пак да се оперира, но от клиниката и казали, че не може, или че не се препоръчват повече операции.

Помисли си добре, питай подобни хора, как се чувстват след години.

# 2
И аз се интересувам от лазерна корекция на далекогледство. С голям диоптър и астигматизъм съм. За съжаление през последните 5-6 години диоптърът ми расте много бързо и се притеснявам до къде ще стигне. Вече ми пречи и на работата. Преди около година ходих на преглед при лекар от Клиника академик Пашев и го попитах за лазерна корекция, той ми каза, че не препоръча такава, а по-скоро конвенционална операция и то на по-късен етап. Ще съм благодарна, ако се включи някой коригирал далекогледство.

Общи условия

Активация на акаунт